Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кое е общото на турбото и шибедаха? Като му дойде времето, всички протичат.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Прави впечатление, че навсякъде по света цените на петролът падат, а в България - растат!?Сигурно поскъпва материала, с който го разреждат?
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

В един завод новите шефове решили да стегнат дисциплината и забранили на работниците да псуват. Изведнъж производителността на труда рязко спаднал. Мениджърите викат спешно бай Ставри, началника на производствения отдел.- Абе, бай Ставри - попитали го мениджърите - защо така спадна производителността на труда? Вие да не спряхте да работите?- Аааа, няма такоа нещо, гусин началник - отговорил бай Ставри - целата работа е за дека ни забранихте да пцуеме...- Е как така? - попитали мениджърите..- Е па те така - обяснил бай Ставри - преди ми беше лесно и се не губеше време. Казвах му на стажант-фрезиста: "Абе, педерyнгел, я земи тая хуйовинa и я занеси на майка си у путкaтa" а сега, докато се сетя как му беше името на педерyнгела, как й се викаше на хуйовинaта и дека требе да се занесе, сума ти време утрепваме...

--------------------

Коментар

- Автомобилът е скъпо удоволствие, - каза собственикът на "Москвич", врязвайки се в едно "Бентли".Отива глухоням в банката и слага на бюрото на служителя един презерватив и боядисано яйце. Служителят с разбиране:- Значи, искате кредит-овърдрафт до Великден?
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Пиян допълзява в къщи от здрава запивка. Жена му го посреща на вратата с метлата. Той пада на колене и моли:- Мила, не отлитай. Аз за последен път.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Звъни ми и вика: "спряха минета". Изкарах си акъла! Па то кво се оказа - спрели му интернета.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

- Какво правиш ?- Из фейса си джъткам.- Добре... а аз съм на гости.- На кого ?!?- На теб !!- Баси, съвсем те забравих.
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Все пак животът си има своите хубави страни, например - Австрия, Германия, Швейцария...
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хванали македонец на българската граница - опитвал се да премине нелегално и сега го разпитват:- Како се казуваш? - попитал българският митничар с лош македонски диалект.- Я не се казувам - отговорил македонецът.- Не се ли казуваш, бе?!Бой... След малко:- Како се казуваш?- Я не се казувам.- Не се ли казуваш, бе?!Пак бой... Трети път:- Како се казуваш?- Я не се казувам!Митничарите викнали преводач да го попита как се казва, че явно не разбира от бой. Преводачът:- Како се казуваш?Македонецът:- Я не се казувам.Преводачът:- Еми Яне се казва човекът, к’во го биете...
                    ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Новия прякор на Стойчо Младенов - Хана Монтана!
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

"МОМЧЕ Е, МОМЧЕ Е, ОЩЕ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!", крещеше той, а в очите му напираха сълзи, и знаеше че повече никога няма да стъпи отново в Тайланд.Български студент, първа година в Харвард, влиза в бар, сяда до самотна млада американка и се опитва да я заприказва:- Уй иски?- Аз съм от Бургас бе, не иски!Катаджия дебне на паркинг пред една дискотека. Излиза голяма, пийнала компания и се качват по колите. Полицаят си избрал един, който едвам си влачел краката и го спрял.- Проверка за алкохол, духнете моля!Мъжът без да се съпротивлява духнал в дрегера.- Резултат нулев? Как е възможно това?Мъжът:- Днес аз съм дежурен по отвличане на вниманието.- Скъпи, когато се оженим, аз ще споделям с теб всичките си проблеми и страдания.- Но аз нямам никакви проблеми или страдания!- Когато се оженим, ще имаш.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Двама шопи разговарят на брега на язовир Искър:- Ей глей ся колко много вода!!! Цела София пие вода от тойо язовир!!! Страшно много е това!!!- Абе ако не беше вода, а ракия???- Ба, колко ракия е тва...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Пешо получи съобщение по пейджъра:"Идиот!!!Купи си телефон!!!Заради теб 15 година не можем да закрием пейджинговата компания!!!"
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мъж намира видеокасета в дома си. Пуска я и какво да види - двама мъже ентусиазирано оправят жена му. Не може да повярва. Изпада в шок. След малко се съвзема и облекчено въздъхва: "Охх, добре, че е само на кино".
                              Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Класът на Иванчо разгледали в музея статуята на Венера. На следващия ден учителката пита, на кого какво му е харесало.- Има красиви рамене.- Има красиво лице.- Има красиви крака.- Има красива гръд.Петьо:- Има красив задник.Учителката:- Как можа! Веднага излез, и без родителите си не се връщай.Той излиза, а след него става и си тръгва Иванчо.Учителката:- Иванчо! Ти къде?!- И мен ще ме изгоните - едната п..ка й остана само... - Тате, "трудно", "сложно" и "тежко" синоними ли са? - Не, моето момче, различни са. Трудно е да откажеш на приятели на по чашка, сложно е да разбереш кога да спреш, а тежко е на сутринта.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X