Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

- Тате, тате, защо котката не пи ракия и бира като и дадох?- Защото е животно, тати.- Тате, тате, значи у нас само мама е човек.- Даже повече от човек тати, защото освен с ракия и бира се олива и с кафе като се очовечи.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Въпрос:- За какво служи автомобилната свещ?Отговор:- За да свети на буталото,да не си удря главата в клапаните.Не знам има ли го качен тук :D
      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Двама шефове си говорят:- Какво прави готината ти секретарка?- Уволних я. Извъртя ми страхотен номер. Един ден влизам в кабинета, а тя ме посреща с "Имам една изненада за Вас" - и излезе. След малко се появава цялата ми дирекция на вратата, носят цветя, бонбони, коняци... Скандират: "Честит рожден ден, господин Директор".- Е, какво лошо има в това?- Ами аз вече се бях съблякъл. Момче и момиче на първа среща:- Ти пробвала ли си суши?- Аааа не - само с уста!- Дърта ку.ва!- Не ме обиждай на възраст!Съсед пресреща приятеля си, връщащ се от работа:- Иване, какво ще направиш, ако завариш жена си с чужд мъж?- Не съм мислил.- Помисли, да не се появиш неподготвен.Преди ’89-а млад поет пише стихотворение и го праща в "Работническо дело" за публикуване: "Той почука, тя отвори, спуснаха се щори и така започна любовта".Редакторът чете, мръщи се и сумти:- Тук не се вижда участието на работническата класа!Поетът преглъща и на следващия ден носи новата, подобрена версия: "Той почука, тя отвори, спуснаха се щори и така започна любовта. Навън работници копаеха канал."Редакторът пак недоволен:- Къде е ролята на Партията?Поетът дописва на крак: "Той почука, тя отвори, спуснаха се щори и така започна любовта. Навън работници в ЧЕРВЕНИ потници копаеха канал."Редакторът:- А защо не се споменава и вярата в светлото бъдеще?Поетът въздъхва тежко и дописва: "Той почука, тя отвори, спуснаха се щори и така започна любовта. Навън работници в ЧЕРВЕНИ потници копаеха канал. Един от тях захвърли лопатата и извика: Еби му майката, стига толкова. И утре е ден!"Събрание на ООН. Първи ще говори представителят на Израел:- Преди да започна речта си, искам да разкажа една история. Когато Мойсей разбил скалата и от нея потекла вода, той решил да се изкъпе. Съблякъл се, изкъпал се, но като излязъл, дрехите му били изчезнали. Истината е, че един палестинец минал и му ги откраднал.- Един момент - намесил се представителят на Палестина, - тогава е нямало палестинци!- След като уточнихме този въпрос, мога да започна с речта.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да чуеш "наздраве"- най-хубавото нещо преди да заспиш........... под масата.Разбор на студентския празник:Студентите по История пиха до загуба на настоящето.Студентите по Културология пиха до пълна простотия.Студентите по Социология - докато станаха животни.Студентите-Филолози - до преплитане на езика.Студентите по Археология - докато станат на кокал.Студентите по Медицина пиха до загуба на пулса.Студентите по География - до загуба на ориентир.Студентите по Изобразително изкуство - до загуба на картината.Студентите по Журналистика пиха до степен, в която казват само истината.Студентите по Право пиха, докато стигнат позиция безпомощен свидетел.Студентите по Теология - до фаза на благославяне.Студентите по Икономика - до свършване на финансите.Студентите по Математика - до безкрайСтудентите по Физика пиха до загуба на съпротивлението.Студентите-Химици - до загуба на реакциите.Студентите по Педагогика - до забрава на първите седем години.Студентите по Психология пиха до достигане на несъзнателното.Студентите по Философия - докато намерят смисъл на съществуването си. Студентите по Информатика пиха до даване на системна грешкa
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Моето момиче, не казвам, че си ку.ва, но ако всички мъжe, с които си спала се хванат на хоро, последния няма да чува музиката. Пристигнала японска делегация от Сузуки в Русия по покана на АвтоВАЗ. Срещнали се директорите на двете компании:- Ние произвеждаме автомобили. - започнал разговора японецът.Руснакът отговорил:- И ние с това се занимаваме.- Имаме над 100 завода. - продължил японецът.- Ние също имаме над 100. - отвърнал руснакът.- При нас работят тридесет хиляди работника.- При нас също толкова.Японецът казал:- За нас работят шест инженера.Руснакът се замислил: "Ако кажа, че имаме 200 инженера, ще стане много странно. Тогава ще кажа, че имаме седем инженера."- Ние имаме 7 инженера.На следващия ден те се срещнат отново и японецът е с червени очи.- Цяла нощ не съм мигнал! - оплаква се японецът. Постоянно мислех с какво се занимава седмия инженер?Майк Тайсън излиза отново на ринга. За негов съперник е избран най-силния боксьор, но в последния момент той се отказва, защото го е страх и няма да излезе на ринга. Огранизаторите се чудят какво да правят. Публиката чака, има нужда от съперник.Научили, че на близост на пазара имало местен касапин. Казали му:- Учайствай един рунд, ще ти дадем 500 000 долара.Касапинът се съгласил.Битката започвала. Тайсън вкарал право кроше, после ъперкът и т.н. Касапинът удържал целия рунд. Всички в шок. Организаторите му казали:- Дръж още един рунд и ще ти дадем един милион долара.Издържал рунда. Всички в шок. Нова оферта:- Участвай още един рунд - 3 лимони долара.Касапинът:- Не, не мога повече, сега ще го нокаутирам!Ако си силен, смел, умен и много се*уален...Прибирай се вкъщи. Ти си пиян!Човек звъни в магазина за компютри и казва на продавача:- От компютъра ми излиза дим.- Сигурно ви е изгоряло захранването..- Абе тука едни ми казаха, че ако сменя autoexec.bat, димът ще спре.- Това няма да помогне, сигурно ви е изгоряло захранването...След половин час безсмислени спорове, на продавача му писва и казва.- Има още едно решение на въпроса. Трябва да се обадите в Microsoft и да поръчате NOSMOKE.COMСлед половин час същия човек звъни отново:- Трябва ми ново захранване, защото в Microsoft ми казаха, че старото ми захранване не е съвместимо с тяхната версия на NOSMOKE.COM.Админ в отпуска. Седи си кротко в някаква планинска хижа с пред камината, пийва си винце и се наслаждава на снежната виелица отвън. И изведнъж звъни телефона:- Ало, Жоре, кажи паролата на файловия сървър, че трябва спешно да възстановим едни неща...Админа въздиша тежко и отговаря:- писнаминакураоттъпаци, без интервали, с английски букви, по БДС подреждане.Приятели си говорят кой как е изкарал на Нова година:- Аз бях на Хаваите!- Аз бях с 10 мацки в президентския апартамент!- Аз бях с вас в кухнята, само че не пуших!
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
              писнаминакураоттъпаци, без интервали, с английски букви, по БДС подреждане.
              Яката парола! -> mrikd;rkduw,dfjjcmd[rТова ме подсеща за вица, дето един програмист го питали как може да използва името на котката си за парола, а той казал "Че какво му е странното на xUfqS3#9f4ARPd9s (примерно)?

Коментар

Обикаля си кризата по света и като стигнала в България казала:- Дааа, прави са хората, където и да ходиш, най-хубаво си е у дома!

Коментар

Откакто опитах новия "Dove", кожата ми се подмлади, стана нежна, приятна на допир. Порите се отпушиха. Почувствах прилив на бодрост, нови сили! Даже сама се учудих! Въпреки, че на вкус - сапун като сапун.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Турис у Берковскиу балкан пита местен пустиняк:- Извинете, дали може да ми подскажете, как най-бързо да се кача на тази планина?Нашио попогледнал така замислено. Поогледал туриста, поогледал и Балкана па рекъл:- Сакаш ли а ти отвръжа кучето?
                    F31 BMW 320d

Коментар

Пандите са доказателство, че може да ядете само бамбук и пак да сте дебели.Обява:Продава се VW Golf VI 2012, пробег 312 км.За контакти: 312-я километър, на път Е79.Знаете ли как се нарича пътеката, която води към гробището?Нарича се клинична пътека!Терорист-камикадзе:- И кое копеле ми смени динамита с пиратки? Целият автобус се смее, а аз се насрах!Само в българския език изразът: "Къде ходиш, бе, да те еб@?"- изразява истинска радост от срещата с някого!Ако можеш да лежиш на пода без да ти се налага да се държиш - все още НЕ си пиян!Интересно наблюдение: На въпроса "Кой е първият мъж?", повечето мъже отговарят с "Адам". при жените се наблюдава по-голямо разнообразие - коя отговаря "Иван", коя "Петър"...
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Село горе в планината. Телефон. Кметски наместник. Звъни телефонът:- Ало, при вас днес ще дойде Бойко Борисов да пререже лентата на паметник, който ще ви построим по европейски проект през 2020 г.Наместникът вика разсилния:- Тичай бързо на площада и гръмни с пушката да уведомиш населението!Тича разсилния, вдига пушката: Тряяяс! Показва се една баба:- Какво бре? Да не е дошъл хляба?- Не, бабо, ще идва Бойко Борисов да открива паметник!Бабата се връцва и влиза в къщата. Стои сам разсилният, почесва се. Вдига пак пушката: Тряяяс! Показва се същата баба:- Какво бре? Да не е дошъл хляба?- Не, бабо, ще идва Бойко Бор...- Амчи, не можа ли да го уцелиш от първия път, ами му гърмиш два пъти?Една бабичка от Пиринско успяла да се вреди за посещение при др. Тодор Живков, и го пита: "А бре, Тоше, кой го измисли тоя комунизам - учените ил комунистето?". Живков отговаря: "Разбира се, че комунистите, бабо!" Бабата: "И яс така си мислеф, що са комунистите, оти ако беа учените, първо ке го пробуваа на айването, па после на ората!".- Пил ли си някога скоч?- Не, само веднъж с коза.На въпроса:- Какво не харесвате в климата на Норвегия и пречи ли ви студът?случаен минувач отговорил:- Климатът си е супер, студът не е проблем, малко се ядосах миналата година, че лятото се падна във вторник - по-хубаво е, когато е през уикенда, не е в делничен ден...
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

В Канада:- Какво ще правите през лятото?- Ако е през уикенда - барбекю!
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Чудите ли се как да направите една жена щастлива? Просто е! Прочетете тайната:Правилата на играта са прости:- правиш това, което ѝ харесва - получаваш точки;- правиш това, което тя очаква от теб - нищо не получаваш;- правиш това, което не ѝ харесва - губиш точки.Така че - правете си сметката!ВСЕКИДНЕВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:- Оправил си леглото +1- Оправил си леглото, но си забравил да сложиш декоративните възглавнички 0- Просто си хвърлил покривалото върху намачканите завивки -1- Оставил си капака на тоалетната чиния отворен -5- Сложил си ново руло тоалетна хартия 0- Когато тоалетната хартия е свършила, си сложил салфетки -1- Когато и салфетките са свършили, почнал си да ползваш вестник -2- Съгласяваш се да отидеш до супера за превръзки +5- В проливен дъжд +8- Но се връщаш с бира -5- Посред нощ проверяваш "какъв е тоя шум в коридора" и там няма нищо - 0- Посред нощ проверяваш "какъв е тоя шум в коридора" и там има нещо +5- Убиваш го с чехъла +10- Оказва се нейното кученце -50ОТИВАТЕ НА ЗАВЕДЕНИЕ:- Търчиш след нея цяла вечер 0- Стоиш малко, а после се изнизваш при свой колега на бара -2- Колегата се казва Таня -4- Таня е по-слаба -6- Таня е с по-големи цици -8НА НЕЙНИЯ РОЖДЕН ДЕН:- Водиш я в ресторант 0- Вътре не гледат мач +1- Добре де, гледат мач -2- Лицето ти е боядисано в цветовете на любимия отбор -10- "Е, тази вечер поръчвай каквото искаш..." +1- "... До 20 лева!" -2РЕШИЛ СИ ДА ИЗЛЕЗЕШ С ПРИЯТЕЛ:- За самия факт -5- Приятелят ти е щастливо женен -3- Заклет ерген -7- Кара R8 -10КИНО И КИНОПРОЖЕКЦИИ:- Ти си я завел на кино +2- Завел си я на филм, който тя харесва +4- Завел си я на филм, който ти не понасяш +6- Завел си я на филм, който ти харесваш -2- Филмът се казва "Мъртвият инспектор 3" -3- Пълен е със сцени на киборги, които изяждат хора -9- Излъгал си, че това е английски филм за любовта и децата -15ВЪНШЕН ВИД:- Появява ти се видимо шкембе -15- Появява ти се видимо шкембе, но ти почваш да се бориш с проблема +10- Появява ти се видимо шкембе, а ти си купуваш по-широки дънки и бермуди -30- Появява ти се видимо шкембе, за което ти казваш: "Е, какво толкова, ти си имаш същото!" -800ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОБЛЕМ:- Слушаш с изражение на лицето, издаващо някакъв интерес 0- повече от 30 минути +5- повече от 30 минути и без да погледнеш нито веднъж в телевизора +100- Накрая тя разбира, че просто си заспал -20ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС "ДЕБЕЛА ЛИ СЪМ?":- Бавиш се с отговора -10- Питаш "Къде точно?" -35- Всеки друг отговор -20
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Как се краде нов акумулатор?!Съвет от професионален крадец:- Набелязваш си жертва, крадеш акумулатора на колата, изчакваш жертвата да си купи нов, тогава вземаш новия и връщаш стария.Жена си купува парфюм и пита продавачката колко струва.- 100лв. - отговаря продавачката.Мацката подава банкнота, но продавачката й я връща.- Банкнотата е фалшива, госпожице.- Ужас, значи снощи съм била изнасилена!Двама пияндурници си говорят.Първият:- Аз като се напия и жената не ме пуска да си вляза вкъщи.Вторият:- Аз си имам метод. Звъня на вратата, тя отваря, аз си свалям сакото и й го нахлупвам на главата. Докато разбере, какво става и аз съм си у дома. Пробвай и ти!На другия ден пак се виждат.- Кво стана бе? - пита пияницата с метода.- А, отидох аз пред вратата, отвори се, свалих си сакото и го метнах. Обаче не улучих. След това си свалих ризата и я метнах. Пак не улучих. Свалих си панталона и го метнах. Пак не успях.- И кво?- Ами последно си свалих гащите и тамън ги метнах, и тролея затвори вратите, и замина...Жената, която миеше прозорците с къса пола и прашки, след двадесет минути бе изтеглена от перваза на прозореца от съпруга си, който я видял в Youtube.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Тази година колата ми е украсена коледно... Всичките й лампички светят - за бензина, за маслото, за спирачките, за течността за чистачките...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X