Митничари конфискуваха 20 килограма хероин, маскиран като най-обикновена марихуана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Живели семейства скунксове и таралежи по съседски до магистрала. Мъжките скункс и таралеж изчезнали в неизвестна посока и така и не се върнали. Останали само майките с малките си. 3 дни без храна. От другата страна на магистралата - дърво с круши. Престрашила се таралежката да отиде и да донесе храна на малките. Тръгнала да пресича, и пляс! Една кола я размазала.Малкото таралежче започнало да плаче, а малкото скунксче го прегърнало и го утешавало:- Недей да плачеш! Всичко ще е наред.- Ама мама...., продължило да ридае таралежчето.- Абе ти бодлив ли си? - пита скункса- Ми бодлив съм - отговорило таралежчето- Корав ли си?- Корав съм!- А мъж ли си?- Мъж съм!- Ми щом си мъж, всичко ще се оправи, брато!Минали още 2 дена без храна. Този път майката-скункс се решила да пресече магистралата за да вземе круши. Обаче и нея я смазала кола.Скунксчето започнало да плаче, а таралежчето го прегърнало и започнало да го пита:- Ти космат ли си?- Космат съм! - отговорило през сълзи скунксчето- Рошав ли си?- Рошав съм...- Миризлив ли си?- Миризлив съм!- Ми пу*** си бе, брато!
Коментар
-
Двама приятели, които живеели в рая, чули, че в ада било голям купон. Отишли при Господ и поискали разрешение да отидат там за една седмица. Почукали на адовите порти, отвътре им отворили и се започнал луд купон - и така една седмица. Прибрали се те в рая, пълна скука - пеперудки, слънце и нищо интересно. Отишли те пак при Господ и го питали:- Господи, може ли да се преместим завинаги в ада?- Ако сте сигурни, че искате, може - отвърнал той.Потропали за втори път двамата приятели на адовите порти, те се отворили, но този път отвътре ги грабнали и ги бухнали в казана.- Чакайте, ама ние бяхме вече тук и беше страшен купон! - проплакали те.- Ааа, не бъркайте туризма с имиграцията - отвърнали от ада.Aко един ключ отваря много брави, то този ключ несъмнено е шперц...Ако една ключалка я отваря всеки един ключ, тя е просто раздрънкана...
Коментар
-
Никога не смесвайте бирата с ракия! Бирата ще ви вика в тоалетната, а ракията ще ви лиши от възможността да се доберете до там!******************************************Двам а пияници лазели по ЖП линията. Пъвият се обърнал към втория:- Ее, тая стълба край нема ...Този зад него отвърнал, обръщайки се назад:- Аааа ссспокойно ... той ... асансьора иддва ... *****************************************Пиян клиент чете сметката в ресторанта:2 водки - 2.60салата - 1.30ако мине - 2.504 бири - 3.60Вика келнера:- Какво е това "ако мине"?- Е, не мина..*****************************************Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
- В колко часа си ляга едно порядъчно момиче? - В 20, защото в 22 трябва да си е вкъщи.Мъж копае в градината. Към него се приближава съседското момченце:- Чичо, чичо, какво държиш?- Лопата.- Моя татко има две такива.Мъжът взел да събира листата. Момченцето пак:- Чичо, чичо, какво е това?- Това е гребло.- А пък татко има две такива.Мъжът решил да отиде по малка нужда. А детенцето пак пита:- Чичо, чичо, а това какво е?- Това, приятелю е пенис. Само не казвай, че баща ти има два.- Не - отговаря детето - тате има само един, но е два пъти по-дълъг.Урок по биология. Тема на урока "Вредата от пушенето. Учителката разказва, защо много хора пушат и развива теория, че диаметърът на цигарата по размер е приблизително еднакъв със зърното на гърдата, т.е. хората просто си спомнят времето, когато са сукали от майчината гръд...От задния чин малкия Иванчо се обажда:- А какво са сукали тези хора, които пушат пури?!Урокът бил прекъснат.- Скарала си се с твоя?- Скарах се - той ми изневерил с некво курве! И знаеш ли, как ми се оправдава? Казва, че не му било харесало, че аз съм по-добра!- Ах, мръсника! И на мен ми разправя същото!...- На вас, мъжете, само да ни зяпате циците ви е работата!- Добре де, ако стоя пред теб с разкопчан цип и ми се показва навън - в очите ли ще ме гледаш?!
Коментар
-
Съвет към жените:Ако мъжът ви не ви помага в кухнята, не му помагайте в леглото. Нека се мъчи сам!- Докторе, помогнете, имам сърбежи между пръстите на краката. - Между кои пръсти? - Между палците.Адвокатите станаха толкова скъпи,...че по лесно е да купиш съдия.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
След огледа на тялото на господин А. съдебно-медицинската експертиза заключи, че смъртта е настъпила в следствие на огнестрелна рана в главата. Господин А. е скочил от десетия етаж с намерение да се самоубие. За това свидетелства безнадеждността в бележката, оставена от него. Падайки покрай деветия етаж, обаче, животът му е бил прекъснат от изстрел на ловджийска пушка, довел до незабавната му смърт.До този момент нито падащия нито стрелеца са предполагали, че на нивото на осмия етаж е инсталирана обезопасителна мрежа, за да предотврати злополуки със строителните работници, която би осуетила самоубийствените намерения на господин А.Обикновено, казва следователя по делото, когато човек направи ,,успешенI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Иванчо с техните на плажа:- Жена, ела да се поразходим зад дюните!- Стига бе! Детето е тук!След кратки уговорки, майка му склонява,Иванчо обаче ги проследява....- Тате, какво правихте там бе, голи един върху друг?- Помпих майка ти, че ще влиза да плува, та да не потъне.- Аааа, ясно. Той и чичо Гошо вчера я помпи, даже накрая, с език я пробва дали не изпуща.There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар