Баща казва на сина си:-Сине, вече си на възраст, няма ли да се жениш?-Ами тате, имам три приятелки и се чудя коя да избера?-Слушай сине, ще им дадеш по пет хиляди лева и след една седмица ще ми кажеш какво са направили.След една седмица.-Е, сине, какво стана?-Ми първата тате, купи си дрехи, бижута, гримове... и ги изхарчи всичките. Втората, купи дрехи , бижута..... но, купи и на мене също, изхарчи ги за двама ни. Третата, дадох и пет хиляди, след една седмица ги направила седем.-Ааааа! Ето сине, етоооо, виждаш ли! И ти коя избра?-Ми, тая с по големите цици.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
6 неша, които е абсолютно невъзможно да кажеш, ако си пиян:1. Няма да стане, женен съм...2. Не, не, стига ми толкова, не ми сипвай!3. Сори, ама не си мой тип...4. Предлагам да не се бием, а да поговорим...5. Абсурд е да пикая до дървото. Няма ли тоалетна някъде тука?6. Ще тръгвам, че сутринта съм на работа...Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
Вървял си Кумчо Вълчо и по едно време решил, че страшно му се прави секс. В този момент към него се търкулнала медената питка. Щом го зърнала веднага занареждала:- Аз съм медената питка, три пъти замесена, два пъти опечена, от прозореца търкулната, по пътеката пързулната, от Зайо Байо избягах, От Кума Лиса - също. И от тебе ще избягам, Вълчо.Вълкът отвърнал:- Само да те разбера от къде говориш...Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
Връща се мъж у дома си и вижда котката да се разхожда плешива. Пита жена си какво ставa.- Ти самият, като излизаше, ме помоли да избръсна котето...ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
Fiat Croma 1.9 16V 2008г.
Коментар
-
Надявам се да ме извините за ингилизкияMan goes to the doctor after being raped by an elephant. The Dr says:- Funny, your ass is 10 inches wide but an elephants co-ck is only 3 inches wide!To which the man replies:- Well, the bastard, fingered me first.Утре като спра да се хиля ще го преведа.
Коментар
-
Я малко вицове
Alisiq написа:Вървял си Кумчо Вълчо и по едно време решил, че страшно му се прави секс. В този момент към него се търкулнала медената питка. Щом го зърнала веднага занареждала:- Аз съм медената питка, три пъти замесена, два пъти опечена, от прозореца търкулната, по пътеката пързулната, от Зайо Байо избягах, От Кума Лиса - също. И от тебе ще избягам, Вълчо.Вълкът отвърнал:- Само да те разбера от къде говориш...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
- Моето момиче за нова година ми подари един як секс. - Много оригинално, няма що - на всички подарява едно и също.Доктор пита новоназначената медицинска сестра:- Сестра, взехте ли кръв от пациента в шеста стая както ви казах?- Да, докторе.- Колко?- Колкото можах...Разговор между гаджета:- Това е върхът на нахалството! Аз ти казвам, че ще имам бебе, а ти ме питаш от кого е!- Извинявай, мислех че знаеш...В съда, на дело за развод. Съдията пита жената защо иска да се разведе с мъжа си.- Господин съдия, той все иска да ме чука отзад!...Смях в залата...Съдията:- Тишина!!! Какво се смеете, знаете ли колко боли?!?
Коментар
-
pr_00f написа:Надявам се да ме извините за ингилизкияMan goes to the doctor after being raped by an elephant. The Dr says:- Funny, your ass is 10 inches wide but an elephants co-ck is only 3 inches wide!To which the man replies:- Well, the bastard, fingered me first.Утре като спра да се хиля ще го преведа.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар