Нашенец в Ню Йорк. Качва се в такси:- Карай за Пловдив...-Do you speak english?????-Абе за Пловдив карай, бе......-Sorry, I can`t understand you...???Нашенеца отваря куфарче с $1 000 000 и го тика в лицето на шофьора. Тоя се обръща назад и със забързан тон...-Новия или стария град???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Полицай разпитва шофьор: - Сега искам да ми обясните как ударихте пешеходеца? Шофьорът: - Изобщо не съм го удрял. Аз спрях, за да му дам предимство и той припадна от изненада...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Диетолог към пациента:- Значи така, ето вашата диета: на ден 300 грама задушени тиквички, 400 грама листа от цикория и колкото искате зелена салата.- Докторе, а звънче на шията трябва ли да си вържа или може и така?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Двама приятели докато пътували ги застигнала буря и останали да пренощуват в дома на богата вдовица.След 9 месеца единия от тях получил писмо от адвоката на вдовицата и ужасен позвънил на другия:-Помниш ли, че по време на похода ни пренощувахме в дома на една вдовица?...-Помня....-Помниш ли как ти няколко пъти ходи в нейната стая и след това се хвали колко добре си я оправил?-Ами.... помня....-Ти да не си използвал моето име?- Ъъъъ... да..., защо, да не би да е родила?- Не, но можеш да ме поздравиш!..... Вдовицата е умряла и ми е завещала цялото си състояние.В техническата поддръжка на ядрените реактори им настръхват косите при всяко позвъняване на телефона.По какво да разберем, че сиренето с плесен се е развалило?Вратарката на женския национален отбор по футбол не оставя никакъв шанс на другите момичета да хванат хвърления букет на сватба.
Коментар
-
- Ало, съпорта ли е?! Каква ми е паролата?- Като логина ви е.- Хм...А какъв ми е логина?- Като паролата.- Благодаря много! ( прекъсва )Стои пиян мъж на спирката, прегърнал електрическия стълб. При него идва друг пиян и пита:- Кво праиш?- Автобуса чакам.- В ред ли си? Кой ще пусне с тази лампа вътре?
Коментар
-
В магазина мъж към продавачката:- Здравейте, ще искам, моля, три кашона водка, 5 каси бира, два кашона вино и 30 опаковки презервативи.- Ето, заповядайте.- Благодаря.- Господине, почакайте!- Какво има?- Вземете ме с вас!Шефа:"Прати ми някой от твоите яки вицове."Аз:"В момента работя, по-късно ще пратя."Шефа:"Този беше много добър, прати още някой."Балотели:"Когато отбележа, аз не празнувам, защото си върша работата. Когато пощальонът доставя писма, той празнува ли?"- Жена ми много ме тормози, направо не ми дава да дишам!- Моята пък обратно - още от вратата ми вика:"Я ми дъхни!"Опитно зайче търси зайче без опит с цел обмяна на опит.Катаджия дебне до паркинг на ресторант. Излиза пийнала голяма компания и се качват по колите. Катаджията си избрал един, който едвам се държал на краката и го спира: - Проверка за алкохол, духнете! - резултат - нулев.Катаджията: - Как е възможно това?Мъжът: - Днес аз съм дежурен по отвличането на внимание.Мечтата на министър Дянков:Здрави и богати граждани, които си плащат всички данъци и умират в деня на пенсионирането си. В работата един разказва, че е намерил портфейл с пари в автобуса.- И какво направи? Занесе го в полицията ли?- Не. Не исках да си помислят, че парадирам с честността си... Врачка към клиентка:- Госпожо, мъжът ви изневерява.- Мисля, че сте наредили обратно картите.
Коментар
-
avvasilev написа:В западните корпорации, където хората мислят с главите си, централата се нарича Headquarters. В България се нарича седалище.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар