Отдавна не съм писал в тази тема.Няма да се повтори,а сега да се реванширам Петка и Чапай седят на едно кресло в старчески дом.Чапай казва:- Петка, какви славни години преживяхме, а сега виж как ми треперят краката.- Еех, ти поне имаш кракааа.- Ама, то и ръцете ми треперят.- Еех, ти поне имаш ръце.- Че и главата ме боли.- Еех, ти поне имаш главаааа - отвърнал призрака на Петка.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Марийка срещнала Иванчо и му казала:- Иванчо, тая дето си, я намислил няма да, я бъде...- Ще, я бъде, ще я бъде - отговорил Иванчо.- Ех, ти пък как с два лафа ме кандърдиса...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Един слон отишъл на доктор. Докторът му казал:- Ще пиете от това лекарство по 6 чаени лъжици на ден.- Няма да стане докторе.- Защо? - очудил се доктора.- Защото в нас има само 4 чаени лъжици!-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Една блондинка кани своя приятелка на гости... Слага кафе и двете започват да си приказват. Изведнъж едната блондинка казва:- Гледай сега - като натиснеш копчето, за да загасиш лампата и тя изгасва, а ти знаеш ли къде отива токът?- Нне.. - отговаря другата.Първата изгасва лампата, отива до хладилника и отваря вратата му. С възторг казва:- Ето виж, че токът отива в хладилника, за да се съхранява!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Три прилепа си висели на един клон. По едно време единият се изправил. Другият казал:- Хей, виж! Този припадна.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Едно момче попитало баща си:- Тате какво е политика.Бащата му отвърнал:- Виж сега тате, аз нося парите в къщи, значи аз съм правителството. Майка ти казва какво да правим с парите, значи тя е ръковотството. Прислужницата изпълнява задачите на майка ти, значи тя е работническата класа. Ти си този, за който отиват парите, значи ти си народът, а малкото ти братче е бъдещето.Една нощ момчето вижда, че баща му го няма. Става и вижда, че братчето му си е напълнило памперса и отива в спалнята на родителите си да събуди майка си да го преоблече, но вижда прислужницата да спи с баща му.На сутринта той казва на баща си:- Тате, разбрах какво е политика! Докато правителството се е*ава с работническата класа, ръководството спи на народа никой не му обръща внимание, а бъдещето е осрано отвсякъде.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------В една стая седят психично болни хора.Един санитар им дава задача да имитират бомба, за да види дали имат напредък. Всички почват Бум, Бум, Бум и така докато санитарката стига едно момче и го пита?- Защо не имитираш бомба?- Аз имитирам бомба, ама със закъснител Бууум!!!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Влиятелен човек иска да подари кола на политик.- Знаете, че не мога да приема - протестира политикът. - Това е подкуп!- Тогава ще ви я продам за двадесет долара - предлага бизнесменът.- В такъв случай ще взема две...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Изпит за професионална пригодност в Н-то РПУ. Показват снимка на човек в профил. Задачата е да се отбележат особените белези. Влиза първият:- Човекът е с едно ухо!Влиза втория:- Човекът е с едно ухо!Третият:- Този носи контактни лещи!Проверяващият гледа в досието - вярно:- Браво! Как познахте?- Ами, човекът е с едно ухо, как да сложи очила?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
maiska
Възползвайте се от най-новите тарифни планове с много отстъпки от КАТ!Предлагаме Ви новите карти за експресно разплащане с 20, 50 и 100 лв. глоби в тях.За VIP и корпоративни клиенти предлагаме новия тарифен план "Фитипалди"- за 1000 лв. и всички нарушения през месеца са безплатни.Не забравяйте и за новата абонаментна услуга "Любимо нарушение".Глобите за предварително избрано нарушение ще бъдат с 50% отстъпка.И накрая само за 500 лв. картата "Антирадар"- когато сте с нея, радарите не могат да определят скоростта Ви.Следете промоционалните оферти на КАТ!
Коментар
-
Млада жена напуска съпруга си, отива при майка си и й казва:- Като излизах чух изстрел. Как мислиш, мамо, дали се е застрелял?- Отворил е бутилка шампанско...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Един Голфаджиа отива на чалга парти в една дискотека и разбира се си харесва една мацка измежду тълпата...Обаче бил стеснителен ,незнайно защо ,при положение ,че е Голфаджиа , и не знаел как да я заговори...Нещеш ли мацето изчезнало и той си казал:-Сега като се върне ще я заговоря!!!Оглеждал се той 10-15 минути и я видял ,че излиа от дамската тоалетна...Пресрещнал я на излизане и с острота в изказа ,блуждаещ поглед върху цялото тяло на мадамата и преживяща дъвката уста й рекъл:-Сра а?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Един Голфаджиа отива на чалга парти в една дискотека и разбира се си харесва една мацка измежду тълпата...Обаче бил стеснителен ,незнайно защо ,при положение ,че е Голфаджиа , и не знаел как да я заговори...Нещеш ли мацето изчезнало и той си казал:-Сега като се върне ще я заговоря!!!Оглеждал се той 10-15 минути и я видял ,че излиа от дамската тоалетна...Пресрещнал я на излизане и с острота в изказа ,блуждаещ поглед върху цялото тяло на мадамата и преживяща дъвката уста й рекъл:-Сра а?
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:Как е "Обичам те!" на пернишки диалек?"Качвай се у Гоуфо!":DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Хванали млад човек да пресича нелегално границата. Граничарите го обискирали и намерили само една снимка на възрастна жена. Питали го:- Каква е тази снимка?- На тъща ми.- Защо я носиш?- Срещу носталгия.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Зайо Байо влиза в горската кръчма и казва:- Тук някой ще яде бой!Всички се споглеждат и мълчат.На другия ден Зайо Байо пак влиза в кръчмата и казва на силен глас:- Тук някой ще яде бой!На лъвът му омръзнало, станал от масата, излязал навън и ступал Зайо. Когато Зайо Байо влязъл, изтупвайки праха от себе си, промърморил:- Абе, аз ви казах, че някой ще яде бой.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Една мравка се разхожда с гъсеница на гърба.Среща, я друга мравка и пита:- Какво е това на гарбa ти?- Космодиск!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Началник към заместника:- Новата секретарка е като куршум с изместен център на тежестта: удря в сърцето, минава през джоба и ти излиза през носа.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Голяма фирма. Шефът свиква подчинените си на събрание и започва да ги разпитва нещо. След продължителна разправия викат портиера - 70-годишен пенсионер.- Ти спал ли си със секретарката ми?- Ама как, господин началник, не съм си и помислял...- Добре, тогава ти ще идеш да и кажеш, че е уволнена.Двама се блъскат на пътя. Излизат от колите, оглеждат. По едно време единия вади бутилка уиски и казва:- Дай да пием по едно...Другия изпива половината шише на екс и му го връща:- Ха пийни и ти.- А, не, аз ще изчакам полицията да дойде и тогава.
Коментар
-
Predatorsi написа:Humppa написа:Как е "Обичам те!" на пернишки диалек?"Качвай се у Гоуфо!":Dwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Класификация в стил IT:0.1л -- demo.0.25л -- trial version.0.5л -- personal edition.0.7л -- professional edition.1.0л -- network edition.1.75л -- enterprise.3л -- for small business.5л -- corporate edition.Бутилка ракия -- home edition.Зелева чорба сутринта -- Recovery tool.Мезе -- plugins.Бира -- patch.Coca-cola, Fanta, 7-UP -- trojan viruses
Коментар
-
Двама финландци седят пред селска къща. Навън е страхотен студ. Единият мъж е с кожена шапка, другият е гологлав.- Слушай, Хейки, ти защо си с гола глава? Ще се простудиш! 20 градуса под нулата е!- Гледай сега, Перти, един път седях пред къщата с ушанка на главата, съседът ме повикал да пием водка, пък аз не съм го и чул!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар