Колега, има и един за 3400, ти пък си пуснал най -евтиния. Иначе последните два вица къртят.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
- Жена, мисля си как се търкалят годините... Имаме си дом, вила, две коли и двадесетгодишни деца... А помниш ли едно време - живеехме на квартира, карахме колело и парите все не стигаха, но пък всяка вечер си лягах с двадесетгодишна...- Ти си легни с някоя двадесетгодишна и ще видиш как ще ти се върнат и квартирата, и колелото, и безпаричието!FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Съобщение на страницата на КАТ: "Във връзка с нарасналите задръствания, КАТ препоръчва на водачите да не използуват без крайна необходимост личните си автомобили, а да се възползуват от обществения транспорт"Коментар: "Пробвах - не става. Шофорът на автобуса налита на бой и псува, но не ми даде да карам..."Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ogi28b написа:Е ти си описал доста ясно, че врътката е повредена и като е въртиш на различните степени - няма промяна. Затова не можеш да направиш самодиагностика, защото компютърът не разбира, че е въртиш. Разглоби е, почисти е, измери е с мултицет дали работи правилно, докато е разглобена, после е сглоби и е пробвай пак. За втория проблем - трябва да се измери с уреда дали самият кабел някъде не е протъркан. В раздела за сваляния на сайта има книжки за модела, там може да се види как е свързан кабелът към бутона и да се направи извод къде би могъл да е проблемът, и как да се отстрани.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:ogi28b написа:Е ти си описал доста ясно, че врътката е повредена и като е въртиш на различните степени - няма промяна. Затова не можеш да направиш самодиагностика, защото компютърът не разбира, че е въртиш. Разглоби е, почисти е, измери е с мултицет дали работи правилно, докато е разглобена, после е сглоби и е пробвай пак. За втория проблем - трябва да се измери с уреда дали самият кабел някъде не е протъркан. В раздела за сваляния на сайта има книжки за модела, там може да се види как е свързан кабелът към бутона и да се направи извод къде би могъл да е проблемът, и как да се отстрани.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
А кАжете некой виц бе, спамери! Това горе не съм го писал аз. Дойде някакъв, отключи ми колата без ключове, после ми отключи апартамента, накрая ми отключи лаптопа и почна да пише от него, а аз стоя и гледам е така: и не ми се вЕрваше! Всичко отключи тоя, е**си пича!"Ключаря" се пише винаги с непълен член, щото е прякор. Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
Коментар
-
didich написа:Ама верно сте спамери Тайната на добрия брак е, когато си сгрешил, да се извиниш, а когато си прав - да си мълчишКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:didich написа:Ама верно сте спамери Тайната на добрия брак е, когато си сгрешил, да се извиниш, а когато си прав - да си мълчишpunto HGT
Коментар
-
По темата :Съпруг и съпруга спят. Изведнъж жената се стряска на сън и изкрещява:- Мъжът ми си идва!Съпругът й скача и се пъхва в гардероба.Излиза, гледа гузно, жената седи, подпряла глава с двете си ръце, той сяда до нея, потупва я по рамото и казва:- Няма нищо, мила, и двамата сме се поизнервили напоследък...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
didich написа:S_BANKOV написа:didich написа:Ама верно сте спамери Тайната на добрия брак е, когато си сгрешил, да се извиниш, а когато си прав - да си мълчишКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Обява във вестника:Млади мъже, ако искате дамите да тичат към вас и след вас, ако искате да ви очакват без значение дали сте грозен, дебел или тъп - имаме отлични новини за вас: Столичен градски транспорт набира шофьори на автобуси и тролейбуси!Семейният скандал е като рок концерт - винаги започва с новия материал и завършва със старите хитове!Пак заваля.Лятото май се връща...Срещат се двама приятели. Единият пита:- Какво ще правиш в събота?- Ще ходим със сина в парка да пускаме хвърчило-дракон да лети! А ти?- И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на аерогарата.Домакин забелязал, че гостите му мн налитат на виното, а и покрай пиенето хич не се сещат да си тръгнат. На следващото презареждане с вино им донесъл оцет. Единият от гостите продължава да пие, сякаш нищо не се е случило, а друг го пита:- А бе, ти не усещаш ли, че са ни сипали оцет?- Е, колко оцет може да има у една каща? Бутилка 2 и па че ни сипат от виното.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар