Двама студенти се напили безпаметно и на сутринта , като се събудили единият решил да избъзика другия и му казал: - Един на нула за мене.. - Защо? - Ами снощи така се бях напил, че съм те опънал погрешка... На другият му станало много гадно, но какво да направи - станалото станало и си замълчал. След известно време ситуацията се повтаря и на сутринта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
[quote:54022a5790="RoadBoy"]Двама студенти се напили безпаметно и на сутринта , като се събудили единият решил да избъзика другия и му казал: - Един на нула за мене.. - Защо? - Ами снощи така се бях напил, че съм те опънал погрешка... На другият му станало много гадно, но какво да направи - станалото станало и си замълчал. След известно време ситуацията се повтаря и на сутринта
Коментар
-
[quotee5f7d86a3="Immortal"][quotee5f7d86a3="RoadBoy"]Двама студенти се напили безпаметно и на сутринта , като се събудили единият решил да избъзика другия и му казал: - Един на нула за мене.. - Защо? - Ами снощи така се бях напил, че съм те опънал погрешка... На другият му станало много гадно, но какво да направи - станалото станало и си замълчал. След известно време ситуацията се повтаря и на сутринта
Коментар
-
Отива ловец на лов за мечки. Среща един голям мечок, вдига пушката, натиска и... засечка. Мечока му казал:-Сега избирай, да те ям или да те е..а.Ловеца помислил, помислил и избрал второто. Свършил работата мечока. Но ловецът много се ядосал. Купил си автомат, лъскал го, чистил го, настройвал го и пак отишъл на лов. За зла беда срещнал същия мечок. Вдигнал автомата.... засечка!Мечока пак казал:-Знаеш си процедурата, избирай.Ловеца пак избрал второто. Но пък и се ядосал още повече. Решил, че със стрелково оръжие няма да стане. Купил си мини и пак отишъл в гората. Заложил мините пред бърлогата на мечока и залегнал отстрани да чака. След малко някой го бутнал по рамото. Вдигнал глава ловеца - същия мечок. Мечокът вдигнал рамене и казал:-Абе ти ловец ли си, педераст ли си....Американец, французин и руснак спорят кой има по-големи самолети. Американецът:- Нашите самолети са толкова големи, че вътре може да се съберат едновременно пехотен и танков взвод.Французинът:- А нашите са толкова големи, че в тях могат да се съберат два пехотни и два танкови взвода!Руснакът:- Аз пък миналата седмица имах следния случая. Летим с командира по задача. По едно време той ми вика: "Я отиди отзад и виж какво шуми в салона!". Взимам аз мотоциклета и отивам. За два часа обиколих целия салон и нищо не намирам. Приближавам се към най- далечния ъгъл и какво да видя - единият илюминатор забравен отворен, някакъв АН - 24 се промъкнал през него и лети около лампата....Момче и момиче в спалнята. Момичето хваща ръката на момчето, слага я върху вагината си и казва:-Вкарай си пръста!Момчето изпълнило поканата.-Вкарай си и другия пръст - отново поискало момичето.Момчето отново я послушало.-Вкарай си и третия пръст - готово - сега си вкарай цялата ръка. Сега вкарай и другата ръка!Момчето вкарало и двете си ръце вътре.-Сега пляскай!-Не мога - отвърнало момчето.-Ето, нали ти казах, че съм тясна отдолу.Alfa Romeo 155 T.S. 2.0 8V Настояща
Suzuki GSXR750 Настоящ
Lancia Dedra 1,6 i.e. Бивша
Kawasaki KZ440-A Бивш
Коментар
-
Съпруга: Какво ще правиш ако умра? Ще се ожениш ли повторно?Съпруг: Разбира се че не!Тя: Защо? Не ти ли харесва да си женен?Той: Харесва ми, разбира се!Тя: Е защо тогава няма да се ожениш повторно?Той: Добре тогава, ще се оженя.Тя: (видимо растроена) Така значи...Той: (пъшка)Тя: И в нашата къща ли ще живеете.Той: Защо не, добра къща е.Тя: И ще спите в нашето легло?Той: А къде другаде?Тя: Ще и даваш ли да кара колата ми?Той: Разбира се, тя е почти нова...Тя: И ще смениш моите снимки с нейни?Той: Би било уместно...Тя: И тя ще играе с моите стикове за голф?Той: Не, тя е левичарка...Тя: --тишина--Той: По дяволите!- Би ли искал внезапно да се озовеш в бъдещето?- Да.- Ето, донесъл съм два литра ракия...Пазете си здравете! Колкото по-дълго живеете, толкова повече данъци ще платите.Министерство на финанситеГърция. Хотел "all inclusive". Разписание на ресторанта:Работно време:закуска от 7 до 11, обяд от 11 до 16, вечеря от 16 до 20. Българинът се чуди: - Че кога, по дяволите, ще ходя на плажа.
Коментар
-
Блондинка на конкурс в последния кръг отговаря на въпроси: -Коя от следните птици не си прави гнездо? Щъркел, кукувица, фазан. -Кукувица! - уверено отговаря блондинката и взема наградата. Нейна приятелка я пита: - Е, ама мнооого си умна! Как разбра, че е кукувицата? - Да бе... всяко дете знае, че кукувицата живее в часовника!Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Immortal написа:Автобус, тъпканица...мъж се натиска зад привлекателна жена...тя:-Ама моля ви се, вие май искате да ме наеб*те?-Аааа, няма такова нещо...-Ами дръпнете се тогава, някой друг може да иска...
Коментар
-
dikanio написа:За?убена девојка праќа СМС со многу ?убов на мобилниот телефон на својот саканубов моја,Ако спиеш, прати ми го твојот сон,Ако се смееш, прати ми ја твојата насмевка,Ако пак плачеш, прати ми ги твојте солзи................Те Сакам!Дечкото одговараубов моја,Серам.... Што да ти пратам???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар