Защо се става полицай в България:1. Минимум работа2. ранна пенсия3. не внасяш осигуровки4. почти двойна отпуска5. безплатно облечен и обут6. разговори по GSM- на префернциални цени7. кредити с префернциални лихви8. можеш да си караш колата без винетка (колегите няма да ти напишат акт)9. можеш да си караш колата и без гражднаска отговорност10. Можеш да караш и пил11. можеш да се правиш на мъж и колегите с качулките да те оттърват и/или да отмъстят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dikanio написа:Защо се става полицай в България:1. Минимум работа2. ранна пенсия3. не внасяш осигуровки4. почти двойна отпуска5. безплатно облечен и обут6. разговори по GSM- на префернциални цени7. кредити с префернциални лихви8. можеш да си караш колата без винетка (колегите няма да ти напишат акт)9. можеш да си караш колата и без гражднаска отговорност10. Можеш да караш и пил11. можеш да се правиш на мъж и колегите с качулките да те оттърват и/или да отмъстят
Коментар
-
dikanio написа:Защо се става полицай в България:1. Минимум работа2. ранна пенсия3. не внасяш осигуровки4. почти двойна отпуска5. безплатно облечен и обут6. разговори по GSM- на префернциални цени7. кредити с префернциални лихви8. можеш да си караш колата без винетка (колегите няма да ти напишат акт)9. можеш да си караш колата и без гражднаска отговорност10. Можеш да караш и пил11. можеш да се правиш на мъж и колегите с качулките да те оттърват и/или да отмъстятВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Спален вагон. Момиче и момче на горните легла, а на долното баба. Момчето говори на момичето:- Ела при мен, че не издържам!- Ако дойда трябва да мина през бабата, а тя ще се събуди и ще развали работата.- Не се притеснявай, така съм го надървил, че ще го простна между двете легла и ще минеш по него, като по мост.А бабата отдолу се обадила:- Ами на връщане?
Коментар
-
Детенце попитало учителят си:- Какво означава думатаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Народното събрание отложи с няколко месеца гласуването на антикорупционни закони, защото депутатите още не са успяли да прехвърлят всичката си собственост на далечни роднини и доверени лица.- Как я караш напоследък?- Какво да ти кажа... До ушите направо...- В лайна или влюбен?Кучетата, търсещи наркотици, живеят два пъти по-малко от обикновените кучета от породата им. Но много по-весело.Възрастна дама не искала да отиде на гости на роднините си вАвстралия, защото винаги я е било страх, че в самолета може да има бомба. Семейството й се опитало да я убеди, че рискът е минимален, и я склонило да се посъветва със специалист по статистика.- Каква е вероятността някой да качи бомба в самолета? - попитала тя.- Съвсем малка - отвърнал специалистът. - Около едно на десет хиляди.- А каква е вероятността двама души да качат бомби в един и ъщи самолет?- Още по-малка - казал той. - Около едно на милиард. На практика нулева.Оттогава насетне възрастната госпожа спокойно се качвала на самолет... стига винаги да носела бомба със себе си.
Коментар
-
Възрастна жена пита пиян гробар на гробищата: -Извинете може ли да ми кажете къде се намира седми участък гробно поле номер осем? Гробарят я изгледал с пиян поглед и отвърнал: -Бабо ти като не си знаеш мястото защо ставаш Дама към собственик на куче: - Моля ви, господине махнете това куче от мене, вече усещам как ме полазват бълхи! Собственикът: - Рекси, ела тук, че жената има бълхи. Някаква баба за пръв път трябва да напише чек. Стои в банката и се чуди какво да прави. Чиновникът й казва: - Само се подпиши отдолу. - Как да се подпиша? - Ами както се подписваш като пишеш писма примерно. Бабата усърдно изписва: "Целувам ви всички. Баба" :D
Коментар
-
Лети Световната икономическа криза над Америка, поглежда надолу и си казва:- "Ооо,добре съм се справила!". Отива към Европа, поглежда Англия, Франция, Германия и се поздравява:- "Ааа и тук добре съм се справила!". Поглежда, обаче, България и си казва:- "Ха,тук са се справили и без мен!?"N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар