Лукойл понижи цената на дизела с над 2 на сто26.09.2006 15:54 Лукойл България понижи крайните заводски цени на горивата, съобщиха от компанията. Дизелът поевтинява с 2.08 на сто до 1466.40 лева за 1000 л, а газьолът - с 2.28 на сто до 1386 лева за 1000 л.Цената на бензин А-92 Н се понижава с 0.99 на сто до 1440 лева за 1000 л, на бензин А-95 Н - с 0.98 на сто до 1452 лева за 1000 л, а на бензин А-98 Н - с 1.03 на сто до 1494 лева за 1000 л.Промяната е в сила от 0.00 часа на 26 септември и е във връзка с динамиката на пазарната конюнктура на петролните продукти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лукойл понижи цената...
Collapse
X
-
pr_00f написа:Според мен през зимата можете да очаквате цена на газта 1.25-1.35. Дано не съм лош пророк, но винаги зимата цената на газта се качва осезаемо.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Като гледам как върви надолу бензина... но все пак има един момент в който ще се принудят да свалят и цената на газта - според мен тя в момента е завишена конюктурно...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
вчера гледам в нета - борсовата цена на петрола - пада.....снощи по новините - Лукойл намалява заводските цени на бензина с 2.38 % / май толкова казаха /....и днес - о чудо на чудесата - на Лукойл бензиностанцията на Ахелой 1.56 за литър А 95Н! вчера беше 1.61.... кво става в таз държава.... тва не е на добреFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Абе, да не дойде КОМУНИЗЪМА бре...!? Някой чул ли е нещо... !? Сега остава и хляба да поевтинее, понеже поевтиняха горивата!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Сега остава и хляба да поевтинее, понеже поевтиняха горивата!Audi 1.8S златен талон
Коментар
-
niko_ymn написа:горивата ще тръгнат нагоре най-рано след месец, можеби два (ако ми се сбъдне прогнозата) и не стане нова войнаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар