В Германия в една дискотека влиза руснак облечен в бяла тениска с надпис "Турците имат три проблема".Kъм него се приближава един турчин и му казва:-"Ти какво, проблеми ли си търсиш"?Руснакът спокойно му отговаря:- "Това е вашият първи проблем, агресията. Вие винаги създавате конфликти на празно място"...След дискотеката, отвън, руснака го чакат група турци:-"Ела сега да видим, дали ще бъдеш толкова отворен срещу всички нас"!Руснакът пак спокойно им отговаря:-"Това е вашият втори проблем, вие не умеете да решавате конфликтите си сами и винаги събирате своите дори и за най-малкия повод"...- "Сега ще те накараме да съжаляваш за твоите думи!"- викат турците и вадят ножовете...-"Това е вашият трети проблем"- пак спокойно им отговаря руснака,"вие винаги идвате на престрелка с ножове"...--------------------------------------------------------------------------------------Баба кашля в автобуса- Наздраве!- Аз се изкашлях, не съм кихала?- Все ми е тая, ако ще с хуй да си се задавила... чавдарчето трябва да е вежливо!---------------------------------------------------------------------------------------Съдебна зала. Тече дело за изнасилване. Обвиняемият е 85 - годишен дядка.Съдията:- Подсъдимият, на 12 май тази година, около 20 часа сте изнасилили студентката Иванова в Студентски град, в 21 часа сте изнасилили гражданката Петрова в Люлин, а в 22 часа сте изнасилили гражданката Колева в Младост. Бихте ли обяснили на съда, как ви се удаде това, как е възможно изобщо....Дядката:- Че какво пък невъзможно има, аз съм с мотоциклет....

Коментар