Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Концерт на U2 в Глазгоу. Боно моли публиката за пълна тишина.Всички се умълчават. Боно започва да пляска с ръце, без да бърза, на всеки няколко секунди. После се обръща към събралото се множество по микрофона: - Всеки път, когато плесна с ръце, едно дете в Африка умира! От първия ред се чува ясен мъжки глас, чийто силен шотландски акцент прорязва тишината над стадиона: - Ами спри да пляскаш, изрод такъв!

Коментар

Въпрос към радио Ереван: - Какво да направя, ако съпругата ми постоянно наднича от кухнята и ми се кара, докато гледам мачове? Отговор: - Скъсете й веригата...Габровец и африканец пътуват в едно купе на влака. Африканецът вади един ананас и габровeцът го пита: - Абе, кво е тва? - Ананас - отговаря африканецът. - Мога ли да го опитам? - Да. Габровецът изяжда ананаса. Африканецът вади банан. Габровецът отново пита: - Какво е това? - Банан - отговаря африканецът. - Дай да го опитам. - Добре. Габровецът изяжда банана и вади една круша. Африканецът го пита: - Какво е това? - Круша - отговаря габровецът. - Мога ли да я опитам? - Абе, кво ще я опитваш - круша като круша.- Иване, търсиха те по телефона. - Само мен ли? - А не, споменаваха и твои роднини!Как се казва гайка с обратна резба? Гейка.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Блондинка влиза в Салон по красота:- Искам гладка кожа и големи блестящи очи. Колко ще струва?- 200!- Евро за операция??- Не лева за противогаз!!
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Жена, млада майка, отива при психиатър:-Докторе, като изляза от детската стая, непрекъснато се страхувам, че детето ще падне от креватчета, а аз няма да го чуя...- Махнете килима от пода...Двама космонавти прелитат над България...-Какъв любознателен народ - казва единия - всеки хванал по един ръчен телескоп и изучава небето...- Лъжете се колега - казва другия - аз съм бил в България - там така пият - направо от бутилката...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Скивал МАЗ един КрАЗ, че се драпа по макарите и му вика:- Ауе, брато! Ко стаа!?- Мани, мани... Вчера чукнах една Татра, та ми се напълни карданът с Полски Фиатчета...Влиза някакъв в бара, блъска вратата и се провиква:- Кой е най-силният мъж тук бе?!Съответно веднага двама-трима здрави мъжаги скачат и се приближават заплашително.- Аа вие ли сте? Супер! Хайде сега елате отвън да бутнете Голфа, че не може да запали...Знаеш ли за какво служат реотаните на задното стъкло на Москвич Алеко? - Кат` го буташ зимъска да не ти замръзват ръцете. Видял Балканът една Ява.Харесали се двама, та вдигнали пушек и врява.От кеф, Балкана се строшил и взела Ява да го лекува и заварява.Вятър ечи, Балкан стене - бракувайте ме и мене.Ява му говори - ние сме мотори, само някой капака да ти отвори. Да бръкне с отверката дъблоко, да врътне делко и центрово на око.Тогава ще видиш ти, как Балкан през кър фърчи. По дире му и Ява, как на части се разпилява. Голяма е тази тяхна любов, очакват ги блажени дни,в пункта за вторични суровини.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Качва се жена в пълен тролейбус и се бута да седне, но в навалицата без да иска пипа члена на един мъж:- Извинете, Господине!- Аааа, няма извинете! Аз съм шахматист, пипнеш ли - играеш!
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

NikMar написа:
                Видял Балканът една Ява.Харесали се двама, та вдигнали пушек и врява.От кеф, Балкана се строшил и взела Ява да го лекува и заварява.Вятър ечи, Балкан стене - бракувайте ме и мене.Ява му говори - ние сме мотори, само някой капака да ти отвори. Да бръкне с отверката дъблоко, да врътне делко и центрово на око.Тогава ще видиш ти, как Балкан през кър фърчи. По дире му и Ява, как на части се разпилява. Голяма е тази тяхна любов, очакват ги блажени дни,в пункта за вторични суровини.
                Тази поема за невъзможната любов ме трогна искрено .
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

-Бабо, бабо, да си ми виждала някъде хапчетата. Пише LSD на тях?-Остави ти хапчетата, ела да видиш какви дракони вилнеят из кухнята!!!

Коментар

Ябълката на раздора обикновено е слива...
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Защо гейовете излизат на парад?- Искат да им признаят правото!- Какво право?- Правото да правят секс със съшия пол!- Че някой забранява ли им?- Ми не.- Ми що тогава блокират кръстовищата и пречат на движението?- Ми щот са педераси!Жена се оплаква на приятелка:- Моят непрекъснато ме бие, не разбирам защо...- Може у вас да е мръсно?- Ти пък! По цял ден чистя, пера, прах бърша.- Може пък да не го храниш?- Ти пък! По цял ден готвя какви ли не вкуснотии, само с най-свежи продукти, най-добрите рецепти..- Може децата да се учат лошо?- Ти пък!Постоянно им помагам с уроците, на частни уроци също ги водя, с учителите им се чувам редовно. Те имат само шестици.- Е, не знам...Може пък да му изневеряваш?- Хм, и само заради за това...Арабски студент написал писмо на баща си:" Тате, аз съм добре, не се притеснявай. Само дето ми е неудобно, че отивмам в колежа със златен мерцедес, а моите колеги и учители отиват с влака..."Бащата му отвърнал" Сине, преведох 20 милиона по сметката ти. Моля, не засрамвай семейството повече, купи си влак и ти!"Трите мечти на мъжа:1) да бъде толкова готин, колкото неговата майка мисли....2) да бъде толкова богат, колкото неговите деца мислят....3) да има толкова жени, колкото неговата го подозира....Папа Бенедикт ХVІ за първи път в историята прие на аудиенция във Ватикана 1400 европейски роми от 20 европейски страни. Папата осъди преследването на ромите през 20-ти век. Ватикана призова ромите по-добре да се интегрират в обществото и да приемат условията на страните, в които живеят.В края на срещата се оказа, че от резиденцията на Папата са изчезнали позлатените свещници.- Скъпи, искаш ли малко да полудуваме в спалнята?- Колата ли си издраскала, или просто ти трябват пари?В новините: "Арестуваха катаджии, организирани в престъпна група"...тавтология някаква се получава....престъпна група организирани в престъпна група, а?Господ ни е направил всички различни. Но като стигнал до Китай си помислил "Изморих се. Copy, paste, copy, paste....: Обява:"Пернишкият изтрезвител спешно търси барман."
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Промоция на бензиностанция Лукойл: "Заредете пълен резервоар и пет литра ще ви долеем безплатно!"
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Два крокодила си говорили:- Хайде да се потапяме! - казал единият.- Не мога! - отговорил другият. - Вчера глътнах главата на една блондинка!
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Шофьор на такси почуква на вратата на своя възрастна съседка и с виновен глас казва:- Страшно съм огорчен, госпожо, но току-що, на завоя, без да искам, прегазих котката ви. Разбира се, готов съм да направя всичко...- Добре - казва старицата, - свийте се на кълбо до печката и започнете да мъркате...
                            Más vale tarde que nunca
                            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Какво е разбираща съпруга? Това е когато мъжът се прибира чак на сутринта, пиян като талпа, а тя му казва: - Миличкия ми, цяла нощ си се лекувал със спирт срещу радиацията. Проклети японци с тяхната Фукушима!
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Бойко Борисов се обадил на Цв. Цв.:- Цецо, прави, струвай, да хванеш тоя,дето е изрисувал всички супергерои на паметника на Съветската армия!- Ок, шефе!Ще го вкараме в затвора веднага!- Абе Цецо, няма да го арестувате, ще го водите на паметника да нарисува и мен ,,Щото ме е пропуснал

Коментар

Working...
                                X