Италианец отива на изповед. - Съгреших отче. - Кажи синко. - Измамих един евреин. - Но това не е грях синко! Това е чудо!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мъж се връща от среща с любовницата си и усеща, че много мирише на женски парфюм. Отива до кръчмата, пие една мастика - пак ухае на жена. Пие втора, трета накрая се залива с мастика и леко опиянен и добил кураж отива вкъщи. На вратата жена му го помирисва: - Простак, колкото и женски парфюм да излееш отгоре си пак ще усетя, че си ходил в кръчмата!Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Писмо до родителите: "Мили мамо и татко, Тук в ученическия лагер е много интересно. Вчера се учихме да се боксираме. Изпращам ви четката и пастата за зъби - няма да ми трябват..."Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Природата му дала на мажот мозок и пенис, но не и доволно кръв да работат во исто време!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Няколко и от менСин на митничат отива да учи висши в провинцията.След 1 месец детето пише на баща си:"Тате много съм тъжен.Всички деца ходят до университета с автобуси, а аз с мерцедес"След 1 ден писмо с отговор на бащата:"Сине не бъди тъжен - привел съм ти още пари на сметката - купи си автобус и бъди щастлив като другите деца"!В един бар на последната маса стой сам и реве възрастен човек.Бармана идва до него и го пита:-Господите, защо плачете?-Аз съм много богат,имам всички което си пожелая,скъпи коли, млада любовница, която ме обича, не защото съм богат.Тя всеки ден се грижи за мен и ми помага във всичко.Имам и яхта, и 4 апартамента и.. и.и..ии-Е добре- това са хубави неща,защо плачите тогава? - попитал учуден бармана-Емииии...и....и.и.и.... не мога да се сетя къде живея!<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
1. Закон на Слаус: Ако вършиш някаква работа прекалено добре, няма да можеш да се отървеш от нея.2. Закон на Франко за работното място: Ако харесваш онова, което правиш, вероятно го правиш погрешно.3. Бюрократичен принцип на Ларсън: Ако направиш невъзможното, шефът ти просто ще го включи в постоянните ти задължения.4. Първи капан на гения: Никой шеф няма да търпи служител, който винаги е прав.5. Закон на Пъркин: Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника.6. Закон на Рафъл за бизнеса: Колкото по-малко работа имат служителите, толкова по-бавно я вършат.7. Закон на Лемпнър за заетостта: Ако си тръгнеш от работа по-късно, никой няма да забележи. Тръгнеш ли си по-рано, непременно ще срещнеш шефа си на паркинга.8. Максима на офиса: Телефонът никога не звъни, когато нямаш какво да правиш.9. Закон на Ото: Винаги се занимаваш с нещо странично, когато шефът се отбие край бюрото ти.10. Закон на Клайд: Ако се налага да свършиш нещо и го отлагаш достатъчно дълго, има голяма вероятност някой друг да го направи вместо теб.11. Правило на Хари: Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано.Жена с леко поведение - това е жена, която от морално-етична гледна точка се отнася към секса, както мъжа.Алкохол - това е преобразовател на душевната болка в главоболие.-Скъпа, хайде да правим секс...-Не мога, гинекологът ми ми каза да не правя секс...-А специалиста уши, нос, ГЪРЛО какво ти каза?
Коментар
-
Няколко дни преди сватбата.- Скъпа, ние с момчетата сме решили да направим ергенско парти...- Аха! Ще вземете адски много пиене, ще извикате курви и цяла нощ ще пиете и мърсувате!!!- Ти пък, просто ще вземем някоя каса бира, ще поседим, ще се посмеем...- Кой искаш да излъжеш? Все едно аз не съм ходила на ергенски партита?!!
Коментар
-
Най-популярното мъжко обяснение в днешно време:- Не, това не го гледам...Само да си кача торент рейтинга и това е... 18 годишно италианско момиче казало на майка си, че вече 2 месеца няма цикъл. Много притеснена майката отишла до близката дрогерия и купила тест за бременност. Резултата показал, че девойката е бременна.Псувайки и плачейки майката попитала: ’Коя е тази свиня, която ти причини това? Искам да знам!’Девойката грабнала телефона и се обадила някъде. Половин час по-късно пред къщата спряло Ферари. От него слязъл изискан мъж на средна възраст с посивяла коса и безупречен костюм Армани и влязъл в къщата.Седнал в дневната заедно с момичетои намръщените й родители и казал: ’Добър ден. Вашата дъщеря ме информира за проблема. Аз не мога да се оженя за нея заради семейното и социалното ми положение, но ще поема грижата за нея. Ще платя всички разходи и ще поема издръжката на дъщеря ви за цял живот.Отделно,ако се роди момиче ще йпредоставя Ферари, къща на крайбрежието, 2 магазина, къща в града, вила на плажа и 2 милиона долара в банката.Ако се роди момче ще му завещая 2 фабрики и 4 милиона долара в банката.Ако са близнаци те ще получат фабрика и 2 милиона долара в банката - за всеки.Но нямам решение как да постъпя, ако дъщеря ви пометне.’Тук бащата, който до този момент не проронил и дума станал, сложил бащински ръка върху рамото на човека и казал: ’Еби я пак...’
Коментар
-
В бара влиза един млад коубой, вади патлака и почва да стреля в тавана:- Барман, дай едно уиски!От съседна маса един стар каобой го вика и иска да му разгледа пищова. Малкия го дава с неохота и стария вади една пила и започва да му пили мушката, на което малкия за възмущава и го пита какво прави. Стария:- Едно време като бях млад и глупав като теб и аз така правех и един стар като мен ми взе пищова и ми го завря там дето слънце не огрява, да знаеш мушката как убиваше!Внимание, внимание! Передаем важное саобщение!Китайские войски, напали мирно похащего трактора, на ето трактор ответил с огнем, потом трактор улетел!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар