Eдин млад пилот искал да се прави на много опитен и смел. Eдна нощ се приближава към летището със самолета и казва по радиото:- Чшшш, диспечер, познай кой идва?!А оня изгасил лампите на пистата и казал:- А познай къде ще кацне...Дублирал си началника!Модераторски екип на ФФБ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:...Дублирал си началника!Модераторски екип на ФФБI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
София - мъж си стои в колата - традиционното задръстване. Неочаквано на стъклото се чука:- Какво искате? - пита мъжът.- Ами, разбирате ли, терористи са хванали за заложник Симеон Дянков и искат 10 милиона долара откуп. В противен случай ще го залеят с бензин и ще го запалят. Ние решихме да минем по колите - който колкото даде - да помогнем.- Някой дал ли е нещо?- Дават по 2-3 литра!F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Пешеходците не бива да притичват, защото така възбуждат ловните инстинкти на шофьорите! ***Върви си една блондинка през нощта в един парк. Изведнъж я сграбчва един маниак и й казва:- Само да си гъкнала и ще те изнасиля!А блондинката:- Гък, гък, гък...***Синче към баща си: - Тате, хайде да излезем на разходка в парка? Бащата към майката: - Жена, излизаме на разходка в парка. Дай нещо за мезе!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Слави шоу !Краси Радков - Абе оня ден ми се обажда оная звездата Виктория Бекъм и ми вика, Гацо имам бременна съм, имам 2 чертички,аз и отговарям - И аз имам 2 чертички, обхвата ми е слаб! Довиждане----------------------------------------------------------Как е Че Гевара на македонски?- Ќе Гевара.
Коментар
-
Мъж се приближава към сградата на Народното събрание и пита охраната:- Извинете, а те следобед не работят ли?- Не! Следобед не идват, а не работят сутрин.Изпращайки я до тях, още по надписите във входа, разбра как ще свърши срещата им.Статус във Фейсбук:- Хм, мисля тази вечер да си остана вкъщи и да не излизам никъде!Черен Дроб и Портфейл харесват това.Никога не съм предполагал, че с носталгия ще си спомням катаджиите, които преди ме спираха за превишена скорост на такива места, където днес стоя в задръстване.Жена към съпруга си:- Виж, аз трябва да готвя, пера, гладя, чистя. Никъде не мога да излезна, чувствам се като Пепеляшка.Генко:- Не ти ли разправях, че с мен ще си живееш, като в приказка?
Коментар
-
Шеф наема секретарка.- Условията са две, когато искам кафе искам кафе, когато искам да пишем доклад искам да правим секс. - казал шефа.- Няма проблеми ! - отговорила секретаркатаНа другия ден шефа дошъл на работа, седнал си на бюрото и се обадил на секретарката:- Донеси едно кафе и да направим един доклад- Шефе в месечна ревизия съм. - казала мацката.- ОК, донеси ми кафето.Занесла девойката кафенце на шефа и седнала притеснена на бюрото, замислила се че го е отрязала от първия път и му се обадила:- Шефе, този доклад да го направим устно или да го пуснем с задна дата ?- Не се притеснявай - утре. Днес го написах на ръка.....
Коментар
-
Един дядо на 85 години отива при доктора и се жалва: - Докторе,помагай! Га бех млад, зимах кофата с кюмура, окачах я на инструмента и си я разнасях из цело село, а сега не моа.. - Дядо, опита ли с медикаменти? Виагра например..- Докторе, он па си рипа, ма кат окача кофата и ми омекват колената..Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Видимо пиян студент влиза на изпит и едвам профъфля:- Гусн профешор, шшжжеее исзпиптате ле един пиян сжтудентт?- Ми ше изпитам , що да не изпитам.- Момччета..... ввнесете го!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------За домашна работа Иванчо трябвало да напише история с поука. На другия ден учителят го изправил пред класа да я прочете.-Чичо Наско е военен пилот. Веднъж трябвало да катапултира и в себе си е имал само бутилка ракия, пистолет и нож. Той изпил бутилката докато падал, за да не се счупи. Обаче се приземил обкръжен от 30 вражески войници. 15 застрелял с пистолета докато му свършили патроните, 10 убил с ножа докато се счупил и последните 5 убил с голи ръце.-И каква е поуката, Иванчо?-Стойте далеч от чичо Наско, когато е пиян.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар