Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицаите проверяват ли още за "Зимни" гуми?

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Полицаите проверяват ли още за "Зимни" гуми?

    Така ситуацията е следната:За Бравото което карам разполагам с 2 чифта гуми с джанти:-1вите са 14ки лети джанти оригинални от браво със зимни гуми, които имат граифер около 3мм, но са стари на над 7-8 години и съответно са твърди като камък и са далеч от зимни.-2рите са 15ки лети джанти доста хубави, мога да кача снимка, със летни гуми също със доста добър грайфер, и също на около 5години.В момента съм с първите гуми и джанти обаче джантите са доста понадрани, и май са криви задните, и както обясних по назад, гумите са стари, демек са си направо летни. Мисля да си сложа гумите с джантите за лятото, понеже тези джанти ме дразнят много, но въпросът ми е, полицайте проверяват ли още за зимни гуми и ако ме спрат с летните гуми каква глоба могат да ми наложат? Въпреки че откакто съм с бравото до сега все още не са ме спирали.Реално с които и гуми да съм работата си е една и съща= и нямам проблем да си карам с лоши гуми дори при сняг и лед, понеже карам само градско и винаги се съобразявам с пътните условия и със състоянието ми на гумите.

    #2
    Казвас 4е си брат на ханко брат и нqма глоба.Форумът има вграден кирилизатор, който е напълно функционален и работи на 100%. Писането с всякакви други знаци, извън кирилицата е забранено!
    LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
    ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

    Коментар


      #3
      Re: "Зимни" гуми

      misho_ написа:
      полицайте проверяват ли още за зимни гуми и ако ме спрат с летните гуми каква глоба могат да ми наложат?
      ПолицаИте никога не са проверявали дали си със зимни гуми. Не могат да ти наложат никаква глоба според вида на гумата - зимна или лятна. Останалата информация в темата няма отношение, а на конкретния въпрос имаш ясен отговор. Ключ, за да не стане чат, че гледам вече има интересни и смислени изказвания.

      Коментар

      Working...
      X