Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Германия в една дискотека влиза руснак облечен в бяла тениска с надпис "Турците имат три проблема".Kъм него се приближава един турчин и му казва:-"Ти какво, проблеми ли си търсиш"?Руснакът спокойно му отговаря:- "Това е вашият първи проблем, агресията. Вие винаги създавате конфликти на празно място"...След дискотеката, отвън, руснака го чакат група турци:-"Ела сега да видим, дали ще бъдеш толкова отворен срещу всички нас"!Руснакът пак спокойно им отговаря:-"Това е вашият втори проблем, вие не умеете да решавате конфликтите си сами и винаги събирате своите дори и за най-малкия повод"...- "Сега ще те накараме да съжаляваш за твоите думи!"- викат турците и вадят ножовете...-"Това е вашият трети проблем"- пак спокойно им отговаря руснака,"вие винаги идвате на престрелка с ножове"...--------------------------------------------------------------------------------------Баба кашля в автобуса- Наздраве!- Аз се изкашлях, не съм кихала?- Все ми е тая, ако ще с хуй да си се задавила... чавдарчето трябва да е вежливо!---------------------------------------------------------------------------------------Съдебна зала. Тече дело за изнасилване. Обвиняемият е 85 - годишен дядка.Съдията:- Подсъдимият, на 12 май тази година, около 20 часа сте изнасилили студентката Иванова в Студентски град, в 21 часа сте изнасилили гражданката Петрова в Люлин, а в 22 часа сте изнасилили гражданката Колева в Младост. Бихте ли обяснили на съда, как ви се удаде това, как е възможно изобщо....Дядката:- Че какво пък невъзможно има, аз съм с мотоциклет....

Коментар

Наркоман влиза в аптека и си поръчва - 200 туби лепило - и продава4ката го попитала: - Ремонт ли ще правите А той и отговорил: -Не сватба !-----------------------------------------------------------------------------------------------Японците измислили секс робот и взели три жени да го изпробват. Влязла първа американката, след половин час излязла - изтощена от секс.След нея влязла японката. Излязла след един час - едва се държи на краката си.Накрая влязла българката. Час, два, три - никой не излиза... По някое време отвътре изскача роботът и хуква да бяга, а мадамата след него:- Къде тръгна бе, железния? Батерии за ебане нямаш, а да бягаш - има!? --------------------------------------------------------------------------------------------------Един мъж сяда на пейка в парка до една красива жена. Жената забелязва, че мъжа непрекъснато си поглежда часовника. След 15-ина минути се изнервила и го попитала:- Господине, вие защо толкова често си поглеждате часовника.- Днес си го купих, но ме излъгаха. Нещо не работи както трябва. Бил марков, последен модел показвал абсолютно всичко, но нещо не е в ред .- Как така ?- Ами в момента ми показва, че сте без гащи .- АААА това не е вярно !!!!- Ами да, нали това ви казвам. Избързва с два часа .-----------------------------------------------------------------------------------------------------Копнато от форума на колегите фенове на МаздаИзвлечение от форум на собственици на различни марки автомобили:Бентли:- Днес използвах пепелника. Как се сменя?Мустанг:- Някакъв ръчкач с Хонда ми се пънеше днес..Хонда:- Някакъв ръчкач с Мустанг ми се пънеше днес..Макларън Ф1:- Някакъв ръчкач с Ф16 ми се пънеше днес..Застава:- Кога за последно карахте колата си?Ламборджини:- Странен шум около 345-350 км/ч.Миата:- Някъв селяндур с пикап ми прегази колата (снимки)Пикап:- Една Миата ми се заклещи в предната броня. Как да я махна? (снимки)Форд Crown Victoria:- Защо никой не ме изпреварва на мигистралата?Тойота Приус:- Какви батерии да купя AAA или AA?Mini:- Обърнах Минито след като гледах "The Italian Job". Ще съдя студиото(снимки).Хъмър:- Днес катастрофирах. 24 ранени, 10 убити. Трябва ли да взема черната боя от официалния вносител? До там са 25 километра. Това са си 35 лева за бензин.фиат:- Здравейте. Само аз ли съм регистриран?Форд:- Помощ! Смених всичко и пак не пали!

Коментар

- Такаааа, какво още е полезно за здравето освен добрата храна и здравия сън?- Не се сещам докторе...- Какво правите с жената 2-3 пъти седмично?- Амиии, караме се...

Коментар

Една жена поканила любовника си вкъщи, докато съпругът й бил на работа. Нейният деветгодишен син влязъл в стаята, в която те правели секс и, след като ги видял, се скрил в гардероба, за да продължи да гледа. Изненадващо съпругът се прибрал по-рано. Жената скрила любовника си в гардероба, без да знае, че синът й е вътре. В гардероба протекъл следният разговор:- Тук е тъмно. - казало момчето.- Да,... тъмно е. - казал любовникът.- Аз имам футболна топка.- Това е хубаво.- Искаш ли да я купиш?- Не, благодаря.- Баща ми е отвън.- Добре, колко искаш?- 250 лева.След няколко седмици мъжът и момчето отново се засекли в гардероба.- Тук е тъмно. - казало момчето.- Да, така е.- Аз имам бутонки.Припомняйки си какво се било случило предишния път, мъжът попитал:- Колко?- 750 лева- Добре.След няколко дни бащата казал на сина си:- Хайде да отидем да поиграем футбол.- Не мога - казало момчето - продадох топката и бутонките си.- Колко получи за тях?- 1000 лева.- Това е ужасно - казал бащата. - Как си могъл да поискаш толкова много пари? Това е много повече от истинската им цена. Извършил си грях и трябва да се изповядаш в църквата.Бащата завел сина си на църква, за да се изповяда. Момчето влязло в изповедалнята, затворило вратата и казало:- Тук е тъмно.А свещеникът отвърнал:- Я, не започвай отново с този номер!!......

--------------------

Коментар

Разстроена дъщерята се прибира у дома и казва на родителите си:- Мамо! Тате! Бременна съм!- а бащата пита ядосано:- Кой беше тоя кретен, който го направи? Тогава пред дома им спира лъскаво ферари. От него слиза състоятелен господин и чука на вратата. Обяснява, че той е въпросният човек, но не може да се ожени за дъщерята, защото вече е женен.- Нека ви предложа следното - казва състоятелният господин- Ако се роди момченце, ще ви дам 1 000 000 евро и нова къща. Ако се роди момиченце, ще ви дам цяла фабрика, заедно с работниците. Ако се родят близнаци, ще ви дам 1 000 000 евро, фабриката с работниците и разбира се нова къща. Ако дъщеря ви пометне, не знам какво ще правя обаче...- Ако пометне- прекъснал го бащата- ше я повториш!
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Стига с тия стари вицове - ши съ глобяваме!!!
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Баща се жени за втори път. пита сина си:- Харесва ли ти новата майка? - Май са те излъгала, татко! Тя хич не е нова!В Париж един господин решил да се позабавлява, качил се в такси, което управлявала млада дама. - Закарайте ме в най-евтиния бордей! - Мосю, вие вече сте в него! По съветско време викат някакъв руснак на обяснение в КГБ:- Ти защо редовно получаваш колети и писма от Израел? - Ами по време на войната крих един евреин от немците у нас в мазето, и сега ми е много благодарен и ми праща това - онова. - Как може така бе, другарю! Да си кореспондирате с тая гадна капиталистическа страна! Вие за бъдещето си мислите ли? - Да, мисля. Сега крия един китаец.Париж. Елисейските полета. На светофар спират 6-литров Мерцедес, 607 Пежо и велосипед. Водачите се поглеждат един друг, удивлението се сменя с бурна радост. Паркират. Хвърлят се да се прегръщат:- Боже мой, Сьома, Ицхак, Хаим, колко лета, колко зими?!... А помниш ли Одеса, а помниш ли нашия двор?!- А леля Песя, А домоуправителя Езра Пинхович...- Каква среща?! В ПАРИЖ! Не, не бива така да се разделим, знам тук на близо едно уютно ресторантче, хайде да отидем, да похапнем, да си припомним миналото.Велосипедистът Симеон се ослушва:- Момчета, това все пак са Елисейските полета, боя се, че това ресторантче няма да ми е по джоба!- Сьома, какво се правиш на дръж ми шапката? Все едно не се познаваме! Спокойно, няма да ядеш...Арменец е звание, евреин е призвание, циганин е професия, българин е съдба.
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Колко е малък света - помисли си докторът, като предписваше по 6 клизми дневно на катаджията...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

dikanio написа:
                    Чапаев и Фурманов попаднали в плен при белите. Хвърлили ги в тъмницата.Първо дошли за Чапаев. Искали да им издаде военни тайни.Били го, много го били, чак се изморили, но Чапаев мълчал.Върнали го обратно в тъмницата. Фурманов като го видял се ужасил.Василий Иванович:- Казах ти аз: "Давай да си запишем". А ти: "Да запомним, та да запомним"...Членовете на БАСТА БАСТУНИ ли са?Всичко се поврежда - чувствата, хората, ютията. От ютията особено хич не го очаквах...- Как е тъстът ти?- Не питай!- Да не е болен!- По-лошо!- Да не е умрял?- Още по-лошо, смени си пола и сега имам две тъщи!...- Здравейте, това БНР ли е ?- Да, кажете...- И сега всички ме слушат?- Да, в ефир сте!- И в магазините, и по пазарите... навсякъде?- Да, навсякъде!!- Добре... Иване, не купувай мляко, баба е купила!Мъж се връща от командировка, влиза в спалнята и гледа с потрес - жена му под юргана с друг мъж. Онзи става, облича се и се изнизва тихо, без да каже ни дума...Нашият шашнат пита:- Кой беше този?!- Е па, откъде да го знам?! Нали виждаш - ни на теб здрасти, ни на мен довиждане...

Коментар

Мишо Шамара казал пред репортери "Аз мисля"...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Алпинист пълзи по отвесна стена. Старае се човекът, пъхти нагоре сантиметър по сантиметър. Точно преди върха, на едно малко ръбче се е хванал някакъв йога. Виси на дясната си ръка в поза Лотос, а в лявата държи книжка и си чете. - Ти к`во си, бе? - задъхано пита алпинистът. - Йога. - отговаря йогата без да откъсва поглед от книжката. - Ами вярно ли е това, което разправят хората, че вие йогите можете да летите? Йогата се пуска от скалата, наплюнчва пръстите на дясната си ръка, обръща страницата и казва:- А, лъжат бе...
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Катаджия спира черно Чероки:- Направихте нарушение. Трябва да платите глоба.Шофьорът:- Слушай, приятел! Пари нямам!- Лъжеш!- Не лъжа бе! Заплатата ми е 200 лева!- 200 лева? И караш Чероки?!- Абе ти, какво искаш!? В казармата взимах 15 лева и карах танк.

Коментар

В риболова няма нищо трудно. Просто отваряш и пиеш.Чакалнята пред лекарски кабинет.5-6 годишно момиченце си играе с (кукли) Барби и Кен.Човек в чакалнята забелязва че както играе, изглежда че Кен работи Барби на задна прашка.Опитвайки се да заглади ситуацията някак си, се навежда към момиченцето и тихо и казва:- Недей така, че Барби ще си има малки куклички.Момиченцето му хвърля бегъл поглед и отговаря:- Не бой се бе, не виждаш ли, че я е.е в г.зъ...
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мъжът се оплакал на Бог, че иска да бъде жена, защото жените по цял ден седят в къщи, почиват си и не работят. Поискал да си смени пола с жена му. Бог се съгласил.На сутринта мъжът (вече в ролята на жена) скочил, претоплил закуската на жена си, завел голямото дете в училище, малкото в градината. Върнал се в къщи, приготвил обяда, прострял дрехите, минал с прахосмукачка и тъкмо да си хапне - станало време да прибира голямото дете от училище. Взел го, нахранил го, помогнал с домашните и станало време да вземе малкото от детската градина. Взел го, завел малкото на плуване, като се върнал проверил какво е научило голямото дете. Върнала се жена му, сервирал на всички вечерята. После прибрал, сложил децата да спят, със сетни сили се домъкнал до леглото, а жена му казала:"Време е да изпълниш съпружеските си задължения."Минали няколко дена, замолил се мъжът на Бог:"Господи, не искам повече да съм жена".А Господ отговорил:"Късно е, вече забременя!" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Двама приятели, фенове на рок музиката, си говорят.- Ще ходиш ли утре на концерт на Роджър Уотърс?- Не. Не мога. Alley Sin ще свирят утре.След малко:- Хайде в събота има волейбол - България и Италия. Имам два билета, ще дойдеш ли?- Не, не мога, в събота има концерт на Alley Sin...- Хей, кои са тия Alley Sin? - останал приятелят в изумление.- От къде да знам. Точно когато имат концерт, аз ч*кам жената на китариста.Тялото: "Бих искал текила!"Сърцето: "Протестирам, искам да обичам!"Мозъкът: "Жалбата е отхвърлена, искам текила!"
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X