Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Виц за Гоуф :>

Спира един с Гоуф 2-ка на светофара до 1 бентли и шофьора сваля прозореца и вика:-Колега как е, върви ли, доволен ли си?Тоя от бентлито отговаря:- Да, много.И гоуфатора заключва:-Че гледам не ги карат много...На мен ми се е случвало 1:1 като тая ситуация, само че с Делта 2 Преместена.Колега пускай темите в правилният раздел.Има цяла тема за вицове и едва ли се налага де се пуска нова такава за един виц за Гоуф"Модераторски екип на fiat-bg.org"
    FoRzA ItaliA
    Lancia Delta HPE
    ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Спира един с Гоуф 2-ка на светофара до 1 бентли и шофьора сваля прозореца и вика:-Колега как е, върви ли, доволен ли си?Тоя от бентлито отговаря:- Да, много.И гоуфаджията заключва:-Че гледам не ги карат много......Това ме разби
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Re: Виц за Гоуф :>

BoZZanI написа:
        Спира един с Гоуф 2-ка на светофара до 1 бентли и шофьора сваля прозореца и вика:-Колега как е, върви ли, доволен ли си?Тоя от бентлито отговаря:- Да, много.И гоуфатора заключва:-Че гледам не ги карат много...На мен ми се е случвало 1:1 като тая ситуация, само че с Делта 2
        Ееееее това сега го виждам.... Току що го постнах в темата с вицовете
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Голфа е велик!
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Влиза един човек във Световният Бизнес Център, качва се в асансьора и казва на пиколкото:- 79 етаж ако обичате.Пиколото поглежда часовника си и казва:- Хм, 3 без 25, ми той след малко ще дойде!

Коментар

Ееее това за за световния център е от златната колекция брутализми.Има един друг, не че съм расист ама ме радваСемейство негри били подгонени от КуКуус клан.Тръгнали да бягат те и по едно време срещат един стреци той им казва:-Писна ли ви да бягате?-Да бе дядо,тия бели направо ни разказват играта.-Добре тогава,преминете ей онази река и ще станете бели и вие.Навили се те и първо тръгнал бащата.Преминал реката и станал бял,после майката,по-голямото момиченце и станали бели.Дошло ред на момченцето.Тръгнало,обаче било малко и не можело да плува стигнало до средата и започнало да се дави:-Помощ,мамо помощ,давя се,помогни ми.-Е*и се в г**а е негър - го отрязала майка му.

Коментар

При един адвокат се появил дявола и му предлага сделка:- Ще печелиш всяко дело, ще станеш най-богатия човек на света, но затова всички твои родните ще умрат и ще отидат в ада. Имаш време да помислиш до утре.Дяволът изчезнал, адвокатът седи и размишлява:- Така значи: ще печеля всички процеси, да приемем. Ще стана най-богатия човек на земята, да допуснем. Ще умрат всички мои роднини...Не разбирам, къде е уловката.Арестуват чужденец, че е ограбил бижутериен магазин. Разпитват го но нищо не се разбира и викат преводач. Казали му:- Знаем, че ти си обрал магазина. Казвай къде са бижутата!Преводачът му превел, а затворникът казал:- Не съм обирал никакъв магазин.Преводачът превел. Тогава полицаят извадил пистолета си, наврял го в лицето на затворника и казал:- Казвай къде са бижутата, иначе ти пръскам мозъка!Преводачът му превел и затворникът веднага казал:- Скрих ги в парка, заровени са в корените на най-големия бор.Преводачът превежда:- И да ме гръмнете, няма да ви кажа!
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Една обикновена сутрин:- Иване, ставай, че закъсняваш за училище!- Е, не ми се става бе мамо...- Трябва да станеш.- Мога да ти кажа две причини, за да не ходя на училище. Учителите ме мразят и учениците ме мразят. Ако ми кажеш ти две причини, за да отида на училище, ще стана.- Първо си на 54 години и второ си директор!*******Баща казва на малкия си син:- Мишо, излез навън да видиш дали чистачките на колата са на мястото си.Детето се прибира щастливо:- Спокойно, татко! Колата я няма, но чистачките са на тротоара!*******Иванчо кани приятел вкъщи и казва:- Имаме си ново куче!Другарчето му:- Хапе ли?Иванчо:- Точно това искам да разбера!

Коментар

Между пияници.- Пешо, ти ако можеше да избираш, от каква болест щеше, да предпочетеш да страдаш, от паркинсон или от склероза?- От склероза!- Защо?- Предпочитам другите да ме помнят с това колко съм изпил, отколкото да разливам матерял
                    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Младеж с мацка ще правят любов. Тя пита:- А презерватив?- За какво пък?- Ами ако имаш СПИН.- Нямам СПИН, не се притеснявай.- Хубаво! Че не искам втори път да се заразявам. :D :D :D :D

Коментар

Тираджия отива на командировка в чужбина и пита жена си:- Скъпа какво да ти донеса?- Нещо дето се лекува!

Коментар

- Що си толкова омърлушен?- Одеве питах баща ми кое е най-глупавото нещо, което е правил...- И?- Само ме погледна без да каже нищо...
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мъж и жена гледат телевизия - някакъв проповедник говори за вярата, за молитвите и т.н. По едно време казва:- Вярата в Господ може да излекува всяка болест. Достатъчно е по време на молитвата да вдигнете едната ръка във въздуха, а другата да сложите на болното място...Мъжът вдигнал едната си ръка, а другата сложил върху члена си. Жена му го погледнала и измърморила:- Стори ми се, че каза "да излекува болест", а не да "съживи мъртвец"..

Коментар

Жените не са като чорапите. Понякога трябва да се сменят.

Коментар

fiatmaniak написа:
                                Жените не са като чорапите. Понякога трябва да се сменят.
                                това не важи ли и за гащите?

Коментар

Working...
                                X