бях точно, пред Съдебната палата, когато започна стрелбата.Минавах от там, когато видях Златко Баретата и понеже ми стана любопитно, го загледах.........., тогава започна стрелбата от последния етаж на горящата след това сграда. Охраната му отвърна на огъня....., беше си страшно Полицията се появи точно за 2-3 мин. все едно знаеха какво ще става и са стояли за някой ъгъл Баретата е жив и не е трябвало да умира, а просто да мълчи
Аз си мисля, че е нормално да има полиция в Съдебната палата, даже и някакви по-специални екипи (за ескорти примерно). И ми е чудно как не са пресекли улицата, за да влезнат във входа и да гонят лошия.Изобщо тая полиция хем била прекалено многобройна, хем като се огледаш никаква я няма.
Че нали има ,, Охрана на съдебната власт ’’ . Я ги позагледай к’ви дюмбели са ....
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Дами и господа шофьори и горди собственици на Фиат, тази нощ до 5 сутринта гледах материали за БГ мафията. Ето някои от тях: http://www.youtube.com/watch?v=nPqDc...JEZFq5pGQoне че това не се знае и все пак съм същисан и потиснат .... Това положение може да се промени само ако голямо множество хора излезе на улицата и не се прибира докато не се измете и последния боклук.
Той се е самозащитавал. Нали такъв е законът - като те стрелят - можеш да стреляш при самозащита, но с еквивалентно оръжие. Ако те нападнат с отвертка или нож - не може да стреляш, трябва да си намериш нож или да отидеш до колата за отвертка.
Когато си телохранител на някого - едва ли стрелят по теб за да се "самоотбраняваш"...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Аз не мисля, че го инсценирал. Да те стрелнат в крака, в ръката - ок, ама тънко, дебело черво, кръв в корема, критично състояние....
Това казват, ама дали е така Трябва да има по-сериозни поражения, за да изглежда достоверно и в последствие да има повече усложнения на състоянието му, повече отлагане, повече и все тежки заключения за здравословното му състояние Той и Маргин търкаля инвалидни колички....
Той се е самозащитавал. Нали такъв е законът - като те стрелят - можеш да стреляш при самозащита, но с еквивалентно оръжие. Ако те нападнат с отвертка или нож - не може да стреляш, трябва да си намериш нож или да отидеш до колата за отвертка.
Когато си телохранител на някого - едва ли стрелят по теб за да се "самоотбраняваш"...
Хора, работата на телохранителя е да защитава от опасност поверения му субект, да го защити значи да го изведе по най бързия начин от опасната ситуация, а не да се прави на каубой и да вади пистолут и да стреля.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
не гедайте симптомите а гледайте техния причинител
t.mnml написа:
didich написа:
t.mnml написа:
сцената е по - голяма от тази с Доган , точно в деня на делото му го прострелват само и не го убиват , сега делото ще се отлага с години
.. и медицинската експертиза ще докаже, че е най големия инвалид в БГ и как ще трябва да си излежава присъдата вкъщи, че да му е уютно
точно това ще излезне .. само следете случая и ще видите
умирате си да се занимавате със страничната фактология, дали баретата е вътре или вън ... ама нали това е театро за да не се стигне до поръчителите на всичко което баретата е правил .....между другото още не коментирате секса дето Маджо е правил с по-възрастни мъже, както и знаковите убийства заради секс между мъже , както и убийствата от параноя ...
Аз не мисля, че го инсценирал. Да те стрелнат в крака, в ръката - ок, ама тънко, дебело черво, кръв в корема, критично състояние....
Това казват, ама дали е така Трябва да има по-сериозни поражения, за да изглежда достоверно и в последствие да има повече усложнения на състоянието му, повече отлагане, повече и все тежки заключения за здравословното му състояние Той и Маргин търкаля инвалидни колички....
И защо му е целия този цирк? И ако е такава конспирацията защо просто не изчезна като братята Галеви? Абе ей така да се подложиш доброволно на стрелба... 3 куршума... бая доверие трябва да имаш в стрелеца...
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Хора, работата на телохранителя е да защитава от опасност поверения му субект, да го защити значи да го изведе по най бързия начин от опасната ситуация, а не да се прави на каубой и да вади пистолут и да стреля.
Е аз какво казвам? :D
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
И защо му е целия този цирк? И ако е такава конспирацията защо просто не изчезна като братята Галеви? Абе ей така да се подложиш доброволно на стрелба... 3 куршума... бая доверие трябва да имаш в стрелеца...
Защто от правосъдието може да се скриеш, а от пипалата на Държавна Сигурност няма къде да се покриеш .... ето едно обяснение ...
Коментар