Питат кандидат на изборите: - Защо се кандидатирахте? - Как защо? Не виждате ли какво става наоколо? Властта тъне в разкош, корупция, безделие... - И вие искате да се борите с това ли? - Не, искам и аз да участвам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Блондинка пита аптекарка: - Имате ли презервативи?- Да.- Имате ли с вкус на ягода?- Да.- С вкус на малина?- Да- С вкус на банан?- Да.- А с вкус...Изнервена аптекарката казва:- Момиче, ти секс ли ще правиш или компот?Попове попитали системен администратор:- Ако в църквата ни е задушно, какво трябва да направим?- Намирате подходяща икона, кликвате два пъти върху нея и ще ви се отвори прозорец.Пена и Вуте гледат любовен филм и Пена въздъхва:- Вуте, Вуте, виж ората как си говорат! "Мила, скъпи, любов моя!" А ти и я кво! Дай да четем малко литература да се образоваме.Чели какво чели и Пена отишла при Вуте па му рекла:- Вуте, искам да ме обичаш като Ромео, да ме ревнуваш като Отело и да ме любиш като Казанова!А Вуте и отговорил:- Пено, засега моам само да те уапем отзаде, щото съм на "Баскервилското куче".Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Мъж и жена отбелязват двадесет и пет години съвместен живот. Мъжът казва:- Помниш ли, преди двадесет и пет години, бяхме под наем в един таван, спяхме на един матрак на пода, имахме един черно-бял телевизор. Сега имаме собствена къща, скъпи мебели, кола, плазмен телевизор. Но преди двадесет и пет години спях с 21-годишна, а сега се налага да спя с 46-годишна жена.Жената отговаря:- Намери си някоя 21-годишна и ще се погрижа да живееш на таван, да имаш отново черно-бял телевизор и да спиш на матрак на пода...
Коментар
-
Пийва си биричката един човек и в това време търчи съседът му:- Може ли да взема кофа вода от твоя кладенец ?- Може.След малко оня пак идва:- Може ли да взема още една кофа вода?- Вземай.Ситуацията се повтаря няколко пъти и накрая човекът с биричката пита:- Не разбирам. Имаш кладенец, а искаш вода от мене?- Тъщата паднала в моя кладенец, а водата й е само до брадичката...
Коментар
-
Lamborghini Forum:Странен шум при 360 км/чSubaru Forum:Алооо? Сам ли съм тук бре?Mercedes C-Klasse Forum:Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво да правя?Mazda MX-5 Forum:Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег!VW Touareg Forum:Нек’ъв MХ5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна?Peugeot Forum:Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното!Bentley Forum:Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя?Porsche Cayenne Forum:Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона?Smart Forum:Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!!Camaro Forum:Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно дело и не ми се връща в затвора...Mustang Forum:Некъ’ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари!Civic Forum:Некъ’ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари!Mitsubishi Galant Forum:Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки!VW Bora Forum:Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби)Opel Forum:Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора)Lexus-Forum:От къде да си намеря задни стопове като на VW?Seat Marbella Forum:Днеска успях да карам редом с един камион!BMW E36-Forum:Къде има най-яките дюнери в града ве?Trabbi-Forum:Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи...Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал още един път на горе за позиция едно!Hummer Forum:Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити......Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин....Yugo Forum:Вашето кога за последно беше в движение?Honda Civic CRX-Forum:Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?Hyundai Forum:Най-сетне направих 500’000 км, кога ще се счупи най-сетне?Polo Forum:Най-сетне 6 см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона зa поръчки на МакДрайв...Ferrari Forum:Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна!Fiat Forum:Чудя се дали има живот извън сервиза?BMW 7ца Forum:Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори?Mercedes new S-Klasse Forum:Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъглаТойота Aygo Forum:Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобилMás vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
Петокласник:- За Коледа искам тампон!- A знаеш ли какво е това "тампон"?- Амии, не знам точно, но по телевизията казват, че ако имаш този тампон, може да ходиш на плаж всеки ден, да караш колело, да тичаш, да правиш всичко, каквото ти харесва и никой нищо да не забележи!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Сиамски близнаци отиват при хирурга с искане да ги раздели ... Доктора озадачен:- Момчета от 25 години живеете така, а и е опасно - възможно е да не оживеете!- Докторе - казва единия - спешно е!Брат ми току що осъзна, че е хомосексуалист, а задника ни е общ!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
География на женатаМежду 18 и 20 жената е като Африка. Полу-открита, полу-дива, натурално красива с плодородни низини и висоти.Между 21 и 30 жената е като Англия. Добре разработена и отворена за търговия, особено за някой, плащащ в брой.Между 31 и 35 жената е като Индия. Много гореща, релаксирала и убедена в собствената си красота.Между 36 и 40 жената е като Франция. Остаряваща благородно, но все още топла и желано место за посещение.Между 41 и 50 жената е като Югославия. Загубила войната, раздирана от грешки в миналото. Необходима е огромна реконструкция.Между 51 и 60 жената е като Русия. Много широка и с неохраняеми граници. Студеният климат отдалечава хората.Между 61 и 70 жената е като Монголия. Велико минало, но без бъдеще.След 70 жената е като Афганистан. Всеки знае къде е, но никой не иска да отиде.ГЕОГРАФИЯ НА МЪЖАМежду 15 и 90 мъжът е като САЩ.Управлява се от п...с.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Една фирма открила нов офис. Началството помислило "някой може да го ограби". И фирмата наела охрана.След това началството помислило: "Как може охраната да действа без инструкции?" И фирмата наела двама консултанти - един за разработка на правила, друг за провеждане на семинари.След това началството помислило: "Как ще следим дали охраната изпълнява добре задълженията си?" И фирмата наела двама проверяващи - един за проверка, друг за съставяне на отчети.След това началството помислило: "Как ще плащаме на всички?" И фирмата наела двама счетоводители - един за водене на сметките, друг за управление на касата.След това началството помислило: "Кой ще отговаря за целия персонал?" И фирмата наела управител, заместник и фирмен юрист.Минала година. Началството прегледало баланса си, който прехвърлял плана с 20 000$ и решило, че трябва да съкрати от разходите.И фирмата уволнила охраната.Иванчо към майка си:- Мамо, днес ме вика директорът на училището и ме пита имам ли по-малки братя и сестри. Казах му, че нямам.- Правилно си отговорил. А той какво каза?- Нищо, само че много се зарадва...-Какви са тези кървави белези по краката на този млад футболист?Да не е контузен при тренировките? -пита коментатор преди мача треньора на отбора.-Не! Просто не се е научил като звездите в отбора да си бръсне внимателно краката...Народът не би трябвало да очаква, че служителите на полицията няма да нарушават закона.Докторите имат право да боледуват.Конкурс за кокоша красота. Излиза на подиума френската кокошка, беличка, в розови прашки.Комисията я пита:- Колко любовника имаш?- (с чувство на собствено достойнство) Петнадесет.- А колко яйца снасяш в месеца?- Сто и петдесет.- Браво! Добри показатели.Излиза на подиума английската кокошка, рижава, в зелени прашки.- Колко любовника имаш?- (с чувство на собствено достойнство) Двадесет.- А колко яйца снасяш в месеца?- Двеста.- Браво! Отлични показатели.Излиза на подиума българската кокошка, цялата насинена, чорлава, с изпочупени нокти.- Колко любовника имаш?- (въздишайки) Пеесе!- А колко яйца снасяш в месеца?- ПЕСТИН!- При такива показатели би могла поне да се понагласиш малко...- КОГА?! Или се чукам, или снасям!Пиян посетител повърнал в музея на модерното изкуство. Чистачките дълго време не обърнали внимание.Начинаещи актриси обсъждат работата си в сериал:- Такава роля ми се падна - е.ане още в първата серия.- Хе-хе, мен още на прослушването...На 9-ти май в Анталия трима руски туриста в продължение на осем часа са защитавали шведската маса от немските туристи.Руски химици са установили, че "езиковата бариера" забележително се разтваря във водка.Надгробен надпис на продавачка в улично павилионче:"След малко се връщам!"Зайчето и видрата били приятели. Много се обичали.Зайчето предложило:- Хайде да се оженим и да живеем заедно!- Ама как? Ти си заек, a аз - видра...Зайчето казало, че силата на тяхната любов е по-голяма от стереотипите и междурaсовите съобрaжения.Заживели на семейни начала... И любовта им - любов, и разбирателството им разбирателство, и сексът им - чуден.Само деца си нямали. Натъжили се. Зайчето казало:- Да не би да нямаме деца, понеже аз съм заек, a ти - видра? Хайде да отидем при бухала, той е умен и знае много.Отиват и го питат:- Бухльо, кажи, защо нямаме деца? Защото сме заек и видра ли?Бухалът им казал:- Вие идиоти ли сте?... Деца нямате, защото ти си момче и той също е момче!- Знаеш ли, че средната заплата в България вече е 750 лева?- Средна? Какво ще рече това?- Моят шеф яде месо, аз картофи или средно ние ядем мусака!На среща:- Аз не съм съгласен с мнението, че жените са длъжни само да перат и да готвят. Смятам, че могат да правят същите неща, като мъжете, а мъжете без срам да вършат женската работа.- Това е доста зряло, напълно съм съгласна с теб.- Чудесно, дръж сметката.След пиене, мъжете говорят глупости, стават емоционални, карат лошо и не обмислят нещата, а жените могат да правят всичко това, и без да пият.Някой може ли да ми каже кои филми на Джена Джеймисън трябва да изгледам, за да е сигурно, че ще дойде да ми рови в хладилника?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар