Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

- Кое животно лети най-високо? - Катеричката на стюардесата.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
      - Кое животно лети най-високо? - Катеричката на стюардесата.
      Коя птица лети най-високо?- На пилота патока.
      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
      ...and justice for all

Коментар

На конгрес на генетиците американците се похвалили, че кръстосали свиня и стоножка. Ползата? Ами, свиня със 100 бута! Руснаците се похвалили, че квъстосали диня и муха. Ползата? Ми, като разрежеш динята, семките сами излитата! Нашите са похвалили, че кръстосали светулки и пичи въшки. Ползата??? Ми, дето свети не е.ем!!!
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Един мъж чакал на опашка и решил да разправя вицове: - Знаете ли по какво се различават полицая и свинята? Един полицай се обадил: - По какво, бе? Оня се огледа сконфузено и измрънкал: - А, по нищо, по нищо не се различават!

Коментар

ogi28b написа:
            Един мъж чакал на опашка и решил да разправя вицове: - Знаете ли по какво се различават полицая и свинята? Един полицай се обадил: - По какво, бе? Оня се огледа сконфузено и измрънкал: - А, по нищо, по нищо не се различават!
            ХА АХ ХАХАХАХАХА !! голям виц!! отдавна не се бях смял така благоадря ти!
            Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

Неделя сутрин. Странни звуци излизат от спалнята. Двете дечица надничат в спалнята през ключалката.-Глеии кво правят...пък на нас, не ни дават, даже в носа да си бръкнем.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не е виц ами е случка от тази вечер:Жената съблича дребния ( 2г 5м) за баня.Пича както винаги си дърпа пишката за да порасне голяма ( или както той казва гамадна ( за който не разбира бебешки - грамадна)).Жена ми му обяснява, че той расте постепенно и ще му пораснат и крачетата и ръцете и главичката и бубата.След кратък размисъл господинът изтръска " и главичката стане пишка"Та толкова относно мисленето на мъжете и с какво мислят
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Австралийски фермер забогатял от успешното отглеждане на овце и си купил "Ролс - Ройс" за колосална сума.- Е, как е колата? За толкова пари трябва да е нещо страхотно? - питат го другите фермери.- Великолепна е! Особено стъклото, което отделя шофьора от пътниците - направо е върхът!- Какво пък толкова му е на това стъкло?- Ами сега овцете не ми пречат да карам!Катаджия спира кола. Отива. Пита строго:- Знака видяхте ли?- Видях.Катаджията се усмихва добродушно:- Моят син го нарисува.След като съобщиха по новините, че "Лукойл" продава на загуба в бензиностанциите си, във
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Говорят си трима полицаи:- Много ме ядосва моята дъщеря! Вчера съм намерил в стаята и цяла кутия цигари! Може ли такова нещо - само на 15 години е, а вече пуши!Вторият споделя: - Аз пък вчера бръкнах в чантата на моята дъщеря и квкаво да видя - бутилка водка! Ужас бе, ужас - да имам дъщеря на 15 години и да не знам, че пие!Третият проплаква: - Бели кахъри са вашите! Аз вчера поглеждам ан дъщеря ми под леглото, а там - няколко презерватива! Направо кошмар - да имам дъщеря на 15 години и да не знам, че има к.р!
                    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                    Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Преподавателят: - Вашата фамилия? Студентът: - Иванов (усмихва се) - Защо се усмихвате? - Доволен съм, че добре отговорих на първия въпрос.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Млада двойка седи в киното на последния ред.- Скъпа, вече цял час седим тук, а ти още не си ме целунала нито веднъж!- Как, нали преди малко ти направих свирка!- На мен ли?- Може ли да те наричам Ева?- Защо?- Защото си ми първата.- Е, щом съм ти първата, може, а аз ще те наричам Боинг.- Защо Боинг?- Защото си ми 747-ият.Катаджия спира кола и забелязва, че шофьорът е пъхнал две книги под мишниците си.- Какви са тези книги? - пита той.- Законът за движение по пътищата и Наказателно-процесуалният кодекс.- Хм, а това, дето виси на врата ви, какво е - пита пак старшината.- Микрофон - нашият разговор в момента се записва.- А видеокамера случайно да имате включена? - пита служителят на реда.- Не, вижте, видеокамера нямам...Катаджията с широка усмивка му показва среден пръст:- Ами приятен път тогава...Каква е разликата между една фирма и едно дърво с маймуни?Няма разлика. Маймуните, които са горе и гледат надолу, виждат само ухилени физиономии. Маймуните, които са долу и гледат нагоре, виждат само задници.Проучване сред мъже на тема ,,Защо ми харесва минетът
                        F31 BMW 320d

Коментар

- Сара, хайде да се разведем, нямам сили повече така да живея!- Не, Абрам, вдовица си взел - вдовица ще оставиш...Хубаво е да се включим в инициативата
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Скъпи съпруже,Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам. Бях добра съпруга седем години, а ти по никакъв начин не го оцени. Последните две седмици бяха Ад. Днес се обади шефа ти и каза, че си напуснал работа и това беше последната капка.Тази седмица се прибра в къщи и дори не забеляза, че съм си направила прическа и маникюр, наготвила съм ти любимото ястие и дори носех ново бельо. Прибра се, наяде се набързо и отиде право в леглото след мача. Вече не ми казваш, че ме обичаш, не ме докосваш, нищо не правиш. Или ми изневеряваш, или просто вече не ме обичаш, което и да е - аз си отивам.П.П. Ако искаш да ме намериш, не се опитвай. Аз и БРАТ ТИ се преместихме в Западна Вирджиния заедно!Живей си живота! > Твоята Бивша жена********************************************** *****************************Скъпа бивша жено,Твоето писмо днес, направи по-щастлив деня ми. Вярно е , че с теб сме женени от седем години, но това което ти беше е много далече от добра жена. Гледам толкова много спорт, за да заглушя твоето постоянно мрънкане. Много жалко, че не действа. И забелязах, че си си отрязала цялата коса, първото нещо което си помислих беше ,,Изглеждаш като мъж!
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

Какво е последното нещо което минава през главата на една муха, когато се удари в предното стъкло?-Задника й.

Коментар

Как се нарича машината, с която можеш да различаваш Японец от Китаец?Отговор: гайгеров брояч
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X