Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Криза е...Само един студент е посетил токсикологията покрай осми декември...Мъжа:- Скъпа, искаш ли да откъсна цвете от Луната за теб?Жената:- Никакви такива! Днес ще си седиш вкъщи!Синът (студент във МЕИ) отива при баща си и му казва:- Тате не мога повече. Не го издържам това МЕИ, много е трудно. Прекъсвам.- Сине, голям си вече, ти си решаваш, но ние с дядо ти продължаваме!
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Питат радио Ереван:- Защо Господ е създал жената от ребро? Отговор: - Защото единствено в реброто няма мозък.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Две студентки се будят късно след празнуване на 8-ми декември. Гледат в квартирата пуши гол младеж.Една студентка гледа мълчаливо другата, а тя казва:- Питай го, чий е!?Две блондинки си говорят за подаръци:- Мацко, наближава Нова година и се чудя какво да взема на Милото.- Ми, какво толкова го мислиш! Вземи му джипа.Малкият Бойко Борисов се хвали пред съученици:- Вчера открих магията на секса!- С коя?- Сам, с ей тези две ръце....
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Една млада и хубава монахиня ходила нещо по манастирски дела и на връщане в гората върху нея се мятат двама яки юнака, запушват й устата и й правят няколко тура по пълната програма. След което изчезват в храстите. Младата монахиня се пооправя и се прекръства:- Благодаря ти, Господи - хем без грях, хем до насита!Хирург от травматологията пита съседа си, продавач в автомобилен магазин:- Ти колко мотора продаде днес?- 20- Мамка му, двама ми се губят!Учителката пита Иванчо:- Иване, имаше за задача да зарадваш два пъти някой. Ти кого зарадва и как?- В петък отидох на гости на баба - тя много се зарадва. В неделя си тръгнах - тя още повече се зарадва!
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мъж седи на спирката на трамвая и се заглежда по стоящата до него красавица. Решава да я заговори, но не знае как. По едно време се обръща към нея и пита:- Извинете, тука номер 10, минава ли?- Минава.- А номер 12, минава ли?- Минава.- А, номер. . .- Вижте какво! - прекъсва го девойката. Оттук минават всички номера, обаче вашият няма да мине.
            ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

- You are gonna die ! (Ю’р гана дай - Ще умреш!)- A?- You’re gonna die ! (Ще умреш!)- AAA?!- Юргана дай, че измръзнах ма !!!-----Бел. мод.Един син казал на баща си, че му е време да се жени, но трябва да направи избор между три жени. Помолил за съвет баща му.- Ще има дадем по 1000 лв. и ще видим коя как ще ги изхарчи- казал бащата.Първата си накупила парфюми, рокли, чанти, обувки и изхарчила всичко. Втората си купила за 500 лв. подаръци за нея и за другите 500 подаръци за момчето. Третата купила подаръци само за момчето.Събират се бащата и сина да решават и бащата пита:- Сине, реши ли коя от трите ще е?- Тате реших! Дай да вземем тая с големите цици!

Коментар

- Тате, тате, ние цигани ли сме?- Да, тате, цигани сме!- Ама тате, тате, ама от долните цигани ли сме - дето крадат, не работят ...?- Да, тате, точно от тези!- Е добре де, тате, ама съвсем долни ли - от тия дето са мръсни, гнусни и бъркат по кофите?- Да, бе тате, от тия - съвсем долни цигани сме!- Е добре де тате, тогава защо не сме от Левски?- Ееееее, тате, чак такива цигани не сме...

Коментар

Добър ден! Заредете ми гориво.-Какво да бъде? Бензин или дизел?-Май бензин беше.-Какъв вид да бъде?-Безоловен, оловния ми цапа ауспуха и мирише лошо.-Вече не се произвежда бензин с олово, от няколко години. Аз Ви питах 95 или 98 да сложа?-Ами не знам, има ли някаква разлика? 98 трябва да е по-пречистен, нали?-Добре.-Уф, ама той бил скъп. Сложи ми 95, пет килограма!-Господине, бензина се мери с литри, пет литра ли желаете?-Слагай там, ти знаеш...Взел съм само два лева, ще ми стигнат ли?-Не, само за 2 литра имате пари.-Големи сте съкпари тук! Сложи ми само 400 грама, за да ида до другата бензиностанция, там направо сипват, без да ме питат глупави въпроси.

Коментар

Нали сте наясно, че женското "ще съм готова след пет минути" и мъжкото "тръгвам си за вкъщи след 5 минути" са абсолютно едно и също?"Уважаемо списание, приятелката ми е суровоядка. Значи ли това, че ако отида на нудистки плаж, тя повече няма да ми прави свирки?"Седи си враната на елхата. Тича зайчето:- Врано, какво правиш?- Нищо не правя.- Може ли и аз да седна тук, нищо да не правя?- Сядай.Зайчето седнало под елхата, кръстосало лапички...Притичала наблизо лисицата. Видяла зайчето и го изяла..."Да-а-а, - мисли си враната, - забравих да кажа на зайчето, че за да не правиш нищо, трябва нависоко да седиш..."- You are gonna die !- A?- You’re gonna die !- AAA?!- Юргана дай, че измръзнах ма !!!Важно съобщение от пресцентъра на МВР:Ако сте в София, въздържайте се от израза "Пали колата и идвай!"...
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не че нещо, ама почнахте да се повтаряте с тоз юрган. Много топло ще ви стане.Пък тия коли в София ги палите вече за нинам си кой път.

Коментар

Явяват се две момичета на конкурс за съдии. Комисията е от пет съдии, четири възрастни жени и един млад мъж-председател. Първото момиче е дребно, пълно, грозновато и с очила. Каквото го попитат - всичко отговаряправилно. Второто момиче е висока, дългокрака, хубава блондинка; каквотоя попитат - нищо не знае. Събира се комисията да реши коя от двете даизбере:- Тая пълничката, тя всички закони знае и много правилно разсъждава - казват съдийките.- Не, ще изберем втората - казва председателят. Закони се учат, но крака не растат!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Бойко Борисов и Дянков пътуват в самолет. Дянков казва:- Ако хвърля тази банкнота от 100 лв, ще направя един човек щастлив.Бойко казва:- Аз ще хвърля 5 банкноти от 20 лв и ще направя 5 човека щастливи.Пилотът въздиша и казва на втория пилот:- Май не осъзнават, че ако хвърля тия двамата, ще направя 8 милиона българи щастливи!
                          BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Седят, две момченца и едно момиченце и гледат паркирани един мерцедес и едно БМВ!Едното момченце казало:- Аз като порасна, ще стана бизнесмен и ще си купя такъв мерцедес!Второто казало:- Аз, като порасна ще стана мутра и ще си купя такова БМВ!Седяло момиченцето, изсмяла им се и казало:- Аз ще питам кака, как се правят свирки, защото двете коли са нейни! Пернишка панелка... На първия етаж някой киха... От втория се чува: -Наздраве, комшоoo! А от третия се провикват: -Ееееее, п***рас’ии... сами си пиете aaa?! Монахиня пътувала на стоп. Спира лъскаво кабрио, а зад волана - насъскана, млада девойка.- Къде си тръгнала, сестро?- Към манастира "Св. Едикойси" - отговорила монахинята.- Сядай, не ми е много по път, ама няма проблем, ще те закарам - казала девойката, монахинята се качила и отпрашили. По пътя монахинята заоглеждала момичето и започнала да я подпитва:- Абе, не, че ми е работа, ама, гледам те - младо момиче, пък такава скъпа кола караш.....?- А, един приятел, с когото имахме връзка, ми я купи - отговорила девойката- Ми тез скъпите дрехи и тея бижута, пак той ли ти ги купи?- Aааа, те са от един друг приятел, с когото имахма вземане-даване....- М-хм...а сега, къде си тръгнала? - продължавала да любопитства монахинята- Сега отивам на морето при един друг приятел. Той има яхта и ще се разходим, ше имаме вземане-даване....В тзи момент стигнали до манастира, сбогували се и монахинята слязла, и се прибрала.Вечерта, след вечерната служба, монахинята си отишла в килията, съблякла се и си легнала. Малко по-късно на вратата се почукало.- Кой е? - попитала моняхинята- Отец Антон - чул се плахият, пълен с надежда глас на игумена- Антоне, да се махаш оттука с тия вафли....!!!
                            BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Иракски дипломат в Съединените щати за пръв път бил на прием, даван от Държавния департамент. Великият емир не бил свикнал с огромното количество сол в американската храна, затова постоянно пращал верния си слуга Абдул да му носи вода. След поредния курс Абдул се върнал с празни ръце.- Къде ми е водата? - изревал емирът. Абдул се поклонил и изпелтечил:- Хиляди извинения, о, преславни - един бял човек седна върху кладенеца.

Коментар

Как очаквате децата да слушат родителите си като: - Тарзан живее полугол- Пепеляшка се връща вкъщи в полунощ- Пинокио лъже през цялото време- Аладин е царят на крадците- Робин Худ също е крадец - Батман кара с 320 км / ч- Спящата Красавица е мързелива- Снежанка живее със 7 момчета.
                                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                                X