Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По телефона Б.Борисов-Ало Цветанов ти ли си бе?-Не аз съм Дянков.-Нищо той и Цветанов слуша.
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Обажда се министър на жена си по телефона. И чува автоматичен отговор:,,Биип. Заради ограничения бюджет на МВР в момента вашият разговор не се подслушва. Моля, обадете се по-късно. Вашият разговор е важен за нас"
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Шестметров сом, уловен в Дунава, накарал рибаря да му изпълни три желания.Мъж решил да направи изненада на жена си. За Коледа се прибирал преоблечен като Дядо Коледа. Жена му отваря вратата.- Миличка, искаш ли? - и намигнал.Тя го прегърнала, целунала и задърпала към спалнята. Той почнал да се съблича, да си сваля брадата...Жената:- Господи! Ама ти ли си?!Турист си оформя застраховка за пътуване до България.- Карате ли ски, сноуборд? Планирате ли да посетите Перник?
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Попитали Цвена Цветанов:- Цветане, бат` Бойко често ли си бие ч***и?- Откъде да знам какво прави нощем? - отвърнал фигуративният шеф на Герб.- Как откъде?!? Нали си му "дясната ръка"...
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Самолетна катастрофа в Сахара. Оцеляват двама мъже, останали чисто голи. - Браточка, ако хукнем голи през тоя пек, ще ни изгорят достоинствата и после сме за никъде.Дай да ти го пъхна отзад, ще вървим няколко метра, после ти и така ще си ги опазим от слънцето.Тръгнали в тая схема пичовете и по едно време този отпред измърморил:- Копеле, дай да влеземе в крачка, че така направо си ме е..ш.Мъж се прибира почерпен вкъщи и пита жена си:-жина,ко ша напрайш ако спечеля от тотото?-щи зема половината и ща зарежа.-хубу тогаз,спечелих тройка,ей ти 1.50 и са мащай...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              Мъж се прибира почерпен вкъщи и пита жена си:-жина,ко ша напрайш ако спечеля от тотото?-щи зема половината и ща зарежа.-хубу тогаз,спечелих тройка,ей ти 1.50 и са мащай...
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Срещат се свиня и менгеме.- Ей тука, под това дърво, съм се родила - казва свинята.А менгемето отговаря:- Браво! Дай да ти стисна ръката!)))))))))))))))))))))))))
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

МВР излиза на пазара на мобилните и електронните комуникации с нов пакет услуги:Мобилна телефония с пълен архив на всички разговори в електронен аудио и текстов формат и разпечатка на хартиен носител;Пакет от 7 телевизионни канала, като броят на програмите се формира от клиента, а видео архив на емисиите се пази в отдел "Грижа за клиента":"МВР Live: Вашият дом""МВР Live: Вашите срещи""МВР Live: Вашите роднини""МВР Live: Вашите служители""МВР Live: Вашите приятели""МВР Live: Вашата съпруга""МВР Live: Вашият съпруг"Пакет Интернет услуги, включващ:Неограничен Интернет трафик с пълен e-mail архив и архив на всички посетени сайтове и обменени файлове;Към пакета, при желание от страна на клиента, потребителите могат да получат следните услуги на преференциални цени:Изработка на пълен профил на потребителя, според дейностите в Интернет;Изработка на пълен профил на потребителя, според телефонните контакти и местоположението на абоната и респондентите;Карта на придвижванията на потребителя (изготвя се след засичане на местоположението ви чрез мобилния телефон);Карта на придвижванията на всички респонденти на потребителя (изготвя се след засичане на местоположението чрез мобилния телефон на вашите респонденти);При широк обществен интерес към архивираните материали доставчикът предлага анонимно разнасяне на материалите до редакциите на медиите, като клиентът заплаща стойността на електронния носител.Айде на новия мобилен оператор!

Коментар

Три часа през нощта. Мъж и жена спят. Изведнъж се звъни на вратата. Мъжът, псувайки, отива да отвори. На прага стои мъж, очевидно пийнал:- Приятел, ела, моля ти се, долу да ме бутнеш.- Абе, човек, ти полудя ли! Три часа през нощта е! Ходи помоли някой друг.Връща се мъжът в леглото и жена му го пита:- Кой беше?- Някакъв идиот, искаше да го бутна.- И ти какво направи?- Пратих го на майната му!- Звяр! Говедо! Помниш ли на нас как ни изгасна колата в големия дъжд и едно момче цял час ни бута? Толкова ли не можеш да помогнеш на човека!Мъжът пак се разпсувал, станал от леглото и се облякъл. Слиза на двора, а там пълна тъма. Вика:- Ей, приятел! Къде си?От тъмнината:- Тук съм! Ела тук!- Къде тук?- Тука бе, на люлките!

Коментар

Малко прекаляват за FIAT ама тва е народен хумор Lamborghini Forum:Свистене на вятъра при 305км/ч, нямам идея за по-натам.Fiat Forum:Алооо? Сам ли съм тук бре?Mercedes C-Klasse Forum:Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво да правя?MX-5 Forum:Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег!VW Touareg Forum:Нек’ъв Х5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна?Renault-Forum:Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното!Bentley Forum:Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя?Porsche-Cayenne-Forum:Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона?Smart Forum:Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!!Camaro Forum:Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно дело и не ми се връща в затвора...Mustang Forum:Некъ’ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари!Civic Forum:Некъ’ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари!Honda Accord Forum:Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки!VW Bora Forum:Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба.Opel Forum:Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора)Lexus-Forum:От къде да си намеря задни стопове като на VW?Toyota Corolla E10 - Forum:Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270’000км стъклото на километража е леееко надраскано.Seat Marbella Forum:Днеска успях да карам редом с един камион!BMW 3er E36-Forum:Къде има най-яките дюнери в града ве?Trabbi-Forum:Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи...мнението е променено един път:Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал още един път на горе за позиция едно!Hummer Forum:Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити......Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин....Yugo Forum:Вашето кога за последно беше в движение?Honda Civic CRX-Forum:Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?Toyota Forum:Най-сетне направих 300’000км, кога ще се счупи най-сетне?Polo Forum:Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона за поръчки на МакДрайв...Ferrari Forum:Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна!Fiat-Forum:Чудя се дали има живот извън сервиза?BMW 7ца-Forum:Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори?Mercedes new S-Klasse Forum:Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла Тойота Aygo Forum:Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил.Ford forum:Смених всичко - пак не пали, какво да правя?
                      Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

Петнадесет години съвместен живот. Мъж се обажда на жена в работата:- Скъпа, довечера ще вечеряме двамата на свещи. После секс по кардинално нов начин.Възхитена жената си тръгва от работа, на път минава през супера да напазарува. Вкъщи жената се наглася със секси дрешка и чака мъжа. Мъжът се прибира, поднасяйки роза на жена си. Настанява го тя на масата, свещите запалила, храни го, сипва му вино. После се качва на масата и прави стриптиийз, кани го в спалнята:- Не издържам, скъпи, що за кардинално нов начин!Усмихнат мъжа:- Днес ще спя аз, а ти ще ме изчу..ш.Катаджия спира шофьор и се чуди какво да намери. Документите вече два пъти е проверил, проверка за алкохол, аптечка, пожарагосител. Багажникът е прегледал също. Всичко, каквото може да се проверява е проверил. На шофьорът взело да му писва и пита:- Женен ли сте?- Да, защо?- Държите се, сякаш сте омъжен.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Новини от света на науката: британски учени са открили албански учени.Всички казват: немско качесто, та немско...Не можело да се сравни с китайското...Да бе!Китайската стена вече две хилядолетия стои и още ще я има.А берлинската стена и половин век не издържа.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Монахиня доверила на игуменката, че има грешни помисли и се чувства грешна. Игуменката я препратила при местния епископ като й обяснила, че той е най-вещ по греховните въпроси.Отишла монахинята при епископа, оплакала му се, че се чувства грешна, а той я успокоил: - Съблечи се дъще, сега ще проверим. Съблекла се тя, той хубаво я опипал и й казал: - Дъще, няма външни белези, трябва вкараме грехометъра за най-сигурно. Опънал я хубаво епископа и я пратил да си ходи пречистена в метоха. На вратата я посрещнала игуменката: - Дъще, какво ти каза? - Ами, пробва ме с грехометъра... - ...ах, мръсника, а мен от две години ме лъже,че е развален и ме кара да го продухвам.

Коментар

Трима приятели на излет в планината замръкнали край малка хижа. Оказало се, че има свободно само едно двойно легло... След доста умуване решили да спят тримата заедно...На другата сутрин този, който спал от лявата външна страна разказва: - Снощи цяла нощ сънувах еротични сънища! Събудих се целия вир вода и над..вен. Другият, който спал от другата външна страна и той споделя: - И аз цяла нощ сънувах еротични сънища! Като истински! А третият, този в средата се оплаква: - А аз какъв кошмар сънувах! В гората съм през зимата и ме гонят глутница вълци. И аз бягам със ските, обаче с едни къси щеки и като ми пръска един мокър сняг в лицето...
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                                Трима приятели на излет в планината замръкнали край малка хижа. Оказало се, че има свободно само едно двойно легло... След доста умуване решили да спят тримата заедно...На другата сутрин този, който спал от лявата външна страна разказва: - Снощи цяла нощ сънувах еротични сънища! Събудих се целия вир вода и над..вен. Другият, който спал от другата външна страна и той споделя: - И аз цяла нощ сънувах еротични сънища! Като истински! А третият, този в средата се оплаква: - А аз какъв кошмар сънувах! В гората съм през зимата и ме гонят глутница вълци. И аз бягам със ските, обаче с едни къси щеки и като ми пръска един мокър сняг в лицето...

Коментар

Working...
                                X