fiatmaniak написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Върви си Добрият рицар из гората и гледа - за едно дърво вързана гола дама.- Какво става тук, прекрасна дамо?- Хванаха ме едни разбойници, вързаха ме за дървото и ме изнасилиха.- А защо не вика за помощ? Щях да чуя и да дойда да те спася.- Виках, виках, ама в тая гъста гора нищо не се чува...- Нищо не се чува, значи... - мърмори си Добрият рицар, сваляйки доспехите си...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Двама курсисти излизат от изпит.Единия пита:- Ти какво написа?Другия отговаря:- Нищо. Дадох празен лист. А ти?- И аз.- Абе брато. Ще кажат, че сме преписвали!Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Кола на НСО се блъснала в дърво. Проверката установила, че дървото се е движело с превишена скорост.Две жени разговарят:- Ти къде работиш?- В института по ...- А като каква?- Като любовница, но ми плащат за професор.Бях вчера в "Халбите" с жена и казах "Обичам те". Тя попита: "Ти ли говориш, или е бирата?"Отговорих: "Аз. На бирата".КПД-то на авантата е равно на 100 процента.
Коментар
-
Младо момиче отива на гинеколог:- Докторе, имам известни проблеми...- Сега ще ви прегледам.Докторът слага ръкавиците:- Седнете на този стол. ...тук боли ли ви?- Не.- А по-навътре?- Не.- Ами още по-навътре?- Не.- А тук?- Тук малко да.- Ами госпожице, вие сте за "уши, нос, гърло".Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Две прасета пият кафе и си врачуват. Едното казва на другото: - Виждам топла кочина, хубава храна, добър стопанин... Е, малко неприятности по Коледа...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
На един човечец чревцата се разстроили. Влита той с разкритие в кенефа, блъска първата врата-заето, блъска втората-заето, рита третата, тя се отваря, човечеца се обръща и пуска лайняния тайфун..... Отдъхнал си, поглежда на долу и...... вижда още два крака между неговите!!! Боязливо се обръща и вижда някакъв тип откопиран контактно на стената .... труден за рисуване! - Извинявай пич, ама що не каза че си тука...? Обърсал очи оня и вика: - Тооо... оставаше и устата да си бех отворил...?!?!?...............Студено е ...- Бърррр, казъл вълкът и нахлузил червената шапчица до ушите.................. Питали американеца:- Коя обичаш повече, любовницата или жената?- Оооооооо как, тука е Америка, бизнес, къща, семейство, жена - естествено жената. Попитали италианеца:- Ти коя обичаш повече, любовницата или жената?- Оо тук е Италия, амор, жени, любов, естествено че любовницата. Попитали накрая и българина:- А ти коя обичаш повече, любовницата или жената?Той се замислил малко и казал:А бе е**м си ги и двете, ама най много си обичам мама!...................Един жираф се подигравал на жабата.- Твоя врат е много къс, а моя е много дълъг. Само как се наслаждавам на храната докато ми минава през цееееелия ми дълъг врат.- Тъй, тъй, а как е като повръщаш?.....................Младеж и девойка, перничани, се запознават в дискотека.Вечерта, както си му е реда свършва в леглото. Подкарват го по пернишки- як секс, после здрав бой и пак, и пак, докато и двамата каталясали. Заспали. По едно време младежът се събужда и поглежда мацката.- Носи на бой, носи и на ебане, ако може и да готви направо я взимам. Отново заспал.Събужда се мацката . С мъка поотворила едното си, подуто от боя око , погледнала младежа и казала:- СтабиУен е !................- Кой оператор дава най-много допълнителни минути?- БДЖ.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Момче и момиче се оженили и решили с парите от сватбата да си направят ремонт на апартамента. Купили за хола страхотен италиански мрамор, в банята много скъп и модерен испански теракот. Останали им малко пари и решили за коридора да купят български плочки.Всичко било супер, мъжът ходил на работа, жената се грижела за домакинството и много се обичали.Един ден жената влязла да се къпе, излиза от банята тананикайки си и си танцувала, влезнала в хола, подхлъзнала се и понеже била само по хавлия направила шпагат и.........., залепнала - вакум, и нема ставане. Прибрал се съпруга и като я видял настръхнал Викнал майстор да решават проблема. Майстора казал:- единствения вариант е да къртиме мрамора!Мъжът:- Дума да не става толкова е скъп, че е невъзможно да къртим тук! Миличка как пък не падна в коридора, там плочките са български щяхме да ги изкъртим? :udri:Майстора мислил , мислил, мислил и казал:- Има решение на проблема! Ще я галим докато се възбуди и като се подмокри ще я пързулнем в коридора, там вече ще къртим!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
- Какво е пернишка романтика? - Бой на свещи.Гатанка: Родил се е в Англия, израснал е в Бразилия, а умрял в България. Що е то?- Футбол...- Мамо, кaто порасна, ще имам ли и аз две пишки, като тате?- Как така две?- Една малка за пикане, и една голяма, за да чистя зъбите на детегледачката.Поредната пенсионна реформа не донесе резулатати - количеството на пенсионерите в страната все още остава много високо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар