Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

18 + Вървяла си червената шапчица из гората и изведнъж срещу нея гледа върви едно дребно, грозно, джудже влачещо огромен куфар.- Кво носиш в тоя куфар, бе джудже?- Диви хуйчета!- Кво!!!!- Ти кво, диви хуйчета не си ли виждала?- Ми не, покажи ми!Отворило джуджето куфара, а той наистина пълен с хуйчета. Мърдащи.Полюбопитствала шапчицата за какво служат. Джуджето затворило куфара, дръпнало шапчицата на страни и възпитано й обяснило.- Като кажеш ,,люляк
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

- Преживял съм една световна война, три автомобилни катастрофи, една самолетна катастрофа, три неуспешни брака и един успешен, три запора на апартамента за дългове и един банкрут. И сега идва внука ми и каза: "Дядо, ти нищо не разбираш от живота!"Попитали един евреин:- Имаш шест ябълки, ако дадеш половината на брат си, колко ябълки ще ти останат?- Пет и половина.Разговор между лекар и пациент:- Докторе, сериозен ли е проблема?- Да, но има шанс да се излекувате. Имате две възможности. Първата е една дълга операция и всичко ще се оправи. Цената ще е около 30 000 лв. Втората възможност е поредица от операции през 1 месец, като цената на всяка е 10 000 лв.- Знаете ли, докторе, ще трябва да се консултирам със семейството си, преди да взема решение.- Добре. Утре елате пак.На следващия ден:- Е, какво решение взехте? - попитал лекарят.- (Въздишка) Ще правим ремонт на кухнята...Заведи ме, вика, някъде където никога не съм ходила. К’во не му хареса на Симитли, не ми стана ясно...
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Инструкция за смяна на акумулатор:1. Откраднете на съседа акумулатора.2. Изчакайте докато съседа си купи нов акумулатор.3. Откраднете новия акумулатор и върнете стария на мястото му.
        Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
        ex-Fiat Stilo 1.9JTD
        ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

На пазара:- По колко са краставиците?- 4,50.- Ооо, заври си ги отзад!- Не мога. Там вече са доматите по 6,90 и дипломата от университета...
          punto HGT

Коментар

Любопитен факт: Американският рапър 50cent тежи около 100 кила, а музиката на българският рапър 100 кила струва около 50 цента!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Днес получих следния SMS: "Аз живея в къщата отсреща Хайде да се запознаем!"Аз отговорих: "Аз живея срещу моргата и някак си не ме блазни предложението."Скъпа, искаш ли да дойдеш с мен на фитнес?- Дебела ли ме наричаш?- Тогава не идвай, щом не искаш.- Мързелива ли ме наричаш?- Успокой се, любов моя.- Истеричка ли ме наричаш? - Нямах това в предвид..- О, значи съм лъжкиня!- Тогава не идвай.- Чакай бе, защо искаш да ходиш сам?!?Скъпа, искаш ли да дойдеш с мен на фитнес?- Дебела ли ме наричаш?- Тогава не идвай, щом не искаш.- Мързелива ли ме наричаш?- Успокой се, любов моя.- Истеричка ли ме наричаш? - Нямах това в предвид..- О, значи съм лъжкиня!- Тогава не идвай.- Чакай бе, защо искаш да ходиш сам?!?
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

avvasilev написа:
                nikolce написа:
                Как се нарича мъжка фея?Феерас.
                Ако си политически коректен, ще го наричаш "фей" ...
                Как се нарича мъжка фея? - Курифей
                "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Жена праща SMS на съпруга си:Ти си най-готиният мъж на света!!!Той й отговаря:Пиеш или сравняваш!!?!
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

- Искаш ли да бъдеш моето слънце?- Разбира се, скъпи!- Тогава отдалечи се на 150 милиона километра от мен! Учените казват, че човешкото тяло расте само до 25 години, но вероятно не са чували за корем и задник.- Муцка, изглеждаш страхотно: съпруг или любовник?- И двете.
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Някъде в Русия месец след въвеждане на ембаргото.Мъж отива на щанда за месо и пита: - Нямате ли сирине? - Не, ние тук нямаме месо и колбаси, сирене няма на съседния щанд!
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

- Какъв е тоя нов Спас в контактите ти, звъннах и се обади женски глас?- Много просто, там същата глупачка като теб е вдигнала, за да чуе какъв е този нов Иван в контактите на мъжа й.В пернишкото семейство обикновено съпругата има по-набито око.- Мамо, аз нали съм твоята принцеса?- Не мама, ти си обикновен педер@ст!Индианец се връща от пътуване до Англия и веднага отива при шамана на племето.- В Лондон има велики магьосници и аз научих нова магия - 22-ма мъже застават на една поляна и започват да гонят топка. Начи максимум след 10 минути започва да вали!Човек отива на преглед за очите. Офталмологът го пита:- К’во ти има, бе?Той отговаря:- Не съм добре с очите, докторе - не виждам добре надалече.Завел го лекарят до прозореца и посочил към слънцето:- Т’ва виждаш ли го?- Да, това е слънцето.- Ми т’ва са 150 милиона километра, бе! Ти колко искаш да виждаш?
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Дали на ергенското си парти принц Уилям е бил смутен, когато е пъхал в гащите на стриптизьорката 20-паундовите портрети на баба си?Клаустрофобията е страх от затворени пространства. Например, отиваш за бира до магазина и се опасявваш, че той вече е затворен.Кураж, дълг, чест, смелост, решителност. Точно така - признаците на алкохолното опиянение.Съпруг се прибрал от работа и още от вратата се провикнал:- Скъпа, бързо се събличай и скачай в леглото!Жената загубила дар слово. От 25 години живели заедно и за първи път чула такова нещо. Тя бързо се съблекла и влезнала под завивките. Съпругът скочил в леглото, завил себе си и жената с одеялото и казал:- Гледай, скъпа, купих си часовник, който свети!Мъж отишъл в автосервиз за проблеми с двигателя. Заговорил се с монтьора и споменал, че е кардиохирург. В този момнет монтьорът казал:- Хей, човече, сърцето е двигателят на човека. Аз избирам от двигатели и ти разбираш от двигатели. Е, кажи ми защо ви плащат 4 пъти повече?Кардиологът кимнал, качил се в колата, запалил двигателя и казала на монтьора:- А сега се опитай да оправиш колата, докато двигателят работи!Мутра кара по пътя и вижда свой колега, който седи на края на канавката и плаче.- Тиква, кво стаа?- Ами погледни в канавката!Гледа той - в канавката лежи разбито BMW.- Стига бе, Тиква, струва ли си да плачеш за едно нищо и никво BMW?- Абе вътре погледни!Гледа той - в колата мъртва девойка.- Стига бе, ти сега за една жена ли ще плачеш?- Абе не, бе, погледни кво има в устата й бе...
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

- Приемаш ли тази жена за своя законна съпруга да я обичаш в радост и мъка докато смъртта ви раздели?- ДА!Служителят я поглежда и се обръща отново към младоженеца:- Пак ще попитам...
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мъж казва на жена си рано сутринта:- Жена, излизам. Като се прибера ще ядеш бой.И се изнизал. Жената се стреснала и цел ден се въртяла из къщата - подредила всичко, изпрала, измила де що види, лъснала на мъжа си въдиците, направила мусака, сложила във фризера ракия и мастика, направила салати и мезета... абе изобщо направила така, че да няма забележки.Прибира се мъжът ѝ вечерта, поогледал се, ама не казал нищо. Седнал на масата, а жената припка около него, облякла къса рокличка. Сервира мезенца, налива по чашките и се грижи всичко да е ОК. Мъжът си похапва, пийва си, ама си мълчи. Минало известно време и жената замалко да започне да гризе нокти от любопитство. В един момент не издържала и попитала:- Миличък, как мина денят ти? Какво прави?- Играх карти с приятели, пихме бира и си направихме състезание на кого му е най-голям.- И кой победи? - пита жената.- Как кой, аз, разбира се!А жената:- Ха! че Кольо от последния етаж не беше ли там?- Аз казах ли ти сутринта, че ще ядеш бой като се върна!
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Що е то - голямо, тежко, метално което не влиза в г@з?.....Руска машинка за навиране в г@з.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X