Не е точно виц, но ми се стори много весело
ОДА ЗА КОЛАТА ОТ ПЕРНИК С ГЛАВНО ГКарам аз машината си мощнав тъмнината нощна.Спирам аз на светофараи загасям звяра.По пътя аз вървяи бавните коли броя.Голфът който види с регистрация от Перникведнага става ми съперник.Скорости превключвами коньете аз отключвам.Газта форсирами всички комплексирам. Гледам някакво ферарисе опитва да ме изпревари.Пускам аз газтаи му давам преднина.На трета вкарвами му махам докато го изпреварвам. Тубата на макс включвами конкуренцията изключвам.И докато Голфа в ритъм се тресевиждам каката със уникалното дупе.Спирам аз тогази й казвам във захлас:’’УУУУ GOLFOOOOOO!’’Отвори тя врататаи свали си очилата.Аз я питам:’’Как се казваш , мила?’’Тя ми отговаря:’’Тази вечер съм препила’’Тази нощ ще се възползвамкожения винкел ще използвам. И докато минавах си по улица разбитавидях съседката завита.Спрях със свистенеи казах със крещене.’’УУУУ GOLFOOOOOO!’’Влезе тя в колатаи прекръсти си краката. Дойде ми в този миг идеяи ми се доиска да запея.Спрях колатаи хванах момичетата за краката.Голфа може да е двойка,но тази вечер аз ще правя тройка.Голфа бързо почна да се клатибез тубата да млати.Когато от себе си момичетата всичко бяха далиголфа не поиска да запали.Решихме да играем на дресьории счупиха се старите амортесьори.Аз видях щета тоталнавечерта за голфа беше ми прощална. Голфа за желязо аз издадохи половината пари изядох.Другите във кръчмата изпихи след това се сбихтворбата цяла провалихтрябваше да пиша акростих.

Коментар