Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

- Госин Пфесоре иссссспитвате ли пяни суденти?- По принцип не, но днес ще направя изключение?- Добре благодая! Момчета внясяйе го?
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

бърза дискусия междо мен и колегата "svetli4a" в скайп [21:22:12] Ober ToHu каза: е аз сабалям ша патувам за насело[21:25:21] Ober ToHu каза: е па[21:25:26] Ober ToHu каза: я 6 часа кат тръгна[21:25:27] Ober ToHu каза: чак 12[21:25:29] Ober ToHu каза: ше съм там[21:28:35] Svetli4a каза: 6 cha sa pat li bre. ..[21:28:44] Svetli4a каза: of da ... ti si s 1.6 16v хахаха туш разпилях се от хил (само да отбележа че той кара брава 1.4 с полу изтропал двигател)

Коментар

durex_a написа:
        бърза дискусия междо мен и колегата "svetli4a" в скайп [21:22:12] Ober ToHu каза: е аз сабалям ша патувам за насело[21:25:21] Ober ToHu каза: е па[21:25:26] Ober ToHu каза: я 6 часа кат тръгна[21:25:27] Ober ToHu каза: чак 12[21:25:29] Ober ToHu каза: ше съм там[21:28:35] Svetli4a каза: 6 cha sa pat li bre. ..[21:28:44] Svetli4a каза: of da ... ti si s 1.6 16v хахаха туш разпилях се от хил (само да отбележа че той кара брава 1.4 с полу изтропал двигател)
        Баси вица,и аз не съм знаел какъв звяр имам под капака.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Няма нищо чудно, че в древността се принасяли в жертви девиците. Не са били толкова глупави, че да жертват тези дето пускат!Слушател се включва в ефира на радио Ереван и задава въпроса: Кажете какво да се прави с ДДС-то в България.Радио Ереван отговоря: Дянков, ти ли си? Спри вече с тези глупави въпроси!Майка дава напътствия на дъщеря си:- Дъще, хапни хубаво, не излизай на празен стомах, че ТОЙ ще те покани на ресторант, а ти от глад ще се съгласиш, и ТОЙ ще си помисли: лесна е, ще я нахраня и е моя! Не трябва да става така, трябва да си горда, да се цениш на повече от една вечеря! И високи токчета не слагай, ще ти се изморят краката, а ти сама ще помолиш някъде да поседнете, а ТОЙ ще помисли: нахалчника е, сега ще я заведа да хапне и после към нас. А и още нещо: не се гримирай прекалено много, ще имаш вулгарен вид...а и ако говорите за литература не стигай до Балзак, има доста нееднозначна репутация, ако ще те води на кино - все пак да не е някой филм от рода на "Емануела"...Още нещо - пред него не си оправяй прическата или грима, отиди в тоалетната. Това е всичко май. Весело изкарване.Момичето изтичва от къщи, слиза по стълбите, долу във входа я чака приятелят й, прегръщат се, целуват се, тя се обръща, понавежда се и казва: Давай, но само гледай да не влезе някой!План за модернизация на България за две години.2011 година. Чиновниците се борят с корупцията.2012 година. Сутеньорите се борят с проституцията.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ядосан клиент звъни във фирма:-Вчера си купих от вас принтер, но не тръгва!-Господине, прочетохте ли упътването, ?-За какво ми е да чета упътването, аз да не съм идиот!
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

На язовира в Суходол седи един приятел, наджапал до кръст във водата и лови риба, а на главата му една тухла. Минава една жена и го пита:-Как е? Кълве ли?А нашия и вика :-Ш-ш-шшшшшшш.Тя пак:- Е кажи де. А за какво ти е тая тухла на главата?Нашия пак:-Ш-ш-шшшшшшшшш.Примолила му се тя и той най-накрая склонил.-Ако ми направиш една свирка ще ти кажа.-Ааа дума да не става. Ти луд ли си бре.И отминала. Обаче женско любопитство к’во да се прави неиздържала и се върнала.-Добре ще ти направя свирка, само ми кажи за какво е тухлата.Направила му тя свирка и нашия и казал:-Ами гледай сега, цяла сутрин хвърлям въдицата и нищо, ама на тухлата ти си третата!

Коментар

хаххаха яко много як виц хаха
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

В родилния дом се раждат деца на левскар, цесекар и негър. Идва доктора и им казва:- Родиха се 3 здрави дечица, но ги объркахме, не знаем кое на кой е. Елате си ги разпознайте.Тогава левскарят се втурва и грабва негърчето. Негърът вика след него:- Чакай бе, това е моето дете!- По-добре негър, отколкото чорбар!

Коментар

Между приятели бизнесмени:- Нямаш проблеми! Пращаш го при мен, получава служебен апартамент, служебна кола, почва с 1000 лв. заплата.- Да, но искам да започне от нулата - да ходи с градския транспорт на работа, да получава 150 лв. на месец.- О, за такова нещо хората учат по пет години.
                    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                    Jim Morrison

Коментар

Две блондинки си виждат след 14-ти февруари: - Как изкара празника? - В леглото. - И много ли хора имаше?

Коментар

Един мъж си купил папагал и му вързал два конеца:син и червен.Когато някой дръпнел синия конец папагалът казвал "Здравей!" а когато някой дръпнел червения "Как си?".Веднъж поканил приятелката си (блондинка).Тя дръпнала синия конец и папагалът казал: -Здравей! После дръпнала червеният и той казал: -Как си! След това дръпнала и двата едновременно и папагалът казал: -Ша падна ма,гъско!

Коментар

Първи април. Иванчо тича при майка си и казва:- Мамо! Мамо! Влезнал е някакъв непознат човек при твоята приятелка дето ни е на гости и я е.е!- Леле! Ужас!!- Шегувам се - Честит първи април! Не е непознат, татко е! Бракоразводно дело. Съпругата:- Лежа си в леглото, беше много топло и бях отворила прозореца. Мъжът ми влезе, отиде до него, погледна, хвана нощното шкафче и го изхвърли....Съпругът:- Прибирам се и гледам, жена ми лежи гола на леглото, прозореца отворен, помислих, че ми изневерява. Погледнах през прозореца и виждам, някой бяга. Хванах нощното шкафче и го хвърлих по него....Първи свидетел:- Аз всяка вечер тичам, за да отслабна и по едно време до мен падна едно нощно шкафче....Втори свидетел:- Седя си аз в едно нощно шкафче...
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

В съда. Жена е пребила собствения си мъж. Карат подсъдимата да разкаже какво е станало: - Първо ме извика от работата да се прибера вкъщи, после ме съблече и сложи в леглото, а после с идиотски смях ми каза, че е първи април. Оправдали я.

Коментар

-Гледам по телевизията някакъв психотерапевт обяснява, че човек за да живее в мир е достатъчно да докарва започнатите неща докрай. Поглеждам в хладилника и гледам започната бутилка водка... Прав излезе човекът.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Жена купува гардероб в мебелния магазин:- Искам го по-висок.- Защо, таваните ли ви са високи?- Не, съседа...
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X