- Кое животно лети най-високо? - Катеричката на стюардесата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
На конгрес на генетиците американците се похвалили, че кръстосали свиня и стоножка. Ползата? Ами, свиня със 100 бута! Руснаците се похвалили, че квъстосали диня и муха. Ползата? Ми, като разрежеш динята, семките сами излитата! Нашите са похвалили, че кръстосали светулки и пичи въшки. Ползата??? Ми, дето свети не е.ем!!!
Коментар
-
ogi28b написа:Един мъж чакал на опашка и решил да разправя вицове: - Знаете ли по какво се различават полицая и свинята? Един полицай се обадил: - По какво, бе? Оня се огледа сконфузено и измрънкал: - А, по нищо, по нищо не се различават!Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Не е виц ами е случка от тази вечер:Жената съблича дребния ( 2г 5м) за баня.Пича както винаги си дърпа пишката за да порасне голяма ( или както той казва гамадна ( за който не разбира бебешки - грамадна)).Жена ми му обяснява, че той расте постепенно и ще му пораснат и крачетата и ръцете и главичката и бубата.След кратък размисъл господинът изтръска " и главичката стане пишка"Та толкова относно мисленето на мъжете и с какво мислят
Коментар
-
Австралийски фермер забогатял от успешното отглеждане на овце и си купил "Ролс - Ройс" за колосална сума.- Е, как е колата? За толкова пари трябва да е нещо страхотно? - питат го другите фермери.- Великолепна е! Особено стъклото, което отделя шофьора от пътниците - направо е върхът!- Какво пък толкова му е на това стъкло?- Ами сега овцете не ми пречат да карам!Катаджия спира кола. Отива. Пита строго:- Знака видяхте ли?- Видях.Катаджията се усмихва добродушно:- Моят син го нарисува.След като съобщиха по новините, че "Лукойл" продава на загуба в бензиностанциите си, във
Коментар
-
Говорят си трима полицаи:- Много ме ядосва моята дъщеря! Вчера съм намерил в стаята и цяла кутия цигари! Може ли такова нещо - само на 15 години е, а вече пуши!Вторият споделя: - Аз пък вчера бръкнах в чантата на моята дъщеря и квкаво да видя - бутилка водка! Ужас бе, ужас - да имам дъщеря на 15 години и да не знам, че пие!Третият проплаква: - Бели кахъри са вашите! Аз вчера поглеждам ан дъщеря ми под леглото, а там - няколко презерватива! Направо кошмар - да имам дъщеря на 15 години и да не знам, че има к.р!Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Преподавателят: - Вашата фамилия? Студентът: - Иванов (усмихва се) - Защо се усмихвате? - Доволен съм, че добре отговорих на първия въпрос.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Млада двойка седи в киното на последния ред.- Скъпа, вече цял час седим тук, а ти още не си ме целунала нито веднъж!- Как, нали преди малко ти направих свирка!- На мен ли?- Може ли да те наричам Ева?- Защо?- Защото си ми първата.- Е, щом съм ти първата, може, а аз ще те наричам Боинг.- Защо Боинг?- Защото си ми 747-ият.Катаджия спира кола и забелязва, че шофьорът е пъхнал две книги под мишниците си.- Какви са тези книги? - пита той.- Законът за движение по пътищата и Наказателно-процесуалният кодекс.- Хм, а това, дето виси на врата ви, какво е - пита пак старшината.- Микрофон - нашият разговор в момента се записва.- А видеокамера случайно да имате включена? - пита служителят на реда.- Не, вижте, видеокамера нямам...Катаджията с широка усмивка му показва среден пръст:- Ами приятен път тогава...Каква е разликата между една фирма и едно дърво с маймуни?Няма разлика. Маймуните, които са горе и гледат надолу, виждат само ухилени физиономии. Маймуните, които са долу и гледат нагоре, виждат само задници.Проучване сред мъже на тема ,,Защо ми харесва минетътF31 BMW 320d
Коментар
-
Скъпи съпруже,Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам. Бях добра съпруга седем години, а ти по никакъв начин не го оцени. Последните две седмици бяха Ад. Днес се обади шефа ти и каза, че си напуснал работа и това беше последната капка.Тази седмица се прибра в къщи и дори не забеляза, че съм си направила прическа и маникюр, наготвила съм ти любимото ястие и дори носех ново бельо. Прибра се, наяде се набързо и отиде право в леглото след мача. Вече не ми казваш, че ме обичаш, не ме докосваш, нищо не правиш. Или ми изневеряваш, или просто вече не ме обичаш, което и да е - аз си отивам.П.П. Ако искаш да ме намериш, не се опитвай. Аз и БРАТ ТИ се преместихме в Западна Вирджиния заедно!Живей си живота! > Твоята Бивша жена********************************************** *****************************Скъпа бивша жено,Твоето писмо днес, направи по-щастлив деня ми. Вярно е , че с теб сме женени от седем години, но това което ти беше е много далече от добра жена. Гледам толкова много спорт, за да заглушя твоето постоянно мрънкане. Много жалко, че не действа. И забелязах, че си си отрязала цялата коса, първото нещо което си помислих беше ,,Изглеждаш като мъж!Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар