Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Две мутри вървят из пустинята:- Ей колко много сняг е валял тука, а?- `Що говориш така?- Ами гле`й колко пясък са нахвърляли!
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Пернишки коктейли Перничани сме корави хора и още по-корави пиячи. Разреждаме ракията с чист спирт, а бирата я ползваме като отрезвител сутрин. Един перничанин пие средно колкото продукцията на винпром за месец. За това и повечето от алкохола и коктейлите се произвеждат с домашни продукти. Всеки перничанин знае, че пиенето на одеколон прави дъха ти свеж, а пиенето на спирт от аптеката те дезинфекцира вътрешно и предпазва от вируси и болести. Опитал съм се да събера рецептите на най-популярните коктейли в кратък речник, за да може да ги запазим за идните поколения. Дайте и вашите смели предложения и рецепти в коментарите.Бейлис (Bayleys) Резлива боза с домашна ракия.Блъди-Мери Аптекарски спирт разреден с домашна салца.Космополитан (Cosmopolitan) Водка и компот от боровинки. Ако нямате компот от боровинки става всякакъв друг компот важното е да сме космополитни.Мохито (Mojito) Голяма ракия с малко настъргана марулка.Секс на плажа (Sex on the Beach) Това не е коктейл, това е мястото на което го правиш след запоя в дискотеката в Приморско.Отверка (Screwdriver) Ракия или водка, разредена с портокалов сок и разбира се отверка с която да го разбъркаш, иначе защо да се казва така?Кубалибре (Cubalibre) Ром с кола. Човека не пие, кво толкова? Ти може да люснеш една водка с кола.Мръсно Мартини (Dirty Martini) Обикновено Мартини с маслинка, но си забравил да си измиеш ръцете след като смени онази главина и тропащия носач на голфа, и си го разбъркал мартинито с пръст.Миньор, Кукер и Винкел освен фази в препиването подредени в нарастване на промилите са и три уникални за региона коктейли, които всеки уважаващ себе си гастрольор трябва да опита.Миньор (Minner) Жълто-черния коктейл съдържа алкохолен концентрат без значение от спирта, разреден с лимонада и кола.Кукер (Kuker) Домашно вино разредено със спирт. Дезинфекцира и гони всички болести като кукер по Сурва.Винкел (Vinkell) 100 градусов чист спирт. Не се разрежда, пие се без мезе на гладно. Правиш се винкел и всичко ти е равно.Пернишко- Български речник o Бейлис - ракия с боза o Сурвачка - винкел с пуканки o Суши - сърми с цаца o Мохито - ракия с магданоз o Хлебар - уеб дизайнер o Голф с теглич - Гоуф с парктроник o Пернишко право - право у гъзо o Пернишки шоколад - свинска мас със захар o Пернишко Блъди Мери - ракия с лютеница / кетчуп o Любов по пернишки - бой на свещи o Пернишки RedBul - зелева чорба с кафе o Пернишки Космополитън (коктейл) - водка и компот от боровинки
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Мечтата на пернишкия джедай - винкел със светодиоди
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Празнувайте тази нова година, като за последно!С обич,Маите.
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

- Ало, фирма "Парти Сървиз" ли е?- Да.- Какво може да поръчам при вас за Нова година?- Дядо Коледа, Снежанка, украса, подаръци...- Ще искам три Снежанки и два литра водка...- Дъще, сипа си пет лъжици захар, какво става? Да не си влюбена?- Не, мамо, просто обичам сладък чай.- Сложи си пет супени лъжици захар.- Много сладък го обичам.- Дъще, ти ги сложи в супата...
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Рускиня и българка си пишат. Рускинята:- Дадоха ли ви коледни бонуси?Българката:- Дадоха... Един голям ... ни дадоха!Рускинята:- А на нас ни дадоха пари, гадините!...
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не е виц, ама цитирам един колега:"Телевизорите от Япония ги правят нормални, ама от радиацията идват в 3D вариaнт "
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

http://www.capital.bg/politika_i_iko...минации за туит на годината - не знам какво е туит, но има много добри лафове :D
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

обява в мобилетовнесена на 17. 12. 2011 Subaru Impreza - 1999г 2. 0 турбо WRX във гарантирано топ състояние, със сменен двигател преди 40хиляди км и фактура за него
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Телефоните стават все по-тънки и умни, а хората все по-дебели и глупави.Много по-добре е отделителната ти система да те излъже, че ти се ходи, а реално да не ти се ходи, от колкото да те излъже, че не ти се ходи, а то да се окаже, че ти се ходи.Нова година е празник не само за хората, но и за тоалетните. Вместо омръзналите задници те виждат много нови лица...Разговор в компания. Колежка пита:- Защо мъжете не могат да направят една жена щастлива?Лъчо се обажда:- Защото мъжът няма шоколадов член, който да еякулира пари.Криза в личния живот - когато даже пиян не ти се иска да се обадиш на някой!- Нова година! Нова година! Нова година! - ужасено викаше черният дроб.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Прибрал се един от командировка в Африка и по цял ден ходел угрижен. Колегите му го попитали защо е тъжен.- Какво да ви разправям? Излязох един ден на разходка и ме подгони един лъв и аз къде, къде и се качих на една палма. На палмата обаче един разгонен орангутан. Като ме хвана, три дни и три нощи ме люби.- Нали поне си останал жив - казали колегите му- То пък един живот - аз тука, той там...Нито пише, нито се обажда...Петел гони кокошка. Тя си мисли: Ако спра, ще реши, че съм курва! Ако бягам много бързо - ще се откаже! Що не взема да се спъна... Срещат се англичанка, французойка и българка. Англичанката:- Когато се омъжих, заявих, че няма да пера и да мия чиниите. Съпругът ми изчезна, един ден не го виждах, втори ден не го виждах и на третия си дойде с пералня и миялна машина.Французойката:- И аз когато се омъжих, заявих, че няма да пера и да мия чиниите. Съпругът ми изчезна, един ден не го виждах, втори ден не го виждах и на третия си дойде с прислужница.Българката:- И аз същото казах след сватбата: няма да пера и да мия чиниите. Съпругът ми изчезна, един ден не го виждах, втори ден не го виждах и на третия прогледнах с лявото око."Здравейте, аз съм ваш’та леля", - каза чичо Гошо, връщайки се от Тайланд.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Пернишките пчели са толкова корави, че събират мед от пунктовете за цветен метал. Пернишкият цирк е толкова корав, че за него се продават билети не за влизане, а за излизане. Пернишките процесори са толкова корави, че извършват изчисленията само в римски цифри. Пернишките сапьори са толкова корави, че правят много повече от една грешка. Пернишките лястовици са толкова корави, че наесен отлитат към Исландия. Пернишките деца са толкова корави, че преди лягане вместо приказки четат некролози.
                          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

- Абе, що ти е синьо окото, бе?- Щото жената ме бушонира...- И защо?- Говорех и на ти!... - Че то заради това не бият!- Бият, бият..- Е как така бият бе, пич?- Ми лежа си аз на леглото, а тя ме побутва и вика "Абе, ние отдавна не сме правили секс", а аз и викам: "Не ние, а ти!
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чък Норис хвърли граната и уби 50 човека. После гранатата избухна.
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Въпрос към радио Ереван : - Как се нарича новата магистрала София - Перник ? - Ускорител на елементарни частици ...

Коментар

Working...
                                X