Навръх Коледа едно малко момиченце се загубило в мразовитата, тъмна гора.Но, разбира се, както всяка коледна приказка, и тази има щастлив край - никой не разбрал, и коледният празник в селото си продължил необезпокояван. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Събужда се един човечец сутринта в неделя и си мисли:"След снощното пиене бъбреците ми са се понатоварили и трябва да направя нещо по въпроса...Биричката помага за очистването на бъбреците!Ще ударя една!"След половин час:"А бе аз за бъбреците се погрижих,обаче трябва някакъв антиоксидант да взема...Я да си налея една каничка винце!"След още известно време:"Сега бъбреците наред,антиоксиданта си взех,а нещо за сърцето?Едно уиски ще свърши работа!"Повъртял се из къщата и като си погледнал часовника,какво да види:станало един часа.Провикнал се към жена си:-Жена я направи една салата и сипи една ракийка и аз като хората да пийна,че от сутринта само лекарства,лекарства...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Две семейства били заедно на палатки сред природата. Една вечер като се наканили да лягат, тъкмо угасили огъня и в тъмнината се родила идеята:- Хайде тази вечер да се разменим на кръст - нали сме приятелски семейства, за една вечер само.След размисъл всички се съгласили ...На следващата сутрин в едната палатка се води разговор:- На мен много ми хареса. А на теб?- И на мене - то било много хубаво.- Добре, хайде тогава да ходим в другата палатка да видим какво правят жените... :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Една вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш." "Какво ?!, Какво трябва да значи това ?!?" - подскочих аз. И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... "Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж." На моя втрещен поглед тя отговори: "Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?" Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах. Още на следващия ден си взех почвка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ. Обикалях с нея докато пробваше няколко скъпи парцала. Не можеше да се реши кой й харесва и затова и казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - да вземем по един чифт за всяка комбинация - бях отново ларж. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна затенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - "Разбира се, скъпа." Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и разтреперена от вълнение най-накрая каза: "Мисля, че това е всичко скъпи, хайде към касата." Едвам сдържайки се, измрънках: "Нее, мила, не съм в настроение." Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено "КАКВО?" И тогава додадох: "Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване." И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих: "Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!"Очевидно и тази нощ няма да има секс!!!
Коментар
-
Е много му се хилих
Две мутри намират един пингвин и решили да се обадят на шефа си:- Шефе тука намерихме един пингвин, к’во да го прайм?- Заведете го в зоолгическата градина.На другия ден мутрите пак се обаждат.- Ае шефе тука тоя пингвин ко да го прайм ве!?- Вчера нали ви казах да го закарате в зоолгическата градина!!!!Не третия ден мутрите отново звънят....- Ае шефе тука тоя пингвин....- Нали ви казах ве !!! В зоолгическата градина.- Ама шефе вече два дни го водим на зоолгическа градина, може ли неска на кино да го заведем !? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
u_bo
dikanio написа:Една вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш." "Какво ?!, Какво трябва да значи това ?!?" - подскочих аз. И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... "Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж." На моя втрещен поглед тя отговори: "Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?" Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах. Още на следващия ден си взех почвка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ. Обикалях с нея докато пробваше няколко скъпи парцала. Не можеше да се реши кой й харесва и затова и казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - да вземем по един чифт за всяка комбинация - бях отново ларж. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна затенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - "Разбира се, скъпа." Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и разтреперена от вълнение най-накрая каза: "Мисля, че това е всичко скъпи, хайде към касата." Едвам сдържайки се, измрънках: "Нее, мила, не съм в настроение." Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено "КАКВО?" И тогава додадох: "Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване." И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих: "Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!"Очевидно и тази нощ няма да има секс!!!
Коментар
-
Как може да се накара котка да яде горчица?Американецът хваща котката, отваря й устата и набутва вътре горчицата. Котката ръмжи, но яде.Руснакът протестира:- Това е насилие!Французинът взима салам, прави дупка в средата му и напъхва вътре горчицата. Котката го изяждаРуснакът протестира:- Това е измама!- Е, тогава ти го направи да те видим! - в един глас казват двамата.Руснакът хваща котката, намазва и дупето с горчица. Котката вие от болка и се ближе отзад.Руснакът:- Ето така се прави. Доброволно и с песен ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Q: Каква е разликата между човека и камилата?A: Камилата може дни наред да работи, без да пие, а човекът може дни наред да пие, без да работи.
Коментар
-
An Arabian guy at the aeroport: - Name? - Ahmed al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no... I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn’t that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast. Съжалявам, че е на английски, но няма как да се преведе и да се запази смисъла. Което ме подсеща за друго: Художествения превод от чужд език е като жената - ако е хубав, не е верен, а ако е верен - не е хубав
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар