Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Миналата година в Брюксел един белгиец отишъл при местния свещеник исе изповядал:- Прости ми, отче, защото съгреших. През Втората световна война скрихедин евреин на тавана си.- Това не е грях - отвърнало отчето. - Направил си голяма добрина.- Но аз го накарах да ми плаща по трийсет франка за всяка седмица.- Признавам, че това не е много великодушно - казал свещеникът, - носи го направил за добра кауза.- Благодаря ти, отче - отдъхнал си мъжът. - Това е огромно облекчениеза мен. Имам само още един въпрос.- Какъв?- Да му кажа ли, че войната е свършила?
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Мишо и Наско спират Маздата на бензиностанция в Германия. Бензинджията пита:- Бензин, дизел?Мишо:- Само вода, моля.Пълни резервоара догоре, вади едно шишенце с таблетки и пуща една у резервоаро. Качат се, палат и заминават. На германеца му увисва ченето.На следващия ден на същата бензиностанция. Мишо:- Само вода, моля.Пълни резервоаро догоре, вади шишенцето и пуща една таблетка у резервоаро. Качат са, палат и заминават.На третия ден спират на същата бензиностанция. Към них се приближава костюмиран джентълмен и казва:- Чух, че имате някакви специални таблетки. Аз съм директорът на ESSO и ви давам един милион евро за тях.Мишо:- Три милиона или нема сделка.След малко получават парите, дават шишенцето с таблетките на джентълмена и си тръгват. Наско пита:- Абе, Мишо, а ние кЪк ше караме сега?Мишо:- Ами кък досега - на газ.
      Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Прибира се жена в къщи и вижда следната картинка: мъжът и притиснал корема си до топлия радиатор със замотана с кърпа глава.- Какво ти е, болен ли си?- Не.Пробвам нов начин да се напия.Изядох 200 грама дрожди, чаша захар и изпих литър вода. Сега чакам да ферментира.- А защо си си бинтовал главата?- Да не отнесе капака.Отива жената в кухнята да готви, от стаята се чува страшен трясък.- Какво стана?Отнесе ти капака ли?- Не мамка му!Дъното не издържа!!

Коментар

Прибира се жената, ляга на спалнята, поразмърдва се и внезапно подскача:- Кой ми е спал в леглото ?!?"Де.ба тия матраци с мемори пяна, де.ба..." - запсувал наум мъжът й...Той се събуди, но не можеше да откъсне поглед от нощното шкафче, на което лежаха: нокти, мигли, перука, чене. Плачеше и се молеше:- Господи, спаси ме от това, което сега ще излезе от банята!!! Връща се един мъж у дома от командировка и какво да види - уиндоуса преинсталиран... Поливането с ледена вода подобрява настроението. И дори няма значение, кого точно поливаш...Защо вегетарианките не пъшкат,охкат или викат по време на секс?Защото не искат да си признаят,че парче месо им доставя удоволствие.Тъмна нощ. Автомобил. Мъж и жена. Жената:- Оххх Киреее , к’ъв дълъг и твърд к.р имаш! И к’ва му е голяма главата!Мъжът:- Шшшш, Пенке, налапала си скоростния лост, ма!
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

- Скъпи, какво правиш?- Нищо... Просто си цъкам из интернет...- Хм... скучно ми е... липсваш ми... ходи ми се някъде на скъпо място...- Добре, няма проблем, обличам се и до половин час съм при теб- Еха... И къде ще ме заведеш?- На бензиностанцията...

--------------------

Коментар

На вожда на африканско племе му се ражда бяло дете. Вика той белия мисионер и му вика:- Я казвай сега, като много знаеш и като си единственият бял на стотици километри, как е станала тази работа с детето? Притеснил се мисионерът, започнал да мисли трескаво:- Ами виж, това е игра на гените, стават такива работи; ето например виждаш ли там стадото кози: цялото бяло, а по средата - една черна. Помълчал вожда, пък казал:- Добре. Обещавам да не вдигам шум за детето, но и ти си трай за козичката

Коментар

Когато Машините се разбунтуват срещу Човека, молете се да не живеете близо до завод за вибратори...
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                  Когато Машините се разбунтуват срещу Човека, молете се да не живеете близо до завод за вибратори...
                  Тъкмо щях да пиша, че зависи от гледната точка и видях че пише "срещу Човека" ... щото жените може и да се молят за такова стечение на обстоятелствата ...
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ферари изпреварило Хамър отдясно. Хамъра го изпреварил отгоре.

Коментар

Когато не знаеш къде се пише запетая... слагай многоточие... така хем няма да личи... че си неграмотен... хем ще изглеждаш някак загадъчен...
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

В компютърен магазин продавачът казва на клиента:- Така-а-а... Сега остава да ви сложим и твърд диск. Почакайте да ви избера някой по-хубав...Клиентът:- Точно така, най-твърдия!
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Пеевски купил Ди Пресе. Щял да сменя името на Ди Прасе.
                          207 тиква автомат
                          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Новобогаташ и бандит обсъждат как да се развие сътрудничеството им за в бъдеще.Новобогаташът:- А какво ще правим с синът ми?Бандитът:- Да проверим.Ти сложи на масата пачка пари, а аз ще оставя пистолета си.Викаш сина си, ако нищо не вземе, значище стане порядъчен човек.Ако вземе парите, ще тръгне по твоя път, а ако вземе пистолета - по моя.Влиза сина, слага в единия джоб парите, а в другия пистолета и излиза....Новобогаташът и бандита се споглеждат:- Какво пък, полицай също не е зле... Една баба е на смъртно легло. До нея седи дядото и й казва:- Не мога да живея без тебе, ако ти умреш, идвам с тебе!А бабата му вика:- Божке, недей да умираш веднага след мене, стой поне сериала да свърши и после да ми разкажеш какво е станало!
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Разговор между системни администратори. - Разправят, че не било хубаво да ползваш за парола името на котката си. - Защо? Че какво му е лошото на qZ!813_gg1 за парола?
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Циганин на изпит за шофьорскакнижка. Полицая пита:- Какъв е тоя знак?- Алуминиев! - отговаря циганина.

Коментар

Working...
                                X