Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито Европейци!!
Collapse
X
-
Честито Европейци!!
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Re: Честито Европейци!!
Е сега вече я умазахме... Ама се питам, Те дали знаят колко са я умазали...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Mazgarev написа:По-добре 4-5 години да се помъчим, отколкото цял живот да мизерстваме...П.П.: С всичко ще се справим, ама... Само Волен да ни не споходи!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Mazgarev написа:По-добре 4-5 години да се помъчим, отколкото цял живот да мизерстваме...П.П.: С всичко ще се справим, ама... Само Волен да ни не споходи!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Трябваше да има референдум за тая работа, а не гадните мазняри да излизат по телевизията и да ми обясняват какъв велик успех сме постигнали под тяхното вещо управление. За мен това не е успех, а поредния грандиозен провал на българската външна политика, която, като се замисли човек, от 1908г. насам, само провали има.Моето мнение е: Не на ЕС, долу предателите, които ни вкараха в него, без да ни питатат. България трябва да бъде неутрална държава и сама да защитава националните си интереси. А еврооптимистите ще попитам, какво хубаво видяхте от съюза досега, освен че затвориха АЕЦ?Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Преди 10-15 години майка ми и баща ми говореха "за нас няма да се оправи положението, ама дано за вас да се оправи". Сега вече минаха на друга песен " дано за вашите деца да се оправи". Питам и аз колко време ще чакаме?Според мен ЕС е нож с две остриета, като на едно ще се набодем още след 01.01.2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар