Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

niko_ymn написа:
    ***Попитали Южно-африканската шампионка по бягане Кастер Семеня, какво мисли по въпроса, че я смятат за мъж?-"Дреме ми на к*ра" - отвърнала тя.
    -Тва е яко
    Oт Ш на Слав-"Направили анкета сред младежите колко прави 10*100 грама.Всeки един на 10 отговорил,че е равно на 1кило,другите на 1L(литър),простотия ама после Фичката ме довърши...................[/b]
    Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
    Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

Клиент се обръща към автомонтьора, от когото е получил отремонтираната си кола:- Много съм доволен от ремонта на колата: моторът бучи, каросерията трещи и не чувам гласа на жена си и тъща си, като са с мен в колата.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Учителката завела целият клас на един строеж. Докато разглеждали от десетият етаж паднал някакъв строител и се утрепал.На следващият час, вече в училище, учителката решила да провери мнението на децата:- Как мислите деца, защо този строител падна?Марийка вдига ръка:- Чичкото не е спазил правилата за безопасност...Учителката:- Може би. А ти Сашо, какво мислиш?Сашо:- Ами чичкото може да е бил пиян...Учителката:- Не е изключено..В това време Иванчо става и казва:- Чичкото ругаеше майка ми!- Как така, Иванчо? Какво я ругаеше? - удивено пита учителката.- Ами крещеше ми: Момченце, мамичката ти, не подритвай стълбата...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Испания. Тарагона. Каталуня. Целия град до един били луди футболни фенове на Барселона. Така се случило - един от жителите на града бил на смъртно леглои вече си отивал от този свят. Събрал за последно приятелите си, тартора на фенската агитка и рекъл:- Аз съм вече заклет фен на Реал Мадрид. Ако искате ме съдете, довършете, но действителносттаза мен вече е такава - Само Реал Мадрид.Всички го гледали невярващо с широко отворени уста и очи. Един от тарторите се престрашил и запитал:- Хосе, какво ти става. Ти 70 години беше върл фен на Барса и сега, когато не ти остава много живот да изневериш наотбора, Каталуня, нашия град, приятелите си...Нима си забравил Ноу Камп и всичките тези 100 000, които крещяха на стадиона?Хосе се надигнал и с последен дъх отговорил:- А ти Пако, какво искаш да умре фен на Барса ли...Неееее - ще умре фен на Реал... и издъхнал.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Христо Стоичков, човек, който е обикалял насам-натам, естествено разбира от кино, изкуство, култура... та разглеждал една изложба на световно известен художник. По едно време дошъл уредника на изложбата и го попитал:- Мистър Стоичков, да ви помогна с нещо?- Не, благодаря. Знам, че това е известната картина "Селянин люпи семки" от 17век.- Не, мистър Стоичков, това е венецианско огледало от 15 век
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Христо Стоичков се прибира в къщата си в Барселона след тренировка. Икономът го посреща с думите:- Г-н Стоичков, да затопля ли вечерята, или да си таковам мамата?---Христо Стоичков каца в Бареслона за първи път, точно след трансфера от ЦСКА. На летището го посреща представител на клуба.- Буенос диас, сеньор Стоичков!- Буенос айрес - отговаря камата.

Коментар

Жената и любовницата на един мьж отиват на курорт, като естествено не се познават. Като се върнали, колегата показва снимка на любовницата, на жена си и я пита, как се е държала там. -Ааа, тази си отживя там, не се спря да хоика, 100 мъже смени. На следващият ден обратното - показва снимката на жена си на любовницата и я пита сьщото. -Ааа, това е мнооого скромна женица! Ми тя през цялото време с мъжа си, те ръцете си не пуснаха ...
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

След лют семеен скандал, родителите на малкият Иванчо са се затворили в две различни стаи на семейният апртамент... Иванчо чука на вратата на стаята в която е майка му, и и казва:- Мамо, мамо, тате се е качил на парапета на балкона, и се готви да скочи надолу!Отвътре се чува ядосаният глас на майката:- Ходи на терасата и му кажи на тоя тъпак баща ти, че пак нещо не е разбрал! Сложила съм му рога, а не крила!В съда... Съдят съпруга, пребила от бой съпруга си. Съдията разпитва подсъдимата защо е пребила от бой благоверният си. Жената отговаря:- Ами как да не го пребия? Първо ми се обади на работата по телефона и ме извика спешно да се прибера в къщи. После ме съблече чисто гола, и ме сложи на леглото за да правим секс, а после с идиотски смях ми заяви, че днес е първи Април и че си прави майтап....Студентка- блондинка, влиза на изпит. Както може да се очаква тотално не е в час с материала, понеже не е чела, пък и мисленето не е от силните и страни. За сметка на това обаче, нашето момиче добре се е нагласило откъм външен вид- къса поличка, дълбоко деколте, грим и т. н. Тегли билет, прочита го и след неколкоминутно мълчание казва на изпитващият я възстар професор:- Да се съблека, или просто да изплюя дъвката?Професорът лаконично и отговаря:- Съблечете се!Студентката се съблича набързо и застав пред професора както я е майка родила- чисто гола и зачаква... По някое време блондинката попитва:- Ами, няма ли да правим нещо?Старият професор и отговаря невъзмутимо:- Моето момиче, аз съм вече стар и просто се любувам на естетиката на перфектното Ви тяло, а хамалогията я оставям на асистентите си....
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Путин и Медведев правят тройка с мацка. Путин я чука на задна прашка, а за Медведев минети. По едно време на Медведев му се приискало и той да чука:- Другарю Путин, и на мен ми се чука, хайде да се сменим.Путин отговорил:- ами.... сменете се.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Старост - това е когато започне да те дразни, че във всички форуми е пълно с деца.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

на един светофар спира бентли , до него спира голф 2качовека с голфа му маха да свали прозореца и този от бентлито натиска кочето и сваля прозореца и го пита "Какво"човека с голфа му вика "доволен ли си от колата?"пича с бентлито му отговорил "да,защо питаш?"и пича с голфа му отговорил "гледам не ги карате много...! :D "

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
                        http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

На "Титаник" най-красивата жена винаги се разхождала сама и нямало мъж до нея. Събрали се представители на мъжете на кораба да решат какво да правят. Англичанинът казал:-Предлагам англичанин да я ухажва, защото ние сме много добре възпитани и джентълмени.Французинът казал:-Аз предлагам французин да я ухажва, защото ние сме известни като ухажори.Италианецът също се намесил:-Ние сме много галантни и аз мисля че трябва италианец да я ухажва.Българинът казал:-Абе аз от две седмици я е_а, ако трябва и ще я ухажвам!?!

Коментар

Чудесата на съвременните технологии позволяват на производителите на бира да пускат кутийки с бира, които после на сметището лежат стотици години, и автомобили с цена $15000, които хващат ръжда в гаража още на петата година.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Любо Пенев и Данчо Лечков влизат в един бар и си поръчват две чаши водка и един напръстник. Барманът е учуден, но им изпълнява поръчката - все пак ВИП клиенти са му дошли. Любо и Данчо сядат на масата, отливат малко водка в напръстника. Лечков вади от джоба 15-сантиметрово човече, дава му напръстника и казва:- Я пак разкажи, Ице, като беше в ЮАР, как го напсува оня шаман?
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Вървяли си през гората Мечо Пух и Прасчо. Излезли на една полянка и що да видят - захвърлена пушка. Понеже не били виждали такова чудо досега, хванали да я разглеждат. Прасчо я хванал за дулото, а Мечо - съответно за приклада. Но естествено Мечо Пух най-накрая стигнал до спусъка и го натиснал. Чул се страшен гръм. Прасчо паднал на тревата и почнал да се превива: - Квии - квии - квиииииик. - К’во се хилиш бе, свиньо мръсна - изръмжал Мечо - ’наш как ми писнаха ушите.
                                There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Working...
                                X