Наркоман яде семки. Изпуска една и строго й нарежда: - Върни се веднага! - семката не помръдва. Той изсипва останалите: - Доведете ми я!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Иванчо го приели в пионерската организация. Втурва се щастлив в къщи.- Мамо а пионерите трябва ли да бъдат честни?- Да, сине.- А винаги ли трябва да казват истината?- Да.- Е, аз тогава си признавам: миналата неделя изядох един буркан с малинов конфитюр, и за да не забележите, се изаках в него.Баща му затваря вестника:- Аз ти казах, че е лайно, а ти: "Захаросало се е, та захаросало се е!"...
Коментар
-
Immortal написа:Иванчо го приели в пионерската организация. Втурва се щастлив в къщи.- Мамо а пионерите трябва ли да бъдат честни?- Да, сине.- А винаги ли трябва да казват истината?- Да.- Е, аз тогава си признавам: миналата неделя изядох един буркан с малинов конфитюр, и за да не забележите, се изаках в него.Баща му затваря вестника:- Аз ти казах, че е лайно, а ти: "Захаросало се е, та захаросало се е!"...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Отива нашенец на бензиностанция в Германия. Служителят пита:- Дизел? Супер?- Вода!Служителят се чуди, ама за сеира пълни догоре с вода. Нашият пусканякаква таблетка в резервоара, пали и заминава... На другия ден паксъщото. На третия след познатата процедура до колата се приближава човеки казва:-Аз съм представител на ESSO и бих платил милион за таблетките ви.Споразумели се за 3 милиона, нашият взел парите, дал му кутийка стаблетки и заминал. Приятелят му на другата седалка пита:-А сега без таблетките как ще караме?-Ми на газ, както досега... ))
Коментар
-
Германия. Наши дни.Младеж в ученическа ваканция към дядо си:- Къде, според теб, да прекарам ваканцията - в Испания, във Франция или в Бразилия?- В Русия! Водка - колкото можеш, момичета - колкото издържиш, забавления - до несвяст! Просто РАЙ!!!Младежът се замислил недоверчиво, но решил да отиде в Русия. Още на аерогарата в Москва го обрали, на 50 метра от аерогарата го пребили, а на път към милицията го изнасилили. Когато се върнал в Германия, се оплакал ядосано на дядо си. Последния учудено го попитал:- Ама ти с какво пътува до Русия?- Как с какво, с Луфтханза (Lufthansa*)...- Еее, аз навремето пътувах с Луфтвафе (Luftwaffe*)1* Луфтханза (Lufthansa) - най-голямата германска авиокомпания.2* Луфтвафе ( Luftwaffe -- въздушно оръжие) е названието на германските военно-въздушни сили.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Германия. Наши дни.Младеж в ученическа ваканция към дядо си:- Къде, според теб, да прекарам ваканцията - в Испания, във Франция или в Бразилия?- В Русия! Водка - колкото можеш, момичета - колкото издържиш, забавления - до несвяст! Просто РАЙ!!!Младежът се замислил недоверчиво, но решил да отиде в Русия. Още на аерогарата в Москва го обрали, на 50 метра от аерогарата го пребили, а на път към милицията го изнасилили. Когато се върнал в Германия, се оплакал ядосано на дядо си. Последния учудено го попитал:- Ама ти с какво пътува до Русия?- Как с какво, с Луфтханза (Lufthansa*)...- Еее, аз навремето пътувах с Луфтвафе (Luftwaffe*)1* Луфтханза (Lufthansa) - най-голямата германска авиокомпания.2* Луфтвафе ( Luftwaffe -- въздушно оръжие) е названието на германските военно-въздушни сили.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Я малко вицове
Не само в Русия .................................................. .................................................. .........................Немска диверсионна група приближава съветските позиции . От един окоп се чува :- Ваня , это ты ?- Ja , ja .....- Проходи тогда...1.13. Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)".ogi28bFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Бойко Борисов нахранил всички депутати с лайна, след което поискал да се гласува: Хареса ли ви яденето от министър-председателя?Оказало се, че според резултатите от гласуването на всички партии им е харесало без изключения, освен на един човек."На кой не му хареса?" - лукаво попитал министър-председателят.На мен - казал Волен Сидеров - нямаше достатъчно сол...В гората трима дървари изнасилват монахиня - продължително и изчерпателно. Накрая я оставят просната по гръб насред поляната с поглед, вперен в небето.... устните и прошепват:- Благодаря ти, Господи... хем до насита, хем без грях...Семейство иска да разнообрази сексуалния си живот.- Скъпи, хайде все едно аз съм момиче на повикване и съм дошла при теб...- Хм...а може ли да ги видя всичките момичета?Все пак не мога да разбера: Защо ако един мъж твърди, че е марсианец или че е Наполеон, го лекуват в психиатрията; а ако мъжът смята, че е жена, то трябва да му се защитават правата?Бойко Борисов си поръчал специален модел бронирана лимузина.Кабрио.
Коментар
-
София - мъж си стои в колата - традиционното задръстване. Неочаквано на стъклото се чука:- Какво искате? - пита мъжът.- Ами, разбирате ли, терористи са хванали за заложник Симеон Дянков и искат 10 милиона долара откуп. В противен случай ще го залеят с бензин и ще го запалят. Ние решихме да минем по колите - който колкото даде - да помогнем.- Е ... Аз мога да дам около 10 - 15 литра.
Коментар
-
Re: Я малко вицове
Румен_Хинчев написа:Не само в Русия .................................................. .................................................. .........................Немска диверсионна група приближава съветските позиции . От един окоп се чува :- Ваня , это ты ?- Ja , ja .....- Проходи тогда...1.13. Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)".ogi28bFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Я малко вицове
Румен_Хинчев написа:Румен_Хинчев написа:Не само в Русия .................................................. .................................................. .........................Немска диверсионна група приближава съветските позиции . От един окоп се чува :- Ваня , это ты ?- Ja , ja .....- Проходи тогда...1.13. Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)".ogi28bI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар