...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Учени установили, че вселената се уголемява. Всички други смятат, че всичко от вселената иска да стои колкото се може по- далеч от Бойко Борисов.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Иванчо и попа на селото решили да се надпреварват кой е спал с повече жени. Застанали по средата на селото и се разбрали когато мине някоя жена, с която единият от тях е спал да казва ’цък’. Стояли много време, но резултатът все бил равен. Накрая минали жената и дъщерята на попа и той победоносно казал ’цък’.А Иванчо, усмихвайки се, казал ’цък, цък’.Психиатър към пациент:- Поздравявам ви! При вас се забелязва голям напредък!- Какъв напредък? Преди половин година бях Наполеон, а сега кой съм? Никой!F31 BMW 320d
Коментар
-
Бележка под чистачкитеСкъпи приятелю!От 1 март насам всяка вечер паркирате тази Тойота Лексус с номер С 2002 АК на паркинга пред кооперацията на ул. Лермонтов #10.Всяка нощ обитателите на тази кооперация са принудени по няколко часа да слушат гръмогласни мелодии, издавани от алармата на Вашия автомобил. През гореспоменатия период Вие нито веднъж не си дадохте труда да спрете сигнала за тревога.Затова искам да Ви помоля нещо: отнасяйте се с по-голямо уважение към хората, които живеят във Вашия блок, и се постарайте да контролирате звуците, издавани от Вашата прекрасна нова кола. Препоръчвам Ви от днес насетне да изключвате навреме лъжливите сигнали, които алармата Ви подава и при най-малките странични шумове: преминаване на кола по улицата, лай на бездомно куче, потропващи дамски токчета и т. н. В случай, че не удовлетворите молбата ми и продължите да оставяте алармата да вие за повече от десетина минутки, то разкошният Ви автомобил ще бъде сполетян от тежка участ.Първо, безшумно ще пробия дупка в стъклото на вратата от шофьорската страна, ще вляза в колата и ще натисна копчето за отваряне на предния капак. След това с лозарски ножици ще срежа всички кабели на смотаната Ви аларма. Ще неутрализирам имобилайзъра и в рамките на две минути ще съм подкарал автомобила Ви в неизвестна за Вас посока.В един приятелски гараж ще модифицирам малко Лексуса. А след седмица той ще пищи с нова алармена сигнализация пред нечий друг дом, на друг паркинг, в друг град. Там, където аз, за мое щастие, няма да бъда.Имате два дни да помислите по молбата ми. През това време аз ще се упражнявам да подкарвам кола без да използвам ключове. Искам да подобря рекорда си от 53 секунди -- времето, което ми беше необходимо да разкарам Линкълн Навигатора, дето пищеше по цяла нощ пред апартaмента на родителите ми
Коментар
-
ИЗГУБЕНИ В ПРЕВОДА..."Супа" - "Soap"(Из меню в ресторант в Созопол)Изпълнителен директор - Director of action(Табела на вратата на офис в Сопот)Ахтунг!Ахтунг!Тук се продават репички без нитрати!(Надпис на сергия за зеленчуци- пазар" Красно село")"Grilled old man from Bansko"(Английски превод в меню - запечен Бански старец)Търся фарове за HONDA кибик 3 врати?(Клиент в магазин)Сева-нап - 1.00 лв. /разбирай 7up/(Надпис на павилион)-Филмът с хепи енд ли е?-Не,с Брад Пит.(Разговор между тинейджърки)Сапун ПАЛ-МОЛИВ(Надпис в магазин)"Геврейшън със семенейшън!"(Продавач на гевреци на плажа в Приморско)кирилица из нот дед(надпис в училище)Хемендекс с яйца(Меню в стол)"Сан Поло и Бионш"(Превод на "Sean Paul feat. Beyonce")Англоговоряща клиентка се обръща към барман:- Do you speak English?- Рехаво..."Хог Дог с кремвирш"(Надпис в лавка в училище "Св.Св.Кирил и Методий" - Разлог)На въпрос "Как беше по Флорида?" българка в Атланта отговаря:"Каква Флорида, бе?! Аз бех в Маями!"Цигани продават царевица на плажа:"Хайде на царевицата! Кукуруза! Царевейшън!"Из списък с изисквания за кандидати за работа:"enjoys working under pressure and associated deadlines""лош енд гол"(Транскрипция на името на шампоан Wash&Go, дочута в магазин)"Хабурзи"(Надпис пред заведение с хамбургери в Балчик)LOVIM BRIMKI(Табелка на шивашко ателие)"The closed is open"(Надпис на врата на тоалетна)ЛОКМЕНИ(Надпис на магазин в Червен бряг)GERMANSKI AUTOTSCHASTI(Надпис на магазин в с.Приселци, Варненско)A "shit" of meat and vegetables(Ястие в менюто на р-т Езерото, Стара Загора, Българската му версия е шишче от свинско и зеленчуци)"Автобусът разполага с минни бар"(Надпис в междуградски автобус)Деца, Брат Пит е много известен актьор, но не знам защо го наричат "Брат"...(Преподавател по английски език от ТООП, Дупница)Шишчета по селски - SHITS BY SELSKYКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Отседнал един у хотел, настанил се па слезнал да вечера доле у ресторанта. Апнал, пинал па си поръчал за десерт макарони. Донесъл му сервитьора и он а да апне и видел некъв косъм у паницата, па като зинал дигнал голем скандал, направил сервитьора на бъзе и коприва. Станало му съвесно на келнерчето, отишъ у кухнята зел едни макарони и ги гледал един по един, ча у дупките! Отишъ до стаята, чукнал никой не отвара, бутнал па като се отворила вратата кво да види-фанал оня и лиже една ама рунтава та рунтава... Треснал паницата от земята па зинал:- Я твойта макя, къ ма наока за един косъм, а съга си си муунал пърлицата у тоа козиняк!Станал оня, изтрил си устата и вика:- Мойто момче, въпроса е принципен! Къде требва да има макарони- косми не требва да има и обратното! Те съга ако на таа и намерим един макарон у п.чката, да видиш къв скандал че и дигнем!
Коментар
-
S_BANKOV написа:ИЗГУБЕНИ В ПРЕВОДА..."Супа" - "Soap"(Из меню в ресторант в Созопол)Изпълнителен директор - Director of action(Табела на вратата на офис в Сопот)Ахтунг!Ахтунг!Тук се продават репички без нитрати!(Надпис на сергия за зеленчуци- пазар" Красно село")"Grilled old man from Bansko"(Английски превод в меню - запечен Бански старец)Търся фарове за HONDA кибик 3 врати?(Клиент в магазин)Сева-нап - 1.00 лв. /разбирай 7up/(Надпис на павилион)-Филмът с хепи енд ли е?-Не,с Брад Пит.(Разговор между тинейджърки)Сапун ПАЛ-МОЛИВ(Надпис в магазин)"Геврейшън със семенейшън!"(Продавач на гевреци на плажа в Приморско)кирилица из нот дед(надпис в училище)Хемендекс с яйца(Меню в стол)"Сан Поло и Бионш"(Превод на "Sean Paul feat. Beyonce")Англоговоряща клиентка се обръща към барман:- Do you speak English?- Рехаво..."Хог Дог с кремвирш"(Надпис в лавка в училище "Св.Св.Кирил и Методий" - Разлог)На въпрос "Как беше по Флорида?" българка в Атланта отговаря:"Каква Флорида, бе?! Аз бех в Маями!"Цигани продават царевица на плажа:"Хайде на царевицата! Кукуруза! Царевейшън!"Из списък с изисквания за кандидати за работа:"enjoys working under pressure and associated deadlines""лош енд гол"(Транскрипция на името на шампоан Wash&Go, дочута в магазин)"Хабурзи"(Надпис пред заведение с хамбургери в Балчик)LOVIM BRIMKI(Табелка на шивашко ателие)"The closed is open"(Надпис на врата на тоалетна)ЛОКМЕНИ(Надпис на магазин в Червен бряг)GERMANSKI AUTOTSCHASTI(Надпис на магазин в с.Приселци, Варненско)A "shit" of meat and vegetables(Ястие в менюто на р-т Езерото, Стара Загора, Българската му версия е шишче от свинско и зеленчуци)"Автобусът разполага с минни бар"(Надпис в междуградски автобус)Деца, Брат Пит е много известен актьор, но не знам защо го наричат "Брат"...(Преподавател по английски език от ТООП, Дупница)Шишчета по селски - SHITS BY SELSKYI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Всяка прилика с държавни и не държавни институции, организации, партии, министерства или банки е напълно случайна!МВР - Муфтим Ви РедовноКАТ - Кинти, Ако не ТупалкаДСК - Добре Скрихме КинтитеБАН - Бате Акъл НемашНОИ - Национален Обиращ ИнститутНАП - Нямаш Ама ПлащашВойната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар