Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:D Извинявам се, ако вече е пуснат тука тоя виц, ама мн му се смях. В едно малко селце всяка сутрин жените ходели до близкия кладенец за вода. Веднъж като се връщали от кладенеца видели на крайпътното дърво да виси мъжки полов орган.- Този, не е на попа! - казала попадията.- Този, не е нито на кмета, нито на адвоката! - добавила кметицата.- Този не е нито на кръчмаря, нито на магазинера, нито на хлебаря! - обадила се и кръчмарката.- Този не е от нашето село! - уверено казала учителката.- Ученото си е учено! - възкликнали жените ...

Коментар

Жената на:20 г. е като Африка - неразгадана и пълна с енергия30 г. е като Индия - топла и мистериозна40 г. е като Америка - технически съвършена50 г. е като Европа - стара и пълна с историяслед 60 г. е като Сибир - всеки знае къде е, но никой не иска да ходи там!!!Да го е*а и тука има чуждици!
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Сашо си простира гащите и си мърмори под носа:- На никой вече да нямаш доверие в днешновреме... ама на никой! Даже и на себе си!А уж само исках да пръдна....В месарницата на глухия месар се наредила опашка. Един се тупа по врата - дават му врат, втори се тупа по гърба - дават му плешка, трети по крака - дават му бут...Един младеж си вади оная работа, удря я на тезгяха и получава палка салам. Отзад един старец се обажда:- Младежо, ударете го веднъж и за мене, че ми омръзна да ям пилешки чревца!Събуждам си се аз тази сутрин след рождения ден. Глава се люшка, светът е различен . Телефонът неистово звъни. С трудности вдигам слушалката и успявам да изрека дълбокомисленото- МъъъъъъъъдддаааааааааъъъОт другата страна, най-добрият ми приятел, който смътните ми спомени от вечерта бяха запаметили от другата страна на масата, неочаквано бодро ме пита:- Снощи водка пихме ли?- Пихме.- А спирт пихме ли?- Пихме.- А ракетно гориво пихме ли?- Пихме.- А ти сра ли тая сутрин?- Не.- Недей. Обаждам ти се от Токио!Изгубени в превода:http://translate.google.bg/?hl=bg&ta...0%B0Звъни свекървата на снахата:- Как е моя синковец?- Ми как е...Яко пие ракия, по жени скита, мен пък ме бие...- Слава богу, че не боледува...
        F31 BMW 320d

Коментар

Как се нарича магистралата от София за Перник?Винкелщрасе

Коментар

Ние Българите сме като дамските превръзки, намираме се на едно много яко място, но в много неподходящо време..."Колкото повече спиш, толкова по-малка е вредата от теб"/древна житейска мъдрост/Ако мадамите знаеха колко струва един трактор - никога не биха са качили в BMW!- Това е нечовешко! - викаха канибалите, четейки вегетарианското меню.Служителка от "Български пощи" падна от петия етаж и се приземи на асфалта след две седмици.Бай Иван се оплаква: - Шефе, счупи ми се лопатата. - Няма страшно, подпирай се на багера.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

- Може ли да си говорим на ти?- Да, кажети!
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ако сте си купили блузка на Долче & Габана за 30 лева ,не бързайте да се радвате -възможно е да е Армани.
                Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Последният работен ден на Петьо пощальона след 35 години вярна служба на Българските пощи. Отишъл Петьо до централата взел си раницата с писмата, преметнал я през рамо и тръгнал по адресите, които си обикалял още от първата година в пощите.Като стигнал първия адрес на вратата го посрещнало цялото семейство, на което той носел пощата вече дълги години, поздравили го за пенсионирането и му подарили дребно подаръче за спомен.Радостен, Петьо продължил към втората къща, където собственикът също много доволен и благодарен на Петьо през годините му подарил кутия кубински пури - да си ги пуши с пенсията.Още по-развеселен Петьо стигнал третата къща и звъннал на звънеца. Вратата се отворила, а на прага една ослепителна блондинка облечена провокативно . Без много приказки мацката го грабнала за ръката завела го на горния етаж в спалнята, където няколко часа двамата правили див секс.След като се облекли горещата русокоса дама го завела в трапезарията на първия етаж направила му закуска - яйца, бекон и кафе. Петьо отпил от кафето и видял, че в чинийката под чашата има банкнота от пет лева:- Абе, всичко прекрасно, ама какви са тея пет лева?Мацката отговорила с усмивка:- Ами тая сутрин казах на мъжа ми, че ти е последния ден на работа и нали, че трябва да направим нещо специално за теб и той ми каза
                  Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Жена пита мъжа си:-К’во да праиме таа вечер?- Аe да одиме по курви... ти при майка ти, аз при Ленчето...Жена сe оплаква на сексолога, че мъжът и въобще я не оправя. Той и предлага стимулиращи капки тип Виагра, от които трябва да му сипе 2-3 в супата. На другия ден жената е пак при сексолога.- Докторееее, докторе, к’ва стана тя! Я па нали не съм виждала секс от месеце и место 2-3 капки, му сложих 20! Изеде си он супата - нема му нищо, почна второто яденье и в тоа момент, кат ма изгледа с оня поглед на разярен бик, дръпна покривката от масата, тръшна ма на нея, и като ма почна - 2 часа секс! Скъса ми заднико от е*анье! То не беше отпреди, отзади, у устата, па па отзади...- Ами супер! Нали това искаше! - казал докторът.- Да бе, докторе, е*аньето беше супер и много ми ареса! Ама ма е срам да влеза втори път у тоа ресторант...
                    F31 BMW 320d

Коментар

Щирлиц караше "Мерцедес" след успешно изпълнена задача в Берлин. Той не знаеше, че войната ще свърши скоро, и като Герой на Съветския Съюз ще му подарят "Запорожец" без да чака ред.Вчера шефът ни изпрати да сваляме ледени висулки. Една висулка падна върху колата му. Въпреки че той предвидливо я беше паркирал на 70 метра от сградата...Миналата седмица колегата идва на работа, един такъв весел, жизнен и леко разсеян. Ясна работа, жена ще да е замесена, обаче пича си трае и на всички въпроси отговаря само с намигане и "Ще видите!". Това беше до петък. Днес - като го погледнеш, жал да ти стане. Вярно, че понеделник си е винаги тежък ден, ама чак пък толкова. Умислен човека, гледа някъде в нищото зад стената, сумти и работа не подхваща.- К’во стана Гоше, да не те заряза момата?Гошето пак сумти и нищо не казва. Чак на обяд ме поглежда жално и споделя:- Ровя си из Нет-а миналата седмица и попадам на някакъв английски сайт за запознанства. Ей така на майтап, започнахме да си пишем с една мома. От лаф на лаф се разбра, че била на 27 години, живеела в Лондон в самостоятелно жилище, с добра работа, блондинка, симпатяга, мерки 90-60-90 ... абе жена-мечта. Писахме си още, и събота хвана самолета и дойде да ме види....- Е, к’во ревеш???- Рева ... мамка им английска ... никой не ми каза, че мерките и били в ИНЧОВЕ!Нямал бил приятелка за деня на влюбените... а за деня на писмеността и културата, като ги нямаш и двете, не се оплакваше...
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Полицай спира шоферче за проверка:- Но господин полицай защо ме спирате...- За пиене на алкохол- Ми сипи тогава де...

--------------------

Коментар

Разхождам се в гората. Дъжд, вятър, нощ. Замръзвам целият. Гледам - паркиран автомобил, приближавам се и гледам през прозореца - няма никой. Пробвам вратата - отключена, влизам и сядам. Изведнъж колата тръгва. Аз съм в шок. Колата върви, аз седя отзад, зад волана няма никой. Отнякъде се показва космата ръка - навива волана и изчезва. Чак космите на задника ми настръхват. Показва се някакво село, ето ги и първите къщи. Тук колата спира, някакъв мъж поглежда вътре и казва:- И какво правиш тук?!- Ами, возя се...- Баси мамата! Аз тука бутам, а той ми се вози!..

Коментар

В ада французите не ги тикат в казана...Оставят ги да измислят мъчения за автомонтьори...Купувачът:- В този автомобил има ли допълнителни системи зо безопасност?- Дааааа, два презерватива в аптечката...Секретарка на интервю...- за какво ви уволниха от предишната работа??- Остри ми били зъбите...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Двама си говорят:- Чух, че жена ти катастрофирала с новата ти кола? Как е тя...- За сега добре... Заключила се е в банята...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Седи си едно бебе в детската количка и псува стабилно!:-Ейй..да му е** майката, таа мойта тъпа майка влезе в супермаркета да ми купи некви ш*бано мляко , а аз седя тука и тъпея супер много , да му е** майката тъпа кретенска.....Минал един човечец и чул бебето:-Абе момченце, ти на колко годинки си ?-На 2...-На 2 годинки си, още не можеш да ходиш, а псуваш като каруцар а?!....-Дядоо.. а ти на колко годинки си?-На 62 моето момче.-А можеш ли да ходиш?-Мога разбира се.-Ами .. я ходи си е** майката !
                                F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                                X