Изпит в полицейската школа. Тест: дават им дървени сфера, куб и пирамида, които трябва да се вкарат в тръби със съответните сечения. След теста кандидатите се разделят на две групи:А. Пълни идиоти.Б. Много силни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Преди 1-2 века папата решил всички евреи да напуснат Ватикана. Но за да избегне евентуални бунтове, им предложил да сключат сделка - той да провете богословски дебат с член на еврейската общност. Ако папата спечели - евреите трябвало да се махнат, а ако спечели евреинът - могли да останат. Евреите избрали за свой представител Моше, който обаче предложил дебатът да се извършва в мълчание за по-интересно. Папата се съгласил. В уречения ден двамата седнали един срещу друг и дълго мълчали, преди най-после папата да вдигне ръка и да покаже три пръста. Моше вдигнал един. Папата завъртял пръсти около главата си. Моше посочил към земята между двамата. Папата извадил вино и безквасен хляб. Моше извадил ябълка. Папата станал и казал: "Предавам се. Могат да останат." След малко всички кардинали се струпали около папата и той обяснил: "Вдигнах три пръста, за да изобразя Светата Троица. Той вдигна един, за да ми покаже, че общият Бог и на двете ни религии е един. Завъртях ръка, за да покажа, че Бог е навсякъде около нас, а той посочи между двама ни в уверение, че Бог е също и тук сред нас. Извадих виното и хляба, за да покажа как Бог ни освобождава от греховете, а той извади ябълка, за да ми напомни за първия грях. Какво можех да сторя? Той имаше отговор за всичко!" В това време Моше също разяснявал: "Отначало той ми показа, че имаме три дни да се изнесем. Аз отвърнах, че и един от нас няма да се махне. Той ми показа как целия град ще бъде изчистен от евреи, а аз отвърнах, че от тук няма да мръднем." "А накрая?" "Накрая не знам. Той извади обяда си, а аз извадих моя.
Коментар
-
Immortal написа:Преди 1-2 века папата решил всички евреи да напуснат Ватикана. Но за да избегне евентуални бунтове, им предложил да сключат сделка - той да провете богословски дебат с член на еврейската общност. Ако папата спечели - евреите трябвало да се махнат, а ако спечели евреинът - могли да останат. Евреите избрали за свой представител Моше, който обаче предложил дебатът да се извършва в мълчание за по-интересно. Папата се съгласил. В уречения ден двамата седнали един срещу друг и дълго мълчали, преди най-после папата да вдигне ръка и да покаже три пръста. Моше вдигнал един. Папата завъртял пръсти около главата си. Моше посочил към земята между двамата. Папата извадил вино и безквасен хляб. Моше извадил ябълка. Папата станал и казал: "Предавам се. Могат да останат." След малко всички кардинали се струпали около папата и той обяснил: "Вдигнах три пръста, за да изобразя Светата Троица. Той вдигна един, за да ми покаже, че общият Бог и на двете ни религии е един. Завъртях ръка, за да покажа, че Бог е навсякъде около нас, а той посочи между двама ни в уверение, че Бог е също и тук сред нас. Извадих виното и хляба, за да покажа как Бог ни освобождава от греховете, а той извади ябълка, за да ми напомни за първия грях. Какво можех да сторя? Той имаше отговор за всичко!" В това време Моше също разяснявал: "Отначало той ми показа, че имаме три дни да се изнесем. Аз отвърнах, че и един от нас няма да се махне. Той ми показа как целия град ще бъде изчистен от евреи, а аз отвърнах, че от тук няма да мръднем." "А накрая?" "Накрая не знам. Той извади обяда си, а аз извадих моя.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
dikanio написа:Изпит в полицейската школа. Тест: дават им дървени сфера, куб и пирамида, които трябва да се вкарат в тръби със съответните сечения. След теста кандидатите се разделят на две групи:А. Пълни идиоти.Б. Много силни.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Светофар. Спира голямо черно БМВ с две борчета в него. В него се блъска стар Трабант. Шофьора на трабанта решава, че така и така ще го бият, поне да си направи кефа, вади манивела от багажника, скача на покрива на БМВ-то и започва да чупи стъкла, да криви ламарини... После се качва в Трабанта и изчезва с мръсна газ. Едно от борчетата излиза от БМВ-то, поглежда стреснато след Трабанта и казва на другото борче:-Смятай, брато, какво щеше да стане, ако НИЕ го бяхме блъснали
Коментар
-
- Кумице, къде си си скъсала чорапогащника?- Закачих го на един танк.- На какъв танк, бе?- На тия, дето ги слагат по пагоните.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Социологическо проучване сред митничарите. Въпрос:Колко времe Ви трябва да закупите BMW ?Митничар от Кулата:-Не по малко от три месеца.Митничар от Калотина:-Поне пет месеца.Митничар от Капитан Андреево (след кратък размисъл)-Не по малко от пет години.- ???- Все пак това е голяма фирма.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Човек от малко селце, отишъл да лови риба.Нещо взело да кълве, дърпа той, и гледа златната рибка, която му казала:- Добри селянино, пусни ме и ще ти изпълня 3 желанияВ този момент човека я хванал за опашката и за заблъскал в един камък с викове:- НА КОЙ ВИКАШ СЕЛЯНИН МАА!Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
ilkor написа:- Господине, защо карате със 130 км в час? И то в населено място!- Защото бързам за сервиза, господин полицай. Не ми работят спирачките...
Коментар
-
На магистралата, локва масло, задава се Ферари Енцо, поднася на локвата и се блъска в мантинелата. Водача преуспяващ брокер слиза, поглежда щетите и си казва:- Е, ще работя 2 седмици и ще си купя ново!След 10 минути, по същият път се задава арабски шейх петролен бос с Ролс Ройс Фантом, той също поднася, удря се в мантинелата, слиза и си казва:- Е, ще работя 1 седмица и ще си купя нова.След 20 минути идва българин с трабантче, кара, минава през локвата от масло, удря се челно, слиза и си казва:- Ех, майка му стара, работих 12 години, за да си я купя!По едно време шейхът идва и му казва:- Е, брато, защо си купуваш толкова скъпи коли!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Отишъл поп на сватба и един от гостите го пита:- Отче, какво ще пиете? Водка, бира, вино?- И ракия!----------------------------------------------------Две мухи кацнали на фекалия и започнали да се хранят.- Искаш ли да ти разкажа един виц? - попитала едната.- Разкажи, но гледай да не е някой мръсен, че в момента се храня.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар