Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Какво не бива да казвате, когато ви спре пътна полиция:1.Не мога да извадя шофьорската си книжка, ако не подържите за малко бирата ми.2.Искате ли да си купите евтина видеокамера, без никакви въпроси? Имам петдесет в багажника.3.Онова там палката ви ли е или просто ви е приятно да ме видите?4.Трябва да сте вдигнали двеста километра в час, за да ме настигнете.5.Ето ви десет лева и да забравим за това.6.Искате ли да се състезаваме до районното?7.Съжалявам, кучето ми водач обикновено лае, когато карам прекалено бързо.8.Това е типичен случай на тормоз от страна на фашизирана полиция.9.Вярно ли е, че хората стават ченгета, защото са прекалено тъпи да работят в ,,Макдоналдс"?10.Аз ви плащам заплатата, нали знаете!11.Благодаря, полицай. И вчера ми се размина само с предупреждение.12.Полицай... струва ми се, че ви обичам.Fiat Bravo 103 1996
Коментар
-
Цитат:внимавайте със заиците много са коварни.една нощ така ми излезе пред москвича,набих спирачки и слизам да проверя-гледам кръв,а заек няма.....след няколко стотин метра почна се чува некъв странен шум:луп,луп....луп слизам с фенерчето и кво да видя-оная гадина се гепила за кардана а ушите му бият в купето като вентилаторна перка........Fiat Bravo 103 1996
Коментар
-
Оплакват се един на друг двама глухонеми колко е трудно да си купиш презерватив, в аптеката все не те разбират.-Аз ще ти обясня как става - размахал ръце единият. - Влизаш в аптеката, вадиш го, вадиш парите, аптекарят ще те разбере и си готов.На другия ден пак се срещат.- Какво стана, оправи ли се?- Какво да ти разправям! Влизам в аптеката, вадя парите, слагам ги на тезгяха, вадя го.- И!!?-Аптекарят стана и той го извади, обаче неговият се оказа по-голям и прибра парите.Заек влиза в аптеката и пита:- Извинете, имате ли противозайчатъчно средство?Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic
Коментар
-
Опасността идва с "Голф" II, пернишка регистрация - класика. Паролата "Перник" е условна за появата на момчета, чийто тестостерон е бурен като пяната под ниагарския водопад. Те са жертва на две легенди и една реалия: най-добрата кола е германската; от всяко момче става пилот на Формула 1; стотинките ми стигат само за това. Ако бялата мухоморка е най-опасната в гората, то белият голф с лети джанти, двуцевка отзад, затъмнени стъкла, система REMUS за разкош, мощна уредба, заредена с чалга и талисманче на огледалото за обратно виждане - е най-опасен на пътя. Никога, за нищо на света не предизвиквайте такъв шофьор. Готов е да се срещне преждевременно дори със св. Петър, само и само да е пръв и да покаже на другите как се кара!Fiat Bravo 103 1996
Коментар
-
Седял си един цар в тронната зала и чул през прозореца викове: "Айде на хубавите ябълки-и-и-и!"Погледнал - един старец с каруца продава ябълки, а наоколо - тълпа купувачи.Прияли му се и на царя от плодовете, викнал първия министър и рекъл: "На ти пет жълтици, бягай да ми купиш ябълки."Първият министър викнал последния министър и му рекъл: "На ти четири жълтици, бягай да купиш ябълки."Последният министър викнал церемониалмайстора и му рекъл: "На ти три жълтици, бягай да купиш ябълки."Церемониалмайсторът викнал шефа на стражата и рекъл: "На ти две жълтици, бягай да купиш ябълки."Шефът на стражата викнал един стражар и рекъл: "На ти една жълтица, бягай да купиш ябълки."Стражарят излязъл и спипал стареца за яката: "Хей, какво си се развикал? Тука хан ли е или царски дворец? Марш оттук, ябълките се конфискуват."Върнал се стражарят и рекъл: "Ето, шефе, добра далавера. За една жълтица - половин каруца ябълки."Шефът отишъл при церемониалмайстора: "Ето, значи, за две жълтици един чувал ябълки."Церемониалмайсторът отишъл при последния министър: "Ето, за три жълтици една торба ябълки."Последният министър отишъл при първия министър: "Ето, за четири жълтици половин торба ябълки. Какво да се прави, началство, инфлация."Първият министър се явил при царя: "Ето, ваше величество, както заръчахте - заповядайте пет ябълки."Седи царят в тронната зала и мисли: "Пет ябълки - пет жълтици. Една ябълка - една жълтица. И народът ще се скъса да купува. НА ТОЯ НАРОД ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ!Fiat Bravo 103 1996
Коментар
-
-Мариане, как издържа един месец без Ариана?-Ми... пих Шуменско.***Мухич казал на жена си:- е-е-ех, да му имам на Професор Параццко спокойствието и парите!... а, та веднага добавила:- и х*я, и х*я!***Въпрос: Що е то - сваля ти гащите и след това те изоставя?Отговор: Морската вълна!***Попитали радио Ереван:- В лошо състояние ли са пътищата в България?Радиото отговорило:- Пътища не видяхме, но по-голямата част от страната е проходима с джип.***ОПЕЛ са най-екологичните коли. Разграждат се напълно само за няколко години.
Коментар
-
Един наемодател дал апартамент от къща на горния етаж под наем чрез агенция. Месец, два - от горния етаж не се чували диалози, никакви звуци. Качил се един ден той да види за какво става въпрос, почукал на вратата - никой не отворил. Понеже имал ключ, отключил си и какво да види: жената седи гола на дивана и си гали циците с банкнота от 10 лв, а мъжът клеца тъщата и държи отворен чадър. Ужасен наемодателят се обадил на агента и му преразказал какво е видял. Агентът споконо казал: - Не се притеснявай, хората са глухонеми и така си комуникират.- Е, какво си говорят???- Ето какво: жената казва на мъжа си "отиди до магазина да купиш мляко", а мъжът й отговаря "еби си майката, навън вали!"Fiat Bravo 103 1996
Коментар
-
Иванчо пише писмо:"Скъпи Дядо Коледа, единственото което искам е твоя списък на всички момичета, които са се държали лошo..."Един циганин влиза в железарски магазин и казва:- 15 Баки с лепило!А продавача:- Охооо ремонтче а?- Ааа... не - Рожден ден!Fiat Seicento Sporting 1998, Alfa 145 1.6 TS, KIA Sorento 2.5 CRDI
Alfa 155 Silverstone - ex, Renault 19 GTS - ex, Opel Kadett 1.3 S - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар