Аре, да съм солидарен, и аз не го знам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Из дневника на извънземен :...Ден 45. Дойдоха някакви американци, за 4 часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни с хамбургери. Вкусно, но не стигна за всички и ги изядохме.Ден 81. Сега пък японци с някакви нанотехнологии и за два часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни със суши. Вкусно, но не стигна за всички и ги изядохме.Ден 153. Долетяха българи. С помощта на лост и споменаване на някаква майка, за две минути разбиха вратата. Всички ядохме шамари, не беше вкусно, но имаше за всички.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
TopnegoTo написа:Kay_ написа:ogi28b написа:Знаете ли го тоя виц, дето не го разказват на глупави?
Коментар
-
- Как е дъщеря ти?- Отлично! Мъжът й я обича, купува й палта, води я по курорти, купи кабрио специално за нея...- А синът?- Мани! Попадна на курв@! Купува й палта, води я по курорти...Учителката:- Деца, какви звуци запомнихте от вчерашната екскурзия във фермата?Петърчо:- Муууу!Марийка:- Беее!Стоянчо:- Кудкудяк!Иванчо:- Слез от трактора, бе, да го тура на майка ти!
Коментар
-
Един мъж имал среща. Късно вечерта паркирал колата си на тиха уличка и се прехвърлил на задната седалка. Партньорката му изгаряла от желание за секс и го помолила да го направи четири пъти. След два часа той се уморил, но жената искала още.- Извинявай, но трябва да пусна една вода - казал мъжът.Слязъл от колата и видял един човек да сменя гума по-нататъкна улицата. Мъжът отишъл при него и казал:- Виж, в колата ми има една жена и аз го направих с нея четирипъти, обаче тя иска още. Струва ми се, че повече няма да издържа.Ако сменя гумата на твоята кола, ти ще ме заместиш ли?Другият заел мястото му на задната седалка и тъкмо се захващал на работа, когато по прозореца почукал един полицай и ги осветил с фенерче.- Какво правите? - попитал той.- Любя се с жена си - колебливо отговорил мъжът.- Това е обществено място. Не можете ли да го правите вкъщи?- Щом питате, ще ви призная: докато не я осветихте, нямах представа, че това е жена ми!Обратен отива на баня. Понакиснал се в топлата вода и му се дощяло да опъне някого. Метнал една банкнота от 10 долара на пода и чака. По някое време минава друг мъж:- Я, 10 долара! - изненадано възкликва той и се навежда да ги вземе.Пед@лът това и чака и го оправя набързо. След известно време пак му се приисква и отново мята една банкнота на пода. Седи и чака. Задава се студент, минава покрай банкнотата, заглежда се в нея, усмихва се и отминава.Пед@лът /с досада/:- Ех, какъв странен младеж, не се вълнува от .... - навежда се за банкнотата - ...Хааа... и коварен на всичкото отгоре....Семейство вечеря в ресторант, когато към масата им се приближава красиво момиче и нежно целува съпруга.- Коя беше тази? - пита жената.- Любовницата ми - отговаря съпругът.- Любовницата ти ли?! Искам развод.- Сигурна ли си, скъпа? Наистина ли искаш да се откажеш от голямата къща, басейна, мерцедеса, бижутата, кожените палта и вилата в Мексико?През следващия половин час на масата цари ледена тишина. В един момент обаче жената сръгва мъжа си и пита:- Онзи там не е ли Ричард? С коя е?- С любовницата си - отговаря съпругът.- Ха - възкликва тя и лапва лъжичка десерт. - Нашата е много по-хубава.,,В миналото, за да хване за члена непознат богат мъж, на девойката й пречеше гордостта. Днес - дивата конкуренция.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз тоя го знам, ама по друг начин.Прибира се една, ляга си с мъжа си го пита:- С коя си ми изневерил?- С никоя бе, ти луда ли си?!?- А тия ци** дето са се отбелязали на матрака чий са?
Коментар
-
mnpenchev
Новобранец: Пичове, имам проблем - дойде пациент, едното око работи, другото не - какво да правя! Спешно!!!Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а!! Едното око не работи, ебати ташака!!Скалпел(ветеран в сайта): Мамка му, писна ми от леваци!Админ (администратор): Новобранец, четете правилата на форума, използвайте търсачката. Първо предупреждение.Доктор_Лектор (постоянно присъствие): Добре де, стига го дърляхте, не виждате ли човека има проблем.Гост1: Новобранец, а ти какво искаш? Формулирай си въпроса по-правилно.Новобранец: Гост1, аз искам да виждат и двете очи. Можеш ли да ми подскажеш как да го направя?Гост1: А-а-а-а, да виждат и двете очи - не знам тогава. Аз специализирам иглотерапия.Новобранец: Админ, аз ползвах търсачката но нищо не намерих. Някой да ми помогне, пациента лежи на масата, аз му отворих единия бял дроб - не помага!!Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а!!! Отворил му белия дроб, сега ще се попикам!!!Гост2: Новобранец, а очния нерв провери ли?Медбрат (опитен): Новобранец, кое око не работи - лявото или дясното?Админ (администратор): В правилата на форума е написано че тук е забранено да се задават въпроси за симетрични органи. Освен това по какви думи търси? С думичката ,,око
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар