Легендата, че човек не може да живее без да работи, са я измисли тези, които никога не са работили, за онези, които никога не са спирали да работят.- Купих си китайска кола и сега се чудя, оригинални части ли да поръчвам или може и аналози ?- Разбира се, че само оригинални китайски части, не някави си германски и япоски имитации!Няколко годи по-късно преподавател среща свой бивш студент:- Достатъчно ли знания получи в университета?- Достатъчно знания, само парите не стигат.Хванал един борец златната рибка, върти я из ръцете си и се чуди какво да я прави.- Ама нали ти обяснявам, че ше ти изпълня три желания!?- Ъъъ?- Ами например преди седмица ме хвана един човек, поиска ми 1 000 000 долара и аз му ги дадох. Ти какво ще искаш?- Адреса на тоя!Семейство празнува златната си сватба, но съпругът се е умислил.- Гложди ме нещо за децата - казва той. - Прави ми впечатление, че Бен не прилича на другите ни седем деца. Знам, че е ужасно да ти задавам този въпрос, но да не би да има друг баща?Съпругата свежда очи.- Вярно е - признава тя.Сърцето на съпруга се свива. Той сдържа сълзите си и заявява:- Трябва да ми кажеш, кой е бащата на Бен.Тя тъжно го поглежда и отвръща:- Ти. И за финал - най-якия
Две мечки-стръвници бродят из планински град.Едната съветва другата:- И избирай консерва със синя лампа отгоре. Вътре месото е по-тлъсто.

Коментар