Седят двама приятели и ловят риба. На единия му кълве страшно много а на другия изобщо не му потрепва плувката и той се обръща към приятеля си:- Гошо, абе на каква стръв ловиш та ти кълве толкова много?- Ами на червеи, ей от там ги извадих! - показвайки му едно близко бунище.Отишъл нашият човек да вади червеи, а приятелят му през това време хванал златната рибка, а тя го помолила да я пусне с обещанието, че ще му изпълни 3 желания.- Какво е първото ти желание? - попитала рибката.- Искам да съм много богат!- Готово! Какво е второто ти желание?- Искам да имам много голям пенис!- Готово! Третото?Гошо погледнал към приятеля си, съжалил го и казал на рибката:- Изпълни му и на него едно желание!А приятелят му в това време се провикнал:- Гошоооо, триста бика да те еб@т за дето ме накара да търся тука червеи!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Сутринта си пия кафето в едно централно заведение и гледам на масата отсреща некъв симпатичен тип, видимо добре облечен бизнесмен, широки рамене, ше спука ръкавите на бицепсите, турил рейбана, върти златна запалка... и ме гледа нагло. Викам си, интересно почва неделата, чей да вида кво иска. Тръгвам резко към него и като се забих у огледалото...
--------------------
Коментар
-
Един шар пей и един питбул си говорели. Питбулът казал:- Виждаш ли я тази дупка в кожата ми?- Виждам я.- Е, тя ми е от един доберман. А тази виждаш ли я? Тя ми е от един булдог. А тая ми е от един мастиф.Шар пеят започнал да рови из гънките на кожата си. Ровил, ровил, изровил нещо и го показал на питбула:- Тая дупка виждаш ли я?- Виждам я.- Е, това ми е гъза.
Коментар
-
Immortal написа:Любовницата на Путин споделя с приятелка: -Поисках му грим, а той разбрал Крим. Сега не смея да поискам каляска...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Две блондинки влизат в автосалон. Едната ще си купува нова кола. Другата я пита:-Муцка, ти к’ва кола искаш да си купиш?-Мерцедес.-И как ще я намериш тука? Глей, колко много коли има.-Много лесно. Киро ми каза, че трябва да търся кола, която отпред има за емблема колелце, с опънати на него прашки.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар