Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

София. 2068 година. Внук пита дядо си:- А защо нашата страна се казва България?- Защото още като бях малък, в нея живееха българи, внучето ми.Вашата връзка не върви на добре, ако кубиците на двигателя ви са по-малко от кубиците силикон в жена ви.- Кога започнахте да работите в тази фирма?- Когато ме заплашиха с уволнение.- Вярно ли, че родителите на твоя любим те ненавиждат?- За съжаление е така. И не само родителите, но и жена му!
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Манекенка след операция:- Докторе и сега кога ще мога да правя пак любов?- Хм... странно не мога да Ви отговоря!!!- Защо?- Защото за пръв път ме питат такова нещо след операция на сливиците!!!
      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Блондинка се обажда на приятеля си:- Май имам раздвоение на личността!- Идвай у нас! Винаги съм мечтал да опитам с две момичета!
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

През нощта една жена чува как мъжът й хлипа в кухнята. Отива разтревожена:- Какво ти става, лошо ли ти е?Той започва да ридае още по-силно:- Помниш ли как баща ти преди 20 години ни хвана в твойта стая и ме заплаши - или да се оженя за теб, или отивам в затвора...- Да, спомням си... И какво?Мъжът отново избухва в ридания:- Днес щях да изляза...
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Мъж звъни в Топлофикация:- Не ми пращайте повече заплашителни писма, че ще ви извадя от семейната томбола.- Каква семейна томбола?- Ами пускам всички сметки в един буркан, после разбърквам и която извадя - нея плащам.

Коментар

копирано от сеат форумаеми от съседните форуми:Fiat Forum:Алооо? Сам ли съм тук бре?Mercedes C-Klasse Forum:Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво да правя?MX-5 Forum:Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег!VW Touareg Forum:Нек’ъв Х5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна?Renault-Forum:Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното!Bentley Forum:Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя?Porsche-Cayenne-Forum:Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона?Smart Forum:Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!!Camaro Forum:Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно дело и не ми се връща в затвора...Mustang Forum:Некъ’ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари!Civic Forum:Некъ’ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари!Макларън Ф1:- - -Някакъв ръчкач с Ф16 е опита днес да ме изпревари!Honda Accord Forum:Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки!VW Bora Forum:Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби )Opel Forum:Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора)Lexus-Forum:От къде да си намеря задни стопове като на VW?Toyota Corolla E10 - Forum:Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270’000км стъклото на километража е леееко надраскано.Seat Marbella Forum:Днеска успях да карам редом с един камион!BMW 3er E36-Forum:Къде има най-яките дюнери в града ве?Trabbi-Forum:Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи...мнението е променено един път:Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал още един път на горе за позиция едно!Hummer Forum:Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити......Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин....Yugo Forum:Вашето кога за последно беше в движение?Honda Civic CRX-Forum:Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?Toyota Forum:Най-сетне направих 300’000км, кога ще се счупи най-сетне?Polo Forum:Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона за поръчки на МакДрайв...Ferrari Forum:Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна!Fiat-Forum:Чудя се дали има живот извън сервиза?BMW 7ца-Forum:Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори?Mercedes new S-Klasse Forum:Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла (т’ва ще дойде доста актуално )Тойота Aygo Forum:Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил.Ford-forumКупих си форд, смених всичко и пак не иска да запалиToyota prius forumС какви батерии да я карам? ААА или АА?Бентли:- - -Днес използвах пепелника. Как се сменя?Ламборджини:- - - Странен шум около 345-350 км/чФорд Crown Victoria:- - - Защо никой не ме изпреварва на мигистралата?

Коментар

Веселин Маринов огранизирал концерт в памет на жертвите от предния му концерт. Концертите на Веселин Маринов са чудотворни. На 10-та минута на негов концерт, един инвалид станал и си тръгнал.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

^ В този дух е и следващият:Българин е новият шампион по хвърляне на диск. Дискът бил на Веселин Маринов.
                  Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

- Имате ли някаква работа за мен? - разпитва безработен човек в строителна фирма.- Може и да се намери... Какво сте работили преди да останете без работа?- Занимавах се с политика. Бях министър.- И вие смятате, че в строителството има работа за бивши министри? Питам ви, какво може да прави един министър в строителството?- Мисля, че бих могъл да правя първата копка на всяка нова сграда...

Коментар

Детето заминава за лятото при баба си. Спешно му търся вувузел - нека тъщата да се порадва!
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Един стар виц, надявам се позабравен от някои:Възрастна мераклийка си поръчва жиголо. За да разтопи леда, тя приготвя малка софричка с ракийка и саладка. Идва жигилото и сядат на масата. Хапване, пийване, сладко лафче. Една бутилка ракия, втора, трета, тъкмо почват четвъртата и жената вече поизнервена пита:- Ама няма ли да почваме вече?- Кое?- Ами... секса?- А, какъв секс? Вие какво си поръчахте от фирмата?- Как какво? Ебач-надомник.- Приемете извиненията ни! Станала е грешка в системата - аз съм алкохолик-събеседник.
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

- Келнер! Аз май прекалих... Донесете нещо отрезвяващо!- Моля, сметката Ви!

Коментар

Днес баклавата с орехи е с фастъци....Висшист търси невъзможното - интелектуалка под 20 години. ...Домакиня заменя готварска печка за вечеря на свещи и още нещо......Заменям 17годишен Москвич за момиче на същата възраст....Строителен предприемач търси малко употребявана бетонобъркачка с голям капацитет....Потомствен благородник облагородява родословни дървета....Ако са ви изкарали акъла - аз ще ви го набия отново....Агроном дава практически съвети как да цъфтите без да вържете....Може да ми е къс ума, но са ми дълги кракатааааа....Специалист по ик****на аранжира всякакви китки....Дърпам дяволи за опашката....Девета дупка търси меден кавал....Буден принц търси Спяща красавица....Лесно запалима търси трудно гаснещ....Не пускайте чешмата, защото тече! Надпиш на чешма...
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Къде колко бакшиш да се дава

Когато таксиметровият шофьор е любезен, когато обслужването в ресторанта е изискано, отпускарите оставят по някой лев "за почерпка". Кратка сравнителна таблица, публикувана от Дойче веле, показва какви са бакшишите в различните страни: Гърция Обичайният бакшиш в ресторантите на Гърция е 10 на сто, в таверните - максимум едно евро. На камериерката се дава лично малка сума в деня на отпътуването от хотела. В такситата сметките се закръглят нагоре. Италия В Италия бакшишът е също нещо обичайно. Много често в сметката се вписва и т. нар. "коперто", един вид такса за покривката на масата и за хляба. А този, който е останал особено доволен, може да остави няколко монети на масата. В ресторантите за бързо хранене има специални чинийки за тази цел. В хотела камериерката получава 5 евро за седмица. Закръглянето на сметката в таксито също е обичайна практика. ФранцияВ ресторантите и кафенетата на Франция бакшиш в размер на 10 до 15% е нещо обичайно. "Льо пурбуар", както го наричат французите, се оставя на масата заедно със сметката. В хотелите даването на "пари за почерпка" не е задължително. Таксиметровите шофьори получават обикновено 10 процента от сметката. Англия и Ирландия В британските ресторанти бакшишът - т. нар. "тип" - е в размер на 10 до 15% от сметката. В Ирландия - максимум десет на сто. Ако в сметката е вписан и "сървис чардж", бакшишът може да бъде и по-малък. В пъбовете и баровете не се дава бакшиш. Ако някой клиент иска да отдаде дължимото на бармана, го черпи с едно питие. За пиколото в хотела обаче туристите трябва да отделят един паунд, а в такситата сметката се закръгля. Австрия В ресторантите и такситата обичайната сума "за почерпка", или както казват австрийците - "Schmatt", възлиза на 5 до 10%. В хотела пиколото получава едно евро за един куфар, а камериерката едно до две евро на ден. Парите се дават в деня на отпътуване. Испания и Португалия В ресторантите на тези две страни е обичайно да се дават 10-15% бакшиш. Особено невъзпитано изглежда в очите на обслужващия персонал да се оставят монети от един, два или пет евроцента. Сметката в таксито обикновено се закръгля. ЕгипетВ ресторантите в Египет, както и в останалите северноафрикански държави, е обичайно да се оставят 10 до 15% от общата сметка като бакшиш. Сметката в таксито винаги се закръгля, а камериерките и пиколото са доволни, ако получат малки суми в рамките на едно евро. САЩ и КанадаБакшишът от 15 до 20% е задължителен в ресторантите и пицариите, защото е част от заплатата на обслужващия персонал. Пиколото в хотела получава един канадски или един до два щатски долара за куфар, а камериерката - един до два долара на ден. В такситата винаги се дават 15%. Тайланд и Малайзия И тук вече са възприети западните маниери. 10% в ресторанта е обичайният бакшиш. Даването на по-малко от десет бата се смята за обида. Китай и Япония В Китай и Япония даването на бакшиш няма традиция и с изключение на международните хотели може да бъде сметнато и за обида. В китайските туристически центрове обслужващият персонал с удоволствие приема бакшиши в рамките на 10 процента, а екскурзоводът обикновено получава един долар. В Япония доброто обслужване бива възнаграждавано със символични подаръци или един до два долара.
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Един човек отива във публичен дом и иска черно момиче. Водят му една, но той казва:- Не е достатъчно тъмна, искам най-черната! Водят му най-черната, а той без да се съблича и казва:- Съблечи се, наведи се и разтвори бузи. Тя изпълнила желанието му, той минал зад нея гледал около минута и и казал да се облича. Тя учудена:- Ама не искате ли да правим секс?!- Ааа не. Жената иска да слагаме в банята черни плочки с розови фуги и исках да си представя как ще стоят.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X