Отдавна не съм писал в тази тема.Няма да се повтори,а сега да се реванширам
Петка и Чапай седят на едно кресло в старчески дом.Чапай казва:- Петка, какви славни години преживяхме, а сега виж как ми треперят краката.- Еех, ти поне имаш кракааа.- Ама, то и ръцете ми треперят.- Еех, ти поне имаш ръце.- Че и главата ме боли.- Еех, ти поне имаш главаааа - отвърнал призрака на Петка.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Марийка срещнала Иванчо и му казала:- Иванчо, тая дето си, я намислил няма да, я бъде...- Ще, я бъде, ще я бъде - отговорил Иванчо.- Ех, ти пък как с два лафа ме кандърдиса...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Един слон отишъл на доктор. Докторът му казал:- Ще пиете от това лекарство по 6 чаени лъжици на ден.- Няма да стане докторе.- Защо? - очудил се доктора.- Защото в нас има само 4 чаени лъжици!-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Една блондинка кани своя приятелка на гости... Слага кафе и двете започват да си приказват. Изведнъж едната блондинка казва:- Гледай сега - като натиснеш копчето, за да загасиш лампата и тя изгасва, а ти знаеш ли къде отива токът?- Нне.. - отговаря другата.Първата изгасва лампата, отива до хладилника и отваря вратата му. С възторг казва:- Ето виж, че токът отива в хладилника, за да се съхранява!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Три прилепа си висели на един клон. По едно време единият се изправил. Другият казал:- Хей, виж! Този припадна.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Едно момче попитало баща си:- Тате какво е политика.Бащата му отвърнал:- Виж сега тате, аз нося парите в къщи, значи аз съм правителството. Майка ти казва какво да правим с парите, значи тя е ръковотството. Прислужницата изпълнява задачите на майка ти, значи тя е работническата класа. Ти си този, за който отиват парите, значи ти си народът, а малкото ти братче е бъдещето.Една нощ момчето вижда, че баща му го няма. Става и вижда, че братчето му си е напълнило памперса и отива в спалнята на родителите си да събуди майка си да го преоблече, но вижда прислужницата да спи с баща му.На сутринта той казва на баща си:- Тате, разбрах какво е политика! Докато правителството се е*ава с работническата класа, ръководството спи на народа никой не му обръща внимание, а бъдещето е осрано отвсякъде.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------В една стая седят психично болни хора.Един санитар им дава задача да имитират бомба, за да види дали имат напредък. Всички почват Бум, Бум, Бум и така докато санитарката стига едно момче и го пита?- Защо не имитираш бомба?- Аз имитирам бомба, ама със закъснител Бууум!!!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Влиятелен човек иска да подари кола на политик.- Знаете, че не мога да приема - протестира политикът. - Това е подкуп!- Тогава ще ви я продам за двадесет долара - предлага бизнесменът.- В такъв случай ще взема две...

Коментар