Когато бях малък, баба ми ме учеше как да беля люспите на лука. И ми каза: "ако не можеш да свалиш тънката, свали дебелата". Запомнил съм този съвет и той винаги много ми помага в отношенията с жените.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Жена изневерява на мъжа си и се моли:- Господи, направи така, че мъжа ми нищо да не разбере! - след което чува глас:- Добре, но след време ще се удавиш!След време тя печели от лотарията круиз с най-голямата яхта. Корабът започва да потъва, а жената пак се моли:- Господи, нали няма заради мен да издавиш всички на кораба! - и пак чува глас:- Цяла година съм ви събирал, КУРВО!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Седят дядо и баба на пейката пред къщата и си спомнят младините. Бабата: - Помниш ли, Пешо, как ме прегърна за първи път? - Помня, помня, Марче! /нежно я прегръща дядото през раменете/. - А, помниш ли, Пешо, как ме целуна за първи път? - Помня, помня, Марче! /нежно я целува дядото по врата/. - А, помниш ли, как палаво ме хапеше по ухото... - Помня! /дядото скача и се затичва към къщата/. - Къде тръгна, бре? - Да си взема ченето! - Дядо, Орешарски какъв е, десен или ляв?- Независимо в кой крачол се намира, комсомолският член е винаги червен! Как се нарича новата коалиция между ГЕРБ и ДПС ? - БОСТАН (БОйко и меСТАН)Министърът на образованието за 5-ти път не може да вземе матура.Министърът на здравеопазването припадна на опашка в поликлиниката.Умря депутат от глад, преживявайки един месец с минимална заплата.Доволен, дядото пусна златната рибка... Внукът на Путин му се обажда:- Дядо, а къде е Крим?- В Украйна...- Дядо, направи нещо, моля те... На контролното по география съм писал, че е в Русия. Ердоган: Затваряме Босфора за руски кораби!Путин към българите: Искате ли си Цариград?! Депутат бил на заседание в парламента, когато телефонът му иззвънял. Синът му: - - Тате, кучето се е изакало на килима, какво да правя?- Не ме занимавай с глупости, зает съм, просто почисти - просъскал депутатът в слушалката. Няколкото минути по-късно обаче телефонът отново звъннал и пак бил синът на народния представител. - Какво стана, нали ти казах какво да правиш - ядосано реагирал депутатът. - Почистих, но сега гледам мама и чичо Гошо през ключалката. Чичо Гошо си сваля панталона, но ако се изака на килима, аз няма да чистя, казал депутатският син.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Знаете ли как се казва уред за откриване на кабели?- Бормашина!Manowar - Татко
Коментар
-
fihi написа:Знаете ли как се казва уред за откриване на кабели?- Бормашина!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Двама седят в кръчмата. Единият, за да обиди другия, му казва:- Спах с майка ти!Никакъв отговор.- Спах с майка ти!!!Най-сетне другият казва:- Тате, върви си вкъщи, пиян си.Manowar - Татко
Коментар
-
Люлин е построен за да видят софиянци, че и на запад хората живеят зле.Двама арменци са в тоалетната по голяма нужда.Първият: Хачик, тази работа, дето я вършим сега, физически труд ли е или интелектуален?Вторият: Интелектуален, Агопе. Ако беше физически, щяхме да намерим друг да го свърши. Москва. Комисията по туризма обсъжда въпроса - дали да има стриптийз в хотел Русия.- Има го по цяла Eвропа, трябва да го предложим и ние! - казва млад служител.- Доообре, но на кого да възложим тази задача? - пита полковник Судаев.- Да я възложим на Зина Ивановна! - предлага Никанор. - Млада е, нека се развива!- Не, не! Баща ѝ е с неясно минало...- Тогава Полина Фьодоровна!- Луди ли сте? Чичо ѝ е бил в Сибир! Такава задача трябва да се възложи на много отговорен човек и аз предлагам - Марфа, чистачката! Три пъти ранявана във войната, носител на два ордена "Ленин"! Тя е нашият човек!Речено-сторено. Ден преди откриване на стриптийзбара, комисията присъствала на репетицията. Тръгнала песен на Джо Кокър, Марфа със замечтан поглед свалила забрадката си, после с вперен поглед в бъдещето, бавно разкопчавала синята си престилка и накрая с омерзение към капитализма я захвърлила на земята и останала само по розови ватирани кюлоти!Пълна тишина в залата. Накрая полковник Судаев казва:- Аз не разбирам - какво му харесват на това американците?!
Коментар
-
Immortal написа:Dido_Lyubenov написа:Ердоган: Затваряме Босфора за руски кораби!Путин към българите: Искате ли си Цариград?!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Да ама те не са били партньор на Русия
Коментар
-
Ротвайлер, доберман и дог в чакалнята при ветеринаря.Ротвайлера:- Ох, пичове загазих. Стопанина ме остави да пазя пред гаража. Мина една супер готина кучка, аз се улисах по нея и ... откраднаха колата на шефа!И сега - "клъц" - ще ме кастрират, за да не правя така друг път.Добермана:- Остави се ! Мен пък ме оставиха да пазя къщата , мина една засукана кучка, и аз - след нея. Като се върнах, къщата обрана. И сега - "клъц" - кастрация!Дога:- Лежа си аз на дивана, стопанката излиза от банята по халат. Изпусна си гребена, наведе се да го вземе, а халата късичък, късичък... Не издържах, скочих и я оправих!Ротвайлера и добермана в глас:- Лелеее... и сега "клъц"!- А, неее... - "клъц" - на вас. На мен ще ми режат ноктите!
Коментар
-
- Царю честити, Ламята гладува!- Какво яде тоз звяр?- Девици невинни!- Бедната животинка ще се спомине от глад в наш’то царство!Жена ми все още ми е супер сърдита за това, че изчук@х по-малката ѝ сестра. Опитах се да се оправдая:- Направих грешка, съжалявам. Вината не е изцяло моя, все пак бях пиян, пък и тя не направи нищо за да ме спре...- Тя е в кома, бе изрод!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар