Из библията (на банките): ако имаш две ризи, дай едната на заем срещу лихва. После вдигни лихвата. После си искай парите веднага. Ближният естествено не може да плати, е вземаш си пак ризата но на друга по ниска цена. Ближният ти остава длъжник и продължава да ти дава пари. Ти естествено си му сърдит и го обвиняш за това стечение на обстоятелствата. Със спечелените пари си купуваш трета риза и си плащаш куверта за празника на банкера, за да се отърсиш от преживения стрес. Амин- Защо на всички говориш, че си се оженил за мен само заради голямата зестра? Като нищо такова нямаше!- Трябваше някак да се оправдая пред хората!Според последното проучване, не очите, а краката издават дали жената, с която говорите, проявява сексуален интерес къмв вас.Абсолютно съм съгласен. Жената определено има сексуален интерес, ако е легнала по гръб с високо вдигнати и широко отворени крака.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Иванчо се прибира вкъщи и казва на баща си:- Тате, днеска ми беше първият полов акт.- Браво, сине, кога ще е втория?- Батковците казаха като ми мине дупето да ги викна пак. :D :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Дневник на терорист в Русия:Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички.Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра.Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира.Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира.Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички.Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите.Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка.Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение.Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници. Нищо не носеха. Разменихме ги за водка.Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус.Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин...Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин.Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук!Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
В университет строг преподавател казва на студентите:- Днес няма да се изпитваме по урока!Залата избухнала в доволен възторг, но преподавателя казал че все пак ще пита нещичко.- И така.- казал преподавателя- Кои от вас правят секc всеки ден?Половината от студентите вригнали ръка. След това попитал:- Кои от вас го правят веднъж месечно?- десетина души вдигнали ръка.Накрая попитал:- А кой от вас прави секс веднъж годишно?На последни ред един студент вдигнал високо ръка и започнал да подскача така, че да го видят всички. Преподавателя попитал:- Добре де, разбрахме, но защо подскачаш така, все едно кой знае какво е станало?Днес, днес беше- отговорил студента...***Корабокрушенец на самотен остров измъква от вълните хубаво момиче, доплувало до острова на някаква бъчва.- Отдавна ли сте тук? - пита момичето.- От десет години.- Е, сега най-накрая ще имате това, което най-много ви е липсвало.- Чудесно! - преглъща корабокрушенецът. - Нима наистина в тази бъчва има бира?
Коментар
-
Двама мъже се сблъскват в един хипермаркет.- Извинявайте, не Bи забелязах - казва единият - жена ми изчезна някъде между щандовете и не мога да я намеря.- И аз загубих мойта - кaзва другият - Bашата как изглежда?- Ами висока, слаба, дълга руса коса, много къса поличка, големи гърди, плътно прилепнала блузка, без сутиен. А Bашата?- Абе няма значение, дайте да намерим първо Bашата!
Коментар
-
Разговор между двама приятели:- Абе комши, ти знаеш ли, че жена ти била голяма курва?!- Е, как така?- Ами първо на първо, целия град я еба, второ на второ и аз я ебах, трето на трето кво ще кажеш за второто, а?- Ами какво да ти кажа... първо на първо градът не е много голям, няма да са я ебали много хора, второ на второ жена ми е болна от СПИН, трето на трето кво ще кажеш ти за второто!?!Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Пиян пътува в препълнен автобус и се опитва да започне разговор:- Хубаво време, а?Никой не отговаря.- Май пролетта е дошла...Никой не отговаря.- А слънцето как грее...Пак никой не отговаря.- Е, като няма никой, ще се изпикая... :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Преди 15 години една врачка ми каза, че всички пари ще си харча за жени. Сега имам жена и три дъщери. За тях си харча всички пари. А преди 15 години си го представях някак по друг начин..."Кризата е толкова сериозна, че днес в парка, на път за работа, видях как гълъб храни възрастна жена"(От вечерното шоу на Дейвид Летърман по CBS)Срещат се двама пияни руснаци. Единият - само с една валенка.Другият пита:- Потерял?- Нет, нашел.Чукча отишъл в Москва, попаднал в железарски магазин и си харесал много една брадва. Купил си я и тръгнал да се разхожда из големия град.Не щеш ли, видял го милиционер и го наближил и го попитал:- Откуда взял?Ама чукчата се уплашил и търтил да бяга. Милиционерът след него. Така след дълго преследване чукчата попаднал в уличка без изход и се спотаил, докато милиционера не му попаднал на сгода и чукчата го фраснал 2-3 пъти с брадвата.След като се уверил, че милицонерът е изваден от строя чукчата се надвесил над него и философски продумал:- Откуда взял, откуда взял...Покупал!Един шофьор си плаща глобата за бързо каране на полицая и този му дава квитанция.- Какво да правя с това листче? - пита шофьора.- Добре го запазете! -казва му полицая, като получите още 9 от тях, ще ви дадем колело.
Коментар
-
Детски глас:- Ало, аварийната служба ли е? Тука в нашия блок асансьорът заседна, с един чичко и една лелка вътре. Ако се съди по стоновете, лелята е тежко ранена. :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар