Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо стрелнаха Баретата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо стрелнаха Баретата?

steven написа:
    kosta написа:
    бях точно, пред Съдебната палата, когато започна стрелбата.Минавах от там, когато видях Златко Баретата и понеже ми стана любопитно, го загледах.........., тогава започна стрелбата от последния етаж на горящата след това сграда. Охраната му отвърна на огъня....., беше си страшно Полицията се появи точно за 2-3 мин. все едно знаеха какво ще става и са стояли за някой ъгъл Баретата е жив и не е трябвало да умира, а просто да мълчи
    Аз си мисля, че е нормално да има полиция в Съдебната палата, даже и някакви по-специални екипи (за ескорти примерно). И ми е чудно как не са пресекли улицата, за да влезнат във входа и да гонят лошия.Изобщо тая полиция хем била прекалено многобройна, хем като се огледаш никаква я няма.
    Че нали има ,, Охрана на съдебната власт ’’ . Я ги позагледай к’ви дюмбели са ....
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

луда работа, но има лек

Дами и господа шофьори и горди собственици на Фиат, тази нощ до 5 сутринта гледах материали за БГ мафията. Ето някои от тях: http://www.youtube.com/watch?v=nPqDc...JEZFq5pGQoне че това не се знае и все пак съм същисан и потиснат .... Това положение може да се промени само ако голямо множество хора излезе на улицата и не се прибира докато не се измете и последния боклук.
      Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.

Коментар

ogi28b написа:
        Той се е самозащитавал. Нали такъв е законът - като те стрелят - можеш да стреляш при самозащита, но с еквивалентно оръжие. Ако те нападнат с отвертка или нож - не може да стреляш, трябва да си намериш нож или да отидеш до колата за отвертка.
        Когато си телохранител на някого - едва ли стрелят по теб за да се "самоотбраняваш"...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е какво да правят? И за какво е тази охрана тогава? Ако са лицензирана фирма за охрана едва ли могат да им кажат нещо.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

сцената е по - голяма от тази с Доган , точно в деня на делото му го прострелват само и не го убиват , сега делото ще се отлага с години
            FIAT BRAVO 1.2 16V

Коментар

t.mnml написа:
              сцената е по - голяма от тази с Доган , точно в деня на делото му го прострелват само и не го убиват , сега делото ще се отлага с години
              .. и медицинската експертиза ще докаже, че е най големия инвалид в БГ и как ще трябва да си излежава присъдата вкъщи, че да му е уютно
              punto HGT

Коментар

Аз не мисля, че го инсценирал. Да те стрелнат в крака, в ръката - ок, ама тънко, дебело черво, кръв в корема, критично състояние....
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

didich написа:
                  t.mnml написа:
                  .. и медицинската експертиза ще докаже, че е най големия инвалид в БГ и как ще трябва да си излежава присъдата вкъщи, че да му е уютно
                  точно това ще излезне .. само следете случая и ще видите
                  FIAT BRAVO 1.2 16V

Коментар

style34 написа:
                    Аз не мисля, че го инсценирал. Да те стрелнат в крака, в ръката - ок, ама тънко, дебело черво, кръв в корема, критично състояние....
                    Това казват, ама дали е така Трябва да има по-сериозни поражения, за да изглежда достоверно и в последствие да има повече усложнения на състоянието му, повече отлагане, повече и все тежки заключения за здравословното му състояние Той и Маргин търкаля инвалидни колички....

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      ogi28b написа:
                      Той се е самозащитавал. Нали такъв е законът - като те стрелят - можеш да стреляш при самозащита, но с еквивалентно оръжие. Ако те нападнат с отвертка или нож - не може да стреляш, трябва да си намериш нож или да отидеш до колата за отвертка.
                      Когато си телохранител на някого - едва ли стрелят по теб за да се "самоотбраняваш"...
                      Хора, работата на телохранителя е да защитава от опасност поверения му субект, да го защити значи да го изведе по най бързия начин от опасната ситуация, а не да се прави на каубой и да вади пистолут и да стреля.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

не гедайте симптомите а гледайте техния причинител

t.mnml написа:
                        didich написа:
                        t.mnml написа:
                        точно това ще излезне .. само следете случая и ще видите
                        умирате си да се занимавате със страничната фактология, дали баретата е вътре или вън ... ама нали това е театро за да не се стигне до поръчителите на всичко което баретата е правил .....между другото още не коментирате секса дето Маджо е правил с по-възрастни мъже, както и знаковите убийства заради секс между мъже , както и убийствата от параноя ...

Коментар

Kuku написа:
                          style34 написа:
                          Това казват, ама дали е така Трябва да има по-сериозни поражения, за да изглежда достоверно и в последствие да има повече усложнения на състоянието му, повече отлагане, повече и все тежки заключения за здравословното му състояние Той и Маргин търкаля инвалидни колички....
                          И защо му е целия този цирк? И ако е такава конспирацията защо просто не изчезна като братята Галеви? Абе ей така да се подложиш доброволно на стрелба... 3 куршума... бая доверие трябва да имаш в стрелеца...

Коментар

S_BANKOV написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            ogi28b написа:
                            Хора, работата на телохранителя е да защитава от опасност поверения му субект, да го защити значи да го изведе по най бързия начин от опасната ситуация, а не да се прави на каубой и да вади пистолут и да стреля.
                            Е аз какво казвам? :D
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

style34 написа:
                              Kuku написа:
                              style34 написа:
                              И защо му е целия този цирк? И ако е такава конспирацията защо просто не изчезна като братята Галеви? Абе ей така да се подложиш доброволно на стрелба... 3 куршума... бая доверие трябва да имаш в стрелеца...
                              Защто от правосъдието може да се скриеш, а от пипалата на Държавна Сигурност няма къде да се покриеш .... ето едно обяснение ...

Коментар

Пешеходеца написа:
                                Защто от правосъдието може да се скриеш, а от пипалата на Държавна Сигурност няма къде да се покриеш .... ето едно обяснение ...
                                И сега се скри, така ли? Галевите по-скрити ми изглеждат без да са ги натъпкали с олово.

Коментар

Working...
                                X