Влиза един в бара и поръчва уиски, прави си гаргара и плюе. Бармана го гледа шашнат:- Какво бе, не ти ли харесва уискито?- Не бе, добро е, ама я дай още едно.Пак си прави гаргара и пак плюе.- Пу, голям шофьор, я дай още едно.Бармана отново:- Я стига бе, ето ти ама кажи какво става.И така приказвали и оня все си прави гаргара, като му разказва следната история:Карам трабанче и отвън на паркинга голяма навалица и немога да паркирам, намерих едно място, и а назад, а напред, не влиза. По едно време един с ТИР ми свирка и вика: -Хайде бе махай се като неможеш да паркираш.- Ела ти да паркираш като можеш- Ще паркирам я.Аз твърдя че то Трабанта немога да вкарям, а той цял ТИР ще завре там. Та хванахме се на бас по една свирка.Бармана:- И какво стана?- А бе дай едно уиски... пу, ГОЛЯМ ШОФЬОР!- Знаетели защо магистралата до Перник още не е пусната?- Защото още не е готово ГОЛФ платното.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В кварталния секс-шоп е влязал пенсионер с думите:Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Как е на английски "Котката скочи в басейна и се удави?"-The cat хоп фиууул пльок in the pool and then бълбук бълбук and no more МЯУ МЯУ!!!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Мутра отива на среща с директор на предприятие. Влиза при секретарката и пита, дали директорът е там.- Ами Господин Директорът в момента не е тук. Ако искате оставете си телефона и ще ви звънна, когато се върне.- Ти да не си луда, ма! Хиляда марки съм дал за телефончето, а ти искаш да ти го оставим...Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Източник vchera.bg автор Деян Копчев (много талантливо момче)Добър ден. Гелето съм аз, Гелето..., ей там отсреща живея, в оная кооперация съм на третия етаж, къде с климатика отпред, да... От много време живея тука, харесвам си центъра, верно шумничко е малко и така напоследък повечко трафик се появи, ма много си ме кефи и съм си свикнал.Mного мразя некой да ми паркирва на мястото.Mного мразя некой да ми паркирва на мястото.Значи, много мразя некой да ми паркирва на мястото, честно ви казвам! Ей там отсреща, къде съм сложил щайгата, виждате ли... а! Ей това е моето място. Нямам, такова, абонамент ли е, какво е, обаче тука в квартала си знаят, че е на Гелето това място, а и като сложа щайгата вече съвсем, нали, е ясно.Обаче, да ви кажа, нещо напоследък започнаха да ми паркирват на мястото. Идват тука по центъра тия от крайните квартали, всеки се качил на колата, газ, газ, газ и къде - на мястото на Гелето! Значи, честно ви казвам, побеле ми косата от нерви, опада и побеле!Гледам го оня ден един, пуска аварийките, слиза и маха щайгата да паркирва. Обаче аз нали съм отзаде зад него с ладата и му давам къси-дълги, къси-дълги, викам - ,,Ей, шшш, ко праим, бе, колега, ко пипаме щайгата...?Bravo 14 12V 1997
Коментар
-
Мъж към жена си: - Да го направим днес като пчеличките? - Как е това? Сигурно ще ме намажеш с мед и после цялата ще ме оближеш? - Не, ще ми кацнеш, ще посмучеш и ще отлетиш...Двама старци седят и си пият ракията. Над тях профучава баба Яга на метлатата.Единият я поглежда и замислено казва:-Ех наборе,наборе. Каквато ни е държавата, такъв ни е и Батман-а.Аз знам карате, джудо, жиужицу ... и още 30-тина страшни думи.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Две блондинки седят в кафене и си говорят за тяхна приятелка /също блондинка/.- Чу ли, бе, муцка, Десата се удавила лятото на морето?- Как така, ма?- Ми ходила на пристанището и паднала от кея във водата.- Ми тя нали можеше да плува?- Можеше, ама някой бил сложил табелаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар