Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    През неотдавнашната война САЩ - Сърбия сърбите си купили от Русия най-модерния самолет за времето си. Ще го управлява, разбира се, най-опитният сръбски пилот. Сяда той в самолета и потегля ...Изведнъж в далечината забелязва F16, отваря упътването и чете:"За един самолет F16, натиснете жълтото копче".Натиснал го той, излетяла една ракета и свалила противника. Зарадвал се пилотът на новата машина, но не щеш ли пред него се появили изневиделица още два F16. Отваря книжката и чете:"За два F16, натиснете оранжевото копче".Натиснал го той, излетели две ракети и свалили едновременно двамата противници. Сърбинът вече пеел патриотични песни, когато пред него, сякаш от никъде се появила цяла ескадрила F16. Пребледнял и с разтреперени ръце - отваря книжката и чете:"За цяла ескадрила F16, натиснете червеното копче".Натиснал го той, отзад се отворил дървен сандък, излязъл един руснак и казал:- Ставай, аз ще карам!

Коментар

Влак пътува към морето. В едно купе пътуват грузинец и девойка. Девойката мълчи през цялото време. - Девойче, - не издържа по едно време грузинецът - защо мълчиш непрекъснато? - Иска ми се, мълча си! - отговаря девойката. - Иска ти се, а си мълчиш! - удивява се грузинецът.Иванчо и Марийка са брокери. Вечерта си лягат и Иванчо казва: - Хайде Марийке, да отвориш "борсата", че "курса" се вдигна! - Стига бе, Иванчо, кое време е? Борсата е вече в почивка. - казала Марийка. На сутринта Марийка: - Хайде Иванчо, събуди се, че "борсата" се отваря! - Е - е - е Марийке, "курса" вече падна след снощната ръчна разпродажба.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Турист бяга от канибал и с последни сили му вика:- Остави ме! Трябва да храня жена и две деца!- Аха, а моите гладни ли да стоят?!В България вече не се празнува Нова година. Ние празнуваме, че преживяхме старата.Чък Норис пъхна двата си пръста в контакта и уби тока.След операцията докторът казва на пациент:- Ще ви изпратя за през нощта сестрата...Пациента, едва говорейки:- Докторе, не може ли някой друг път, днес всичко ме боли...Въпреки опитите на великите световни сили, да поставят България на колене, тя гордо продължава да лежи по очи...Жена сънува, че е в пустинята и я преследва гол негър.Тича запъхтяна, затъва в пясъка до колене, пада, обръща се към него и го пита:- Защо ме преследваш? Какво искаш от мен?Той се усмихва ехидно и я пита:- А ти защо ме сънуваш?Хванал един борец златната рибка, върти я из ръцете си и се чуди какво да я прави.- Ама нали ти обяснявам, че ше ти изпълня три желания?!- Ъъъ?- Ами, например, преди седмица ме хвана един човек, поиска ми 1 000 000 долара и аз му ги дадох. Ти какво ще искаш?- Адреса на тоя!
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Юридически въпрос: защо при качване в самолета, ако моят багаж е 21 килограма вместо 20, трябва да доплащам за свръхбагаж, а съседа до мен по седалка, тежащ 150 килогара, няма да доплаща нищо?Когато индийската жена е навита, червената точка на челото става зелена.Обаждане до интернет провайдер:- Развали ни се пералнята.- ?? Ние какво общо имаме? Ние отговаряме само за вашия интернет.- Ама аз я купих през интернет!!!- 67 процента от блондинките са пълни глупачки!- Не ми пука. Аз съм от останалите 13 процента!
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

В полско фиатче се накатерили седем души. Като видял колата, полицай махнал с палката, за да ги спре. Шофьорът на фиатчето, обаче, не само че не спрял, но и увеличил скоростта.- Защо не спря? - попитал един от пътниците.- Е само той ни липсва в колата. Къде ще го денем?

Коментар

@batproho - ®Фиат аварира на магистралата. Спира Мерцедес и му предлага буксир.Шофьорът на Мерцедеса:- Ще те дръпна, ако карам бързо, "бибкай" да понамаля.Тръгват по магистралата, но ги изпреварва BMW и Мерцедеса тръгва да го гони. Минават край спряла патрулка и куката казва на колегата си:- Ти видя ли тези как караха, бе!- А ти видя ли Фиата как им "бибкаше" отзад бе !!!:D :D :D
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Новини: "Във Финския залив се е разбил танкер, превозващ спирт. Огромно петно руснаци се движат към мястото на събитието."
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Младеж и девойка станали гаджета. Момчето завело момичето на гости у тях да вечерят. Започнала вечерята, но по едно време на девойката и се допърдяло и в един момент, не можейки да се сдържа повече, се изпуснала. Бащата на момчето погледнал към кучето, което стояло под нейния стол и казал:- Сани!Девойката се успокоила, но след 5 мин. отново и се допърдяло и отново се изпуснала. Бащата пак:- Сани!Девойката отново се успокоила, но след известно време отново и се допърдяло. Но вече била спокойна, защото кучето го отнасяло и затова я пуснала съвсем спокойно, една такава сочна, звучна и ароматна...Бащата:- Сани, махни се от там, преди да се е изсрала отгоре ти!
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

В тихата зимна нощ камък и дърво се пукало от студ. Било нощта преди коледа и по цял свят само в една къщурка далече на север светели светлинки и кипяла бурна работа - в къщата на Дядо Коледа.Тази нощ била кулминацията на усилията на 30 джуджета, една Снежанка и един Дядо Коледа, и въобще да не броим тренировките на елените да летят и да се приземяват. Всичко обаче било в пълен безпорядък. Хаоса царувал навсякъде. Липсвали 6 730 подаръка, никой още не се бил сетил как да различат 230 000-те хиляди писма подписани от китайчета с еднакви имена, колесника на шейната биел леко в ляво, а Дядо Коледа страдал от болно гърло и не можел да се смее весело (Хо - Хо - Хо). Всички летели наоколо с пълна скорост и надежда, че ще успеят до края на вечерта да приготвят всичко. Снежанка била грохнала от спор със синдикатите на тема, че елфите, джуджетата и домашните духчета не са деца колкото и ниски да са, а дядо Коледа седял уморено в ъгъла, давал заповеди наляво - надясно с глас на премръзнал Дарт Вейдър и смучел активно от греяната ракия с люти чушки за да си възвърне веселия глас.Всичко било много натоварено и обикновено веселите и шеговити приятели били станали откровено гадни. И точно в такъв момент през входната врата влетял един ангел държащ елха и попитал:- Здравейте, Господ каза за Коледа да има елхи навсякъде. Ето ви елхата да си я поставите където искате.От този момент нататък на върха на всяка заслужаваща уважение елха стърчи един ангел (или обратното) ...
                    ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Една баба продава ябълки на пазара и вика:- Яаабълки от Чернобил! Купете си ябълки от Чернобил...Един човек я пита:- Абе, бабо, имаш ли акъл, кой ще ти купи ябълките като им правиш такава реклама?- Аааа, купуват, чедо, купуват. Я снаха за свекърва, я свекърва за снаха...
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мутра влиза в магазин за мъжки облекла, спира пред щанда с ризи и започва да разглежда. - Нещо за вас, господине? - пита продавачката.- Искам една люлякова риза.Продавачката оглежда щанда, вади една лилава риза и му я подава.- Не искам лилава, искам люлякова.Продавачката се сепва, обръща се назад, изважда една цикламена ризаи я подава.- Ти майтап ли си правиш с мене? Дай люлякова риза!!Продавачката подава всякакви цветове, които биха могли да задоволят желанието на мутрата и накрая, след всички неуспешни опити заявява:- Съжалявам, господине, люлякови ризи нямаме.- Как да немате, като ги виждам.- Къде са?- Ей ги там, ма! - сочи мутрата към купчина бели ризи.- Но те са бели!?!!- А, к`во , бел люляк нема ли?Един DJ хванал златната рибка и я пуснал веднага. А тя:- Я чакай малко! Ами трите желания?DJ-ят въздъхнал и казал:- Ох, добре! Казвай кои песни искаш!Група българи на морето. Една от жените влиза да се къпе, а мъжът й вика след нея:- Жена, внимавай да се не удавиш!- Защо бе, да не би да плачеш за мен - вика жената.- Не, ма! Малко ракия съм взел от вкъщи, няма да стигне да почерпя, както ми се иска.- Гошо, какво чувам, жена ти била във Франция?- Не, бе Пешо, едни момчета от квартала я научиха на тия номера...Един баща трябва да купи на дъщеря си подарък - кукла Барби. В магазина има три вида кукли: Барби неомъжена, Барби омъжена и Барби разведена. Барби неомъжена струва 18 долара, Барби омъжена също струва 18 долара, Барби разведена, обаче, струва 180 долара.- Защо Барби разведена струва толкова скъпо?- Защото върви в комплект с къщата на Кен, колата на Кен, караваната на Кен, хеликоптера на Кен и още...
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Професионално ориентиранеНа сина вече му дойде време да кандидатства за гимназия. В тази връзка жената вика - виж, седнете там като мъже, поговорете.... Налей му малко акъл в главата.Аз на толкова хора съм давал съвети, че какво остава за собственото ми дете - извиках го, седнахме удобно. И започнах с баналния въпрос - какъв иска да стане?,,Ами, татко, не знам...чистач на басейни например.
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

emzo написа:
                            @batproho - ®Фиат аварира на магистралата. Спира Мерцедес и му предлага буксир.Шофьорът на Мерцедеса:- Ще те дръпна, ако карам бързо, "бибкай" да понамаля.Тръгват по магистралата, но ги изпреварва BMW и Мерцедеса тръгва да го гони. Минават край спряла патрулка и куката казва на колегата си:- Ти видя ли тези как караха, бе!- А ти видя ли Фиата как им "бибкаше" отзад бе !!!:D :D :D
                            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Мили Дядо Коледа,под ’бело’ имахме предвид друго! Какво да го правим сега този сняг?- Какво му има на Жоро?- Пиян е.- Пак ли?- Не пак - ВСЕ ОЩЕ!
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Дядо и внуче седят край реката и ловят риба. Дядото е с модерна въдица, с хубави макара, корда и т.н, а внучето е с обикновена пръчка, със завързана за нея корда. По някое време детето се обърнало към дядо си и казало: - Дядо, ще ми дадеш ли малко да половя с твойта въдица?Дядото се обърнал към него и казал: - Малък, бубата стига ли до дупето? - Не, дядо, не стига. - Малък си още, като порастнеш ще ти кажа.Продължили си риболова. Дядото напълник кофата с риба, а внучето едва било извадило 2-3 попчета. Малкия погледнал пълната кофа на дядо си и казал: - Дядо, ще ми дадеш ли някоя от твоите риби, че като се приберем да се похваля на баба каква голяма риба съм хванал?Дядото: - Малък, бубата стига ли до дупето? - Не, дядо - Малък си, малък си. Като порастнеш ще ти кажа.Тръгнали си те към къщи и по пътя дядото се отбил до една бутка и купил 2 билета за лотарията.Изтрил своя - нищо. Внучето изтрило неговия - 100 лв. Дядото се зарадвал и казал: - Ех, сега като си разделим по 50 лв как хубаво ще се почерпим с тебеА малкия казал: - Дядо, пишката стига ли до гъза? - Стига мойто момче, стига! - Еми тогава дядо... Върви да са е**ш!!!
                                Тя ми вика: "Имам си приятел!"... хаха! То и аз си имам телевизор в къщи, ама ходя на кино!

Коментар

Working...
                                X