В училище: - Деца, подвига, на кой велик човек бихте искали да повторите? Петьо: - Искам да повторя подвига на Левски! Владо: - А аз на Христо Ботев! Иванчо: - А аз искам да повторя подвига на Джакомо Казанова. Всички негови подвизи!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
- Съседке, вярно ли, че морковите много помагали, когато на една жена мъжът и е импотентен?- И бананите помагат, ама най-хубаво си е краставицата!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Едно семейство отива на нудистки плаж. По едно време идва детето и пита майка си:- Мамо, какви са жените с големи гърди?- Те са прости, моето момче- А жените с малки гърди?- Те са умниМомчето задоволено от отговорите отишло да си играе. След малко пак пристига:- Мамо, какви са мъжете с големи пениси?- Нали ти казах, че мъжете с големи пениси са прости- А мъжете с малки пениси какви са?- Мъжете с малки пениси са умниМомчето задоволено от отговорите отишло пак да си играе. След малко пристига детето при майката:- Мамо, мамо тате говори с една простачка и колкото повече говори с нея толкова по-прост става.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
bubachko
-
1. Една клетка на човек съдържа 75Мб генетична информация2. Един сперматозоид съдържа 37.5Мб.3. Един миллилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди.4. Средно еякуляцията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл спермa.5. Така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секундаОт тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и енай-добрия в света хардуерен файеруол...Обаче този един пакет, който тя пропуска, срива системата за цели 9месeца...
Коментар
-
Деца на задната седалка причиняват произшествия.Произшествия на задната седалка причиняват деца.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Една костенурка се катери по дърво, стига до върха, скача, помахва с лапички и пада. Така няколко пъти...На съседното дърво две птички си говорят:- Абе, дай вече да й кажем, че е осиновена?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Разговор между шефове:- Ти на твоите плащаш ли заплата?- Не.- И аз на моите не. А твоите въпреки това ходят ли на работа?- Ходят.- И моите ходят. Дали да не им направим входа платен?Направили платен входа. Минава седмица.- Как е, твоите още ли ходят на работа?- Аха, обаче икономисват.- Е как така?!- Ми в понеделник идват на работа, а в петък си тръгват...
Коментар
-
Въпрос: Защо бирата е по-добра от жените?1. Бирата никога не я боли глава.2. Можеш да обърнеш няколко бири за една нощ.3. Винаги си сигурен, че си първият, който отваря бирата.4. Бирата не иска да й купуват цветя.5. Няколко бири на една маса не си говорят глупости.6. Можеш да споделиш бирата с приятели.7. Бирата е по-евтина.8. Бирите нямат майки.9. Празните бирени бутилки могат да се върнат.10. Студената бира също е хубава.11. Бирата винаги те чака търпеливо и не прави забележкиFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Прасчо тича при Мечо Пух:-Мечо, получихме колет от Африка. В него има 10 портокала. За тебе седем, и за мене седем!-Как така?-удивява се Мечо Пух-нали са само десет?-Това не ме вълнува, аз моите седем си ги изядох.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
:D Иванчо счупил поредния прозорец в училище и директорът решил да го накаже:- Ето ти една четка и една кофа боя, заминавай да боядисваш - до обяд да си боядисал всичките прозорци на първия етаж!По обед Иванчо влиза в кабинета на директора и казва:- Шефе, остана още малко боя. Да взема ли да боядисам и рамките?
Коментар
-
Какво да кажем в автосеривза за да: .. ни вземат двойна цена - Ако не успеете да го разглобите го сменете цялото. - Жена ми ще прибере колата. - Златни карти "Visa" приемате ли? - Ремонта фирмата ще го плаща. - Аз пробвах да я ремонтирам, ама май по-лошо стана. - Имате ли същото гърне, обаче зелено? .. ни вземат на половина - Колата е на шефа на пето. Отговаряш за нея с главата си. - При нас в данъчното скоро дойде един монтьор .. - Кръв? Къде? Аааа тва от тоя тъпак дето ми одраска колата на заден. - Мигача е счупен? Даа една бомбичка гръмна на близо.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар