Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В училище: - Деца, подвига, на кой велик човек бихте искали да повторите? Петьо: - Искам да повторя подвига на Левски! Владо: - А аз на Христо Ботев! Иванчо: - А аз искам да повторя подвига на Джакомо Казанова. Всички негови подвизи!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

- Съседке, вярно ли, че морковите много помагали, когато на една жена мъжът и е импотентен?- И бананите помагат, ама най-хубаво си е краставицата!

Коментар

Едно семейство отива на нудистки плаж. По едно време идва детето и пита майка си:- Мамо, какви са жените с големи гърди?- Те са прости, моето момче- А жените с малки гърди?- Те са умниМомчето задоволено от отговорите отишло да си играе. След малко пак пристига:- Мамо, какви са мъжете с големи пениси?- Нали ти казах, че мъжете с големи пениси са прости- А мъжете с малки пениси какви са?- Мъжете с малки пениси са умниМомчето задоволено от отговорите отишло пак да си играе. След малко пристига детето при майката:- Мамо, мамо тате говори с една простачка и колкото повече говори с нея толкова по-прост става.
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Целувката е устен договор за взиманена долния етаж под наем

Коментар

1. Една клетка на човек съдържа 75Мб генетична информация2. Един сперматозоид съдържа 37.5Мб.3. Един миллилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди.4. Средно еякуляцията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл спермa.5. Така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секундаОт тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и енай-добрия в света хардуерен файеруол...Обаче този един пакет, който тя пропуска, срива системата за цели 9месeца...

Коментар

Деца на задната седалка причиняват произшествия.Произшествия на задната седалка причиняват деца.

Коментар

Една костенурка се катери по дърво, стига до върха, скача, помахва с лапички и пада. Така няколко пъти...На съседното дърво две птички си говорят:- Абе, дай вече да й кажем, че е осиновена?

Коментар

Разговор между шефове:- Ти на твоите плащаш ли заплата?- Не.- И аз на моите не. А твоите въпреки това ходят ли на работа?- Ходят.- И моите ходят. Дали да не им направим входа платен?Направили платен входа. Минава седмица.- Как е, твоите още ли ходят на работа?- Аха, обаче икономисват.- Е как така?!- Ми в понеделник идват на работа, а в петък си тръгват...

Коментар

Въпрос: Защо бирата е по-добра от жените?1. Бирата никога не я боли глава.2. Можеш да обърнеш няколко бири за една нощ.3. Винаги си сигурен, че си първият, който отваря бирата.4. Бирата не иска да й купуват цветя.5. Няколко бири на една маса не си говорят глупости.6. Можеш да споделиш бирата с приятели.7. Бирата е по-евтина.8. Бирите нямат майки.9. Празните бирени бутилки могат да се върнат.10. Студената бира също е хубава.11. Бирата винаги те чака търпеливо и не прави забележки
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Прасчо тича при Мечо Пух:-Мечо, получихме колет от Африка. В него има 10 портокала. За тебе седем, и за мене седем!-Как така?-удивява се Мечо Пух-нали са само десет?-Това не ме вълнува, аз моите седем си ги изядох.

Коментар

:D Иванчо счупил поредния прозорец в училище и директорът решил да го накаже:- Ето ти една четка и една кофа боя, заминавай да боядисваш - до обяд да си боядисал всичките прозорци на първия етаж!По обед Иванчо влиза в кабинета на директора и казва:- Шефе, остана още малко боя. Да взема ли да боядисам и рамките?

Коментар

Между приятелки:- Взе ли си шофьорския изпит?- Не знам, инструкторът още не е дошъл в съзнание.

Коментар

:P Двама полицаи се готвят да щурмуват апартамент, в който се е барикадирал въоръжен бандит. Единият казва на другия:- Ти влизай пръв, а аз после ще отмъстя за теб!

Коментар

Първи урок по кормуване. Инструкторът казва на младата курсистка:- Добре, добре, за начало не е зле... Но все пак лостът за скоростите е малко по-наляво.

Коментар

Какво да кажем в автосеривза за да: .. ни вземат двойна цена - Ако не успеете да го разглобите го сменете цялото. - Жена ми ще прибере колата. - Златни карти "Visa" приемате ли? - Ремонта фирмата ще го плаща. - Аз пробвах да я ремонтирам, ама май по-лошо стана. - Имате ли същото гърне, обаче зелено? .. ни вземат на половина - Колата е на шефа на пето. Отговаряш за нея с главата си. - При нас в данъчното скоро дойде един монтьор .. - Кръв? Къде? Аааа тва от тоя тъпак дето ми одраска колата на заден. - Мигача е счупен? Даа една бомбичка гръмна на близо.

Коментар

Working...
                                X