dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
-
- Какво ще прави зоополицията в България? - Ще следи гладните хора да не хапят кучетата.Искате да бъдете полезен за обществото? Искате момичетата да тичат след вас? Искате винаги да ви чакат с нетърпение? Тогава елате при нас!... Фирма "Градски транспорт" търси шофьор на автобус.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Скъпи, искам да ми подариш за празника нещо такова, че като го видя да възкликна: "Аууу, Лексус!" Чък Норис е толкова силен, че не черните дупки поглъщат него, а той поглъща тях.Когато Бойко Борисов срещне мравка, не той й прави път, а тя на него - и не какъв да е път, а цяла четирилентова магистрала. Една сутрин младият Бойко Борисов се погледнал в огледалото, видял, че му е излязла пъпка на носа, стиснал я... и Всичко започнало. В днешно време това събитие е известно като Големия взрив.Журналист към Бойко Борисов: - Г-н премиер, научихте ли вече коя е столицата на Сирия? - За необразован ли ме мислите?! - троснал се Борисов. - Знам дори коя е столицата на Луната!Учени кръстосали блондинка и хлебарка. Получило се същество, което след обезглавяване още 8 дни обикаля МОЛ-овете.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Скъпи, искам да ми подариш за празника нещо такова, че като го видя да възкликна: "Аууу, Лексус!" .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Неотдавна учени разкриха, че бирата съдържа малки количества от женския хормон естроген.За да докажат твърдението си, те направили следното изследване: напоили 100 мъже с по 10 литра бира за един час, след което установили, че 100% от тях:- наддали на тегло;- не можели да мислят;- не можели да шофират;- започнали да говорят прекомерно и да спорят без причина;- отказвали да се извинят, когато грешали;
Коментар
-
Изпит в полицейската школа. Тест: дават им дървени сфера, куб и пирамида, които трябва да се вкарат в тръби със съответните сечения. След теста кандидатите се разделят на две групи: А. Пълни идиоти. Б. Много силни.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
S_BANKOV написа:Dido_Lyubenov написа:Скъпи, искам да ми подариш за празника нещо такова, че като го видя да възкликна: "Аууу, Лексус!" .Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Една жена родила и мъжът отишъл да я види. Не го пускат вътре и решил да приказва с нея през прозореца: - Мила, момче ли eeе? Съпругата: - Момче е момчеe eе! Съпругът: - На кого прилича? Съпругата: - Не го познаваааш, не го познаваааш............ :D :D :D Двама приятели обсъждат децата си: - А пък моя син все ме пита откъде се появяват децата.- Нека пита, нали трябва да научи?- Ами да иде да пита жена си, от три години е женен...Разговор между гаджета:- Това е върхът на нахалството! Аз ти казвам, че ще имам бебе, а ти ме питаш от кого е!- Извинявай, мислех че знаеш?Отива един човек на лекар. Има двама дежурни лекари - оптимист и песимист."Ще ида при оптимиста" - мисли си човекът.- Докторе, боли ме стомах!- То и мен ме боли. Няма страшно, до утре ще се оправиш.- Боли ме и глава!- И мен, поспи и ще се оправиш.- Докторе, вчера не ми стана.- И на мен, случва се понякога."Този нищо не ми каза, ще ида при песимиста".- Докторе, боли ме стомах!- Рак на дебелото черво, от два до три месеца...- Боли ме и глава!- Тумор на мозъка, по-добре да не се отваря, от един до два месеца...- Докторе, вчера не ми стана.- Че за какво ти е да ти става, да ти подпира капака на ковчега ли?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Обява в модерна европейска държава:"Самотен мъж търси запознанство с жена. Полът няма значение."Катаджия, случайно спрял кортежа на Бойко Борисов, паднал на земята и се правел на умрял.Младо,хубаво момче от провинцията пристига в София.Отива в едно заведение и сяда на бара.На края на вечерта срамежливо казва на барманката:-Извинявай,може ли да ти дам 100 уева и да спим с тебе тая вечер,никой нема да разбере,яз и без това съм от провинцията?Барманката се замислила и си казала:"Защо пък не,хубав е и освен това ще ми даде 100 лева",и се съгласила.На другия ден ситуацията се повторила и така 5 дни подред.На последната вечер барманката решила да поразпита младежа за личния му живот:-Извинявай,абе така и не разбрах,ти от кой край си?-От Пернишко-отговрил младежа.-А,ама той и баща ми е от Пернишко,от кое село по-точно?!-Епа,от Дивотино.-отново смутено отвърнал младежа-Ама той и баща ми е от Дивотино,ти със сигурност го познаваш!-зарадвала се барманката-Епа разбира се,че го познавам,нали он ми даде 500 уева да ти донесем.Само 12 литра бира са достатъчни на възрастен човек за покриване на дневната доза от калций.Яко препил си, ако на сутринта ровиш в хладилника да си търсиш панталоните... Положението е много тежко, ако наистина ги намериш там.
Коментар
-
Две блондинки си говорят. Едната е бивша жена, а другата настояща на един и същи мъж. Та едната казва: - Той е дебелллл. другата - Той не е дебелллл. и пак така - Той е дебеллл. - Той не е дебелллл. - Той е дебеллл. - А бе не е дебел ти казвам, на теб устата ти е малка. Катаджия пита таксиметров шофьор: - Господине, защо блъснахте колата на дамата пред вас? - Тя ме заблуди. Даде ляв мигач и, представете си, зави наляво!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Дешифриране на обявите за работа: Написано: "работа в динамичен млад екип" Да се чете: "Толкова често се сменят работниците във фирмата, че им изпуснах края, ти просто си поредния балък дръзнал да се хване на работа при идиот като мене" Написано: "...изпълнена с предизвикателстваОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар