Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се нарича мъжка фея?Феерас.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Младеж отива през отпуската на море. Лежи си по плажа, пече се, почива си. Гледа до него лежи красива девойка. Решил да се запознае. Отишъл при нея, почнал да я заприказва, оттук-оттам, обаче девойката го игнорира напълно.- Госпожице, - казва накрая той - кажете ми само, защо не искате да се запознаете с мен?- Господине, кажете ми, каква е вашата професия?- Стругар, шести разряд! - учудено отговаря младежът.- А сега си представете, - продължава девойката - че сте в отпуск, отивате на плажа, а там навсякъде стругове, стругове, стругове...
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

nikolce написа:
        Как се нарича мъжка фея?Феерас.
        Ако си политически коректен, ще го наричаш "фей" ...
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Цех на Nivea. Работник звъни на шефа:- Boss, тука по погрешка разсипахме 2.5 тона ситен пясък в главната съставка на женския шампоан. Миксират се вече от 5 часа. Какво да правим?- Хмм, чакай да звънна на маркетинг отдела, все ще измислят нещо..[седмица по-късно, реклама по телевизията]"И сега, дами и господа - новата Nivea с микро-перли!!..."
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
            "И сега, дами и господа - новата Nivea с микро-перли!!..."
            По скоро "А сега, на нова, още по-добра цена, Нивея с микро-перли!!!".
            Fiat Ritmo 105TC
            1600cc 105к.с.

Коментар

Родителите на младия Иванчо излезли на вечеря и той решил да се възползва като покани Марийка на гости. Дошла тя, сипали по една Кока-Кола Лайт и започнали да четат литературно Достоевски. Докато в транс мачкал гърдите ѝ, той по естествен път стигнал до извода, че трябва да отпразнува усамотението с мощен секс и без да се триуми я почнал - то не било в "детската", в спалнята, в кухнята, в банята, накрая стигнали до коридора. Иванчо, невиждал друг път такава свобода, се раздавал като Manowar в Каварна и по време на няколкочасовия пърформанс я въртял все едно е шиш в Мимас. Яко се били улисали, кулминацията вече наближавала, Мимето от удоволствие виела на около 110 децибела, когато внезапно входната врата се отворила и на прага застанали изумените родители. Във възцарилата се тишина майката погледнала Иванчо и със свити устни проронила:- Иване, маме, защо бе, ЗАЩО СИ БОС НА ЦИМЕНТА?!?!??
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Teстът за бременност потвърди най-големия й страх.Дебела е!Циганската версия на "Женени с деца" - "Женени деца".
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

- Мамо, познай къде съм!- Сега не мога, обади ми се по-късно!- Няма как да стане, имам право само на едно обаждане. Онзи конфузен момент, в който отиваш с гаджето си за пръв път в твой добър приятел и wireless-ът на телефона ѝ се закача автоматично.По какво се познава, че автомонтьор е правил секс?Един от пръстите му е чист. Селският ковач говори на новия си чирак:- Сега ще извадя подковата от огъня. Като кимна с глава, удари я с чука.И ето така новият чирак изведнъж станал ковач.Бургаски учител по физическо:- Ей, не мога ги разбера тези ученици. В час по физическо всеки облякъл каквото намерил. Вечерта в дискотеката - всички с Adidas!Днес съм депресиран. Преди малко забелязах, че имам посивели интимни косми. Не се паникьосах чак толкова много когато ги открих, но хората в автобуса определено изглеждаха ужасени.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Пенисът ми влезе в книгата на рекордите Гинес! После ме изгониха от книжарницата.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Двама студенти си говорят по телефона. - Какво правиш бе, Василе? - Опъвам една антена. - Абе откъде ги намираш все с такива имена...Иванчо: - Мамо, изгониха ме от училище. - Защо бе, Иванчо ? - Не знам, вероятно има съкращения.‎- Слънчице!- Да, мечо?- Ще станеш ли да направиш кафе, сладката ми?- Разбира се, зайо!- Благодаря ти, пиленце.- Няма защо, златце.- Обичам те, писе!- И аз те обичам, пухчо!- Чакай малко! Ти също не се сещаш как се казвам, нали??!
                      Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
                      ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                      ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

- Здрасти! Чувам, че си се оженил?!- Аха, ожених се...- За какво ти беше?- Не ми харесваше да се храня навън.- А сега?- Сега ми харесва... Господ казва на американеца, французина и българина, че колкото земя извървят на кон ще е тяхна.Американецът минал в галоп 2-3 часа, обърнал се и казал: "Доста е това. И за децата и за внуците ще има достатъчно" и спрял.Французинът минал в галоп 2-3... 5 часа пипнал коня и казал: "Измори се животното. Стига ми толкова".Българинът яздил, яздил ден, втори коня паднал и умрял, но той продължил тичешком. На края му свършили силите и паднал от умора. Тогава свалил шапката си, хвърлил я с всички сили напред и извикал:- А тука ще са и 2 реда домати!- Алоо, телевизията?- Да!- Предаването "С гъза към селото" ли е?- Не! Предаването е "С лице към града"!- Е, към селото с какво сте обърнати?Изневяра по пернишки: някой друг да бие жена ти.Двойна изневяра по пернишки: някой да бие жена ти, ама с твоя винкел!Билетът за вход в пернишка дискотека е бележка от здравната каса за платени осигуровки.- Гледам те, блузката ти Armani, чипиците Gucci, чантичката - Louis Vuitton, очилата Bvlgari...- И к’во?- Ми, нищо... Чудя се, к’во правиш у влака Карнобат-Зимница, с таз торба с буркани...
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

- Вчера намерих четири мъртви мухи. - казва Иван в клас. - Две бяха мъжки и две баха женски.Преподавателят поглежда скептично ученика:- И как успя да определиш техния пол?- Много лесно! Две бяха в чашата с бира, а другите две - на огледалото!Рекламен слоган, през годините.1984: Пътувайте със самолетите на БГА Балкан, че не останаха.2014: Пътувайте със самолетите, че не останаха.На интервю за работа:- Какви са вашите силни страни?- Постоянство!- Благодаря ви, ние ще се свържем с вас.- Добре, ще чакам тук.
                          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Продавам два сафрида (35 гр. и 54 гр.) на себестойност:- бензин - 20 лв.;- болничен, за да отида за риба - 50 лв.- 3 скъсани чепарета с тежести 9 лв.- спукана гума - демонтаж и монтаж - 18 лв.- автомивка след риболова - 12 лв.- глоба за превишена скорост - 20 лв. (платих ги "на ръка", за да не ми пишат акт и така икономисах 30 лв.)- джобни на жена ми (за да не бучи) - 100 лв.Всичко: 229 лева (цената подлежи на коментар).Банкооов ... четеш ли?
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Две момчета се хвалят с военните подвизи на дядовците си. Едното казва:- Дядо ми през 1944 година свалил летец с вила за сено!- От небето?- Нее, не бе, от баба ми. Стругар чисти гаечен ключ. Приближава бригадирът:- Петров! Защо толкова рано се се приготвяш за края на работния ден? Само 17:20 е.- Разбирате ли, докато изчистя ключа, докато изчистя струга, докато си измия ръцете и докато се преоблека....и вече е 18:00.- Не Петров, не трябва така! Ето аз например се приготвям за края на работния ден точно в 18:00!- А за какво да се приготвяте! Затваряш си устата и си готов!
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

- Скъпи, кажи ми нещо, с което да се почувствам истинска жена!- Не можеш да паркираш.
                                Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
                                ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                                ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Working...
                                X