Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо се става полицай в България:1. Минимум работа2. ранна пенсия3. не внасяш осигуровки4. почти двойна отпуска5. безплатно облечен и обут6. разговори по GSM- на префернциални цени7. кредити с префернциални лихви8. можеш да си караш колата без винетка (колегите няма да ти напишат акт)9. можеш да си караш колата и без гражднаска отговорност10. Можеш да караш и пил11. можеш да се правиш на мъж и колегите с качулките да те оттърват и/или да отмъстят
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
      Защо се става полицай в България:1. Минимум работа2. ранна пенсия3. не внасяш осигуровки4. почти двойна отпуска5. безплатно облечен и обут6. разговори по GSM- на префернциални цени7. кредити с префернциални лихви8. можеш да си караш колата без винетка (колегите няма да ти напишат акт)9. можеш да си караш колата и без гражднаска отговорност10. Можеш да караш и пил11. можеш да се правиш на мъж и колегите с качулките да те оттърват и/или да отмъстят
      Това никак не ми звучи като виц...

Коментар

... и половината от изброените неща са мит.
        Peugeot 301
        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

dikanio написа:
          това е много тъпо
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Пилотът към инструктора по парашутизъм:- Инструктор, всички новобранци скочиха.- Юнаци!- Но ние още не сме излетели!

Коментар

Спален вагон. Момиче и момче на горните легла, а на долното баба. Момчето говори на момичето:- Ела при мен, че не издържам!- Ако дойда трябва да мина през бабата, а тя ще се събуди и ще развали работата.- Не се притеснявай, така съм го надървил, че ще го простна между двете легла и ще минеш по него, като по мост.А бабата отдолу се обадила:- Ами на връщане?
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

‎"Аз съм Янчо от Земен, ама сега живея в София и де факто съм извън-Земен..."
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Детенце попитало учителят си:- Какво означава думата
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Въпрос: Какво е общото между средновековния рицар и честната жена? Отговор: И двете са изчезнали през 17в.
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Народното събрание отложи с няколко месеца гласуването на антикорупционни закони, защото депутатите още не са успяли да прехвърлят всичката си собственост на далечни роднини и доверени лица.- Как я караш напоследък?- Какво да ти кажа... До ушите направо...- В лайна или влюбен?Кучетата, търсещи наркотици, живеят два пъти по-малко от обикновените кучета от породата им. Но много по-весело.Възрастна дама не искала да отиде на гости на роднините си вАвстралия, защото винаги я е било страх, че в самолета може да има бомба. Семейството й се опитало да я убеди, че рискът е минимален, и я склонило да се посъветва със специалист по статистика.- Каква е вероятността някой да качи бомба в самолета? - попитала тя.- Съвсем малка - отвърнал специалистът. - Около едно на десет хиляди.- А каква е вероятността двама души да качат бомби в един и ъщи самолет?- Още по-малка - казал той. - Около едно на милиард. На практика нулева.Оттогава насетне възрастната госпожа спокойно се качвала на самолет... стига винаги да носела бомба със себе си.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Какво е общото между рейс 213 (рано сутрин) и женското сърце?-Винаги има място за още един.

Коментар

Възрастна жена пита пиян гробар на гробищата: -Извинете може ли да ми кажете къде се намира седми участък гробно поле номер осем? Гробарят я изгледал с пиян поглед и отвърнал: -Бабо ти като не си знаеш мястото защо ставаш Дама към собственик на куче: - Моля ви, господине махнете това куче от мене, вече усещам как ме полазват бълхи! Собственикът: - Рекси, ела тук, че жената има бълхи. Някаква баба за пръв път трябва да напише чек. Стои в банката и се чуди какво да прави. Чиновникът й казва: - Само се подпиши отдолу. - Как да се подпиша? - Ами както се подписваш като пишеш писма примерно. Бабата усърдно изписва: "Целувам ви всички. Баба" :D

Коментар

Срещнали се вълка, заека и хамстера и решили да играят на индианци. Вълкът казал: - Трябва да си измислим индиански имена. Аз ще се казвам Вую. Заека: - Аз тогава ще се казвам Зую. Хамстера: - Еми аз тогава няма да играя.

Коментар

Eдна англичанка някъде в Слънчев бряг маха на стоп. Спира един автобус и тя започва: - Несеебъъ...Несеебъъъ ...? A шофьора: - Kaт не се е.еш за кво са качваш ма.....
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Лети Световната икономическа криза над Америка, поглежда надолу и си казва:- "Ооо,добре съм се справила!". Отива към Европа, поглежда Англия, Франция, Германия и се поздравява:- "Ааа и тук добре съм се справила!". Поглежда, обаче, България и си казва:- "Ха,тук са се справили и без мен!?"
                                N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                                X