Влюбени се разхождат из парка и сядат на една пейка.-Скъпа, в мен се надига един въпрос - подема младежа.-Ако знаеш мен откога ме сърби отговора!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
копнато от друг форум:Горските малини са най-доброто разхлабително, особено ако в тях се е скрила мечка......-Скъпа в двора имаме слон, който се е оплел в паяжина...- СТИГА СИ СЕ ПОДИГРАВАЛ НА МАМА КАТО Е В ХАМАКАИзвестно е, че когато човек пие вода и змия не го закача. Нещата не стоят така обаче, когато човек пие водка. Тогава тя застава до него и започва да крещи:" Пак ли бе животнооо, пак ли смучеш ааа?? Вечно ненапил се!!!"Парадокс:Когато мъжът се мисли за извънземно или за Наполеон, го лекуват принудително, а ако твърди, че е жена, яростно му защитават правата!Супа от грах и зеле- и стомаха сит и панталоните топли!Какво е Пирова победа? Да се върне жена ти каталясала късно некоя вечер и да ти каже: ,,Верно бе, твоят е най-голем в целия блок!Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
"Той знаеше,че това ще е светофарна гонка. Вкара #BMW-то си в обороти, изключи ESP-то. Тръгна с въртене на гуми. Първа, втора, трета - 120. Четвърта-160-180-200-220-240. Пета-260-280-300-320. Вкара шеста-380...и тогава осъзна нещо-това бяха метрите, с които изоставаше от Golf-a, чийто червени стопове мракът поглъщаше..."- "Из мемоарите на едно BMW"
Коментар
-
dikanio написа:"Той знаеше,че това ще е светофарна гонка. Вкара #BMW-то си в обороти, изключи ESP-то. Тръгна с въртене на гуми. Първа, втора, трета - 120. Четвърта-160-180-200-220-240. Пета-260-280-300-320. Вкара шеста-380...и тогава осъзна нещо-това бяха метрите, с които изоставаше от Golf-a, чийто червени стопове мракът поглъщаше..."- "Из мемоарите на едно BMW"FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Нещо си объркал. ПиснА ми да хода по вас!mitaka_neikov написа:"Той знаеше,че това ще е светофарна гонка. Вкара #BMW-то си в обороти, изключи ESP-то. Тръгна с въртене на гуми. Първа, втора, трета - 120. Четвърта-160-180-200-220-240. Пета-260-280-300-320. Вкара шеста-380...и тогава осъзна нещо-това бяха метрите, с които изоставаше от Бравото 1.6, чийто червени стопове мракът поглъщаше..."- "Из мемоарите на едно BMW"
Коментар
-
Айше... Ти девствена ли си?Все още не съм.Радостна среща на баба и внучка. Сядат да си побъбрят:-Кажи сега, миличка, как си, кво прай твоя грейпфрут?-Къв грейпфрут, ма, бабоооо! Не е грейпфрут, а бойфренд!- Обещавам ти че винаги ще бъда до теб...- Ах, колко мило. Ама наистина ли?- Да. Ще се женя за сестра ти!- Интересно, каква е разликата между ортопедичния матрак и анатомичния?- На ортопедичният е полезно да се спи, а на анатомичният - приятно.- Ясно. Значи аз имам ортопедична жена и анатомична секретарка.- С любовта е същото, като с гъбите.- В какъв смисъл?- Когато човек забележи, че е сгрешил - вече с нищо не може да си помогне...
--------------------
Коментар
-
Ленин говори на събраните революционни матроси:- Другари, революцията се отлага! Феликс Едмундович отиде за риба!- Не можем ли да минем без него?- Без него можем, но без "Аврора" - не!Пътували в един самолет Обама, Путин и Бойко Борисов. По едно време самолетът, както си му е реда в един подобен виц, започнал да пада. Обаче на борда имало само един парашут (не знам защо все така не ги оборудват подобаващо тия самолети по вицовете). Обама веднага казал, че е редно той да се спаси, защото е лидерът на най-голямата и силна държава в света и отговаря за 25,000 ядрени ракети, с които кой знае какво ще се случи, ако него вече го няма. Путин казал, че държавата му също е могъща, а и техните военни са по-неразумни даже от американските, така че ако не се спаси той, целият свят може да пострада. Бойко Борисов обаче им припомнил, че и в трите държави основният принцип е демокрацията, затова е редно да се определи кой да се спаси чрез гласуване. Нямало какво да кажат срещу такъв довод, така че се съгласили. И когато нашият човек спечелил вота и скочил с парашута, Обама попитал Путин: - Добре бе, в тоя самолет бяхме само тримата, нали така? - Е да, разбира се. - А тогава тоя как успя да спечели с 13 гласа!?Пътували в един самолет Обама, Путин и Бойко Борисов. По едно време самолетът, както си му е реда в един подобен виц, започнал да пада. Обаче на борда имало само един парашут (не знам защо все така не ги оборудват подобаващо тия самолети по вицовете). Обама веднага казал, че е редно той да се спаси, защото е лидерът на най-голямата и силна държава в света и отговаря за 25,000 ядрени ракети, с които кой знае какво ще се случи, ако него вече го няма. Путин казал, че държавата му също е могъща, а и техните военни са по-неразумни даже от американските, така че ако не се спаси той, целият свят може да пострада. Бойко Борисов обаче им припомнил, че и в трите държави основният принцип е демокрацията, затова е редно да се определи кой да се спаси чрез гласуване. Нямало какво да кажат срещу такъв довод, така че се съгласили. И когато нашият човек спечелил вота и скочил с парашута, Обама попитал Путин: - Добре бе, в тоя самолет бяхме само тримата, нали така? - Е да, разбира се. - А тогава тоя как успя да спечели с 13 гласа!?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Имало един овчар, който нямал нищо друго освен овцете си и не знаел за нищо друго на този свят, освен за овцете си. Той живеел с овцете, говорел им, спял при тях, обичал ги и те за него били всичко. Но не щеш ли, един ден до пасището му отворил врати публичен дом ...Станало му любопитно на овчаря, какво е това новото нещо и решил да провери. Отишъл до портите на публичния дом и почукал, Маман му отворила. Той и казал, че иска да види какво е това публичен дом, а тя му казала, че няма проблем стига да има пари. Работата била, че нямал пари и никога не бил имал. С мъка на сърцето решил да заколи Доли, една от овцете си, нямало друг начин - твърдо бил решил да провери какво е това нещо до пасището му. Заколил той овцата, продал месото и влязъл в публичния дом.На сутринта цялото стадо се било събрало около публичния дом, да чакат овчаря да излезе. По едно време на сутринта, той излязъл на една тереса гол, разтегнал се, погледнал към овцете и им казал:- Ей, ша ва изколя сичките, ша ва изколя, ей!
Коментар
-
Чак когато станеш баща разбираш, че да облечеш едно малко момиченце е много по-трудно, отколкото да съблечеш едно голямо. Българин, погълнал 800 грама кокаин, е задържан на френско летище при опит да излети със собствени сили.- Сашко, престани да удряш момиченцето с лопатката по главата, защото ще се изпотиш и ще настинеш!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар