Стопират двама на пътя. Времето минава, а коли няма. Изведнъж от тъмното изскача един с волан от Камаз. Имитира скърцане на спирачки и спира до тях.- Проблем ли има? Давайте, ще ви закарам.- А бе, ти идиот ли си, карай нататък! Ние ще се оправим.Оня вади пистолет и крещи:- Бързо се качвайте!Пичовете изплашени хукват заедно с него.Пробягали към пет километра... отново скърцане на спирачки:-Слушайте, след малко има пост на КАТ, а аз нямам шофьорска книжка.Слизайте, аз ще заобиколя през царевицата и ще ви взема пак след километър.Зарадвани, че се отървали от идиота, двамата стигат до поста на КАТ:- Слушай, преди пет километра един с пистолет ни накара да търчим по пътя!- Един с волан от Камаз ли!?- Да!- Къде е!? Знаете ли от кога го издирваме, че кара без книжка?!- Побягна през царевицата. - ошашавени му отговарят двамата.Катаджията вади кормило на мотоциклет и им крясва:- Качвайте се, сега ще го догоним! Единият зад мен, а другият - в коша!- А бе, ти идиот ли си?Катаджията изръмжава, вадейки автомат:- Бързо по местата! Единият зад мен, а другият - в коша!Какво да се прави - ,,седнали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само така - яко хейт срещу англичаните, тоя виц за трети път се пуска :DНе се притеснявайте, ако бебето ви се събужда и плаче в четири часа през нощта. Ще дойде ден, когато ще се радвате, че по това време той вече се е прибрал(а).Новини: "Сайтът на НСИ публикува списък с професиите с най-много стресови ситуации, които водят до депресия. На първо място това е застрахователният бизнес, следван от управление на човешките ресурси и мрежовия маркетинг."Коментари:- А какво да кажем за миньорите, леярите, пожарникарите, учителите?- Те нямат време да са депресирани, все пак са заети хора.
Коментар
-
dikanio написа:Само така - яко хейт срещу англичаните, тоя виц за трети път се пуска :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Баща изпраща сина си на курорт. Синът за първи път ще ходи на море. Пристигнали от село до ЖП гарата и бащата дава напътствия на сина.- И сине, много да внимаваш там.- Защо, тате?- Ти не знаеш, там на морето, какви могат да бъдат жените.- Какви тате?- Много коварни. Ако много не внимаваш, ще вземеш да донесеш някоя зараза. Ще заразиш жена си. А тя комшията. А той без да знае, ще зарази и майка ти. А ти я знаеш майка ти каква е. Ще измре цялото село...Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
За да си педер@ст ти трябва още един педер@ст!Софиянец на закуските в Бургас:- Може ли една "принцеса"?- Ко дали можи? - попитала жената.На опашката местен, нацепен батка с адидасче:- Батка, тука им викаме "странджанки".- Дайте ми една странджанка, моля!- Пикая...- Моля?!?- Пика я в момента уе...Връща се шеф от командировка в чужбина и две от чистачките в предприятието си говорят:- Какво донесе шефът от командировката? Подаръчета, нещо?- Ми не знам. Май нещо трипер казаха...- Ооо, то до нас няма да стигне. Ти нали знаеш, че те човешки ресурси обират всичко... (оригиналът беше със счетоводството, но мисля, че с човешки ресурси по се връзва :D )
Коментар
-
Съпруг води блондинка при съпругата си. - Това е нашата нова любовница. - НАШАТА любовница? - възмущава се съпругата. - Да, но ако искаш, ти може и да не участваш. На другия ден съпругата води един нигериец при съпруга си. - Това е твоят нов любовник. - МОЯТ любовник ли? - изненадва се съпруга. - Да, аз пак няма да участвам.
Коментар
-
16-годишен юноша пита дядо си:- Дядо, може ли да се заглеждам по момичета с много къси поли и големи деколтета?- Може.- А по мини-бански на плажа?- Може.-А ако се разхождат по плажа голи?- Може.- А по какво не трябва да се заглеждам тогава?- Когато заваряват с електрожен!Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
- Тате, защо горилата ни гледа така лошо?- Тихо, сине, още не сме влезли в зоопарка. Още сме на касата.Пике към Шакира:- Загубихме мача и шансовете си скъпа...- Лошо... Да ти донеса ли чипса?- С какво е?- С Чили. Мъж се връща от лов с кучето. Жена му го посреща, подушва въздуха и казва:- Пешо, от тебе някаква гадна миризма се носи.Пешо:- Разбираш ли, вървим си с Шаро из гората. По едно време гледам една меча бърлога. Отивам и надниквам в нея - няма никой. И изведнъж усещам, че някой си слага лапите на раменете ми. Ти разбираш ли...с цялото си сърце чувствам, че това е Шаро, но не мога да спра да сера.
Коментар
-
Габровец звъни на горещ импулсен телефон. Момичето на телефона му казва: - Бих направила всичко за теб! - Добре! Тогава затвори телефона и ме набери ти! Двама приятели си говорят: - Моята жена в предишния си живот е била к*рва! - Как разбра? - Вчера я убих! "Кръвта вода не става." Граф Дракула
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар